Miss Univers 2023. Bonney Gabriel a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume
Data publicării:
R'Bonney Gabriel, din Statele Unite, a fost încoronată sâmbătă seară cea de-a 71-a ediție a Miss Univers.

R'Bonney Gabriel, care anul trecut a devenit prima filipinezo-americană care a câștigat Miss SUA, a luat coroana în fața Amandei Dudamel din Venezuela și a Andreinei Martínez din Republica Dominicană. Concursul a avut loc în New Orleans, Louisiana, iar 84 de femei din întreaga lume au concurat pentru coroană. Sâmbătă seară a fost ultima zi a competiției, eliminările reducând numărul finalistelor până când au rămas ultimele două.

Când Gabriel a intrat în Top 5, ea a fost întrebată: "Miss Universe a făcut recent o schimbare incluzivă, permițând mamelor și femeilor căsătorite să concureze în acest an. Care este o altă schimbare pe care ați dori să o vedeți și de ce?".

Gabriel a răspuns că speră ca organizatorii concursului să mărească limita de vârstă a candidatelor.

"În ceea ce mă privește, aș vrea să văd o creștere a vârstei, pentru că am 28 de ani. Și aceasta este cea mai mare vârstă pentru a concura. Și cred că este un lucru frumos. Citatul meu preferat este "dacă nu acum, atunci când?". Pentru că, în calitate de femeie, cred că vârsta nu ne definește. Nu este mâine, nu este ieri - dar este acum. Timpul este acum", a spus ea.

Cine este R'Bonney Gabriel, Miss Univers 2023

Originară din Houston, Gabriel este model, designer de modă și instructor de cusut, care acordă prioritate mediului înconjurător în munca sa. La începutul concursului, Gabriel a îmbrăcat o pelerină roșie-portocalie inspirată de un phoenix în creștere cu maxima "dacă nu acum, atunci când", pe care și-a vopsit-o singură. Cuvintele se inspiră din sfatul tatălui ei de a acționa în funcție de obiective, vise și dorințe.

În cadrul segmentului final de întrebări și răspunsuri al competiției, primele trei candidate au fost întrebate cum ar lucra pentru a demonstra că Miss Universe este o organizație care oferă putere și progres în cazul în care ar câștiga titlul. Gabriel a spus că va folosi platforma pentru a fi un "lider transformațional" și a subliniat pasiunea ei ca forță a binelui în industria modei prin reducerea poluării și utilizarea materialelor reciclate în realizarea pieselor vestimentare.

"Predau cursuri de cusut pentru femeile care au supraviețuit traficului de persoane și violenței domestice. Și spun asta pentru că este atât de important să investești în ceilalți, să investești în comunitatea noastră și să îți folosești talentul unic pentru a face diferența", a spus Gabriel, potrivit CNN Style.

"Cu toții avem ceva special, iar atunci când plantăm acele semințe pentru alți oameni din viața noastră, îi transformăm și folosim acest lucru ca un vehicul pentru schimbare."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: International
Tagurile articolului: booney gabriele  miss universe 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?




pixel