Misterele supranaturale continuă într-un nou sezon al serialului Porta Rossa
Data publicării:
Toamna aceasta fanii serialului italienesc „Poarta roșie” („La porta rossa”, 2017-2023, nominalizat în 2019 la Globul de Aur în Italia) au motive de bucurie: din 21 septembrie Focus Sat TV difuzează, în premieră exclusivă în România, sezonul 3 (și ultimul) al poveștii încărcate de mister în care realitatea și evenimentele supranaturale inexplicabile coexistă.

 În fiecare luni și joi, de la ora 21:30, sunt programate câte 2 episoade. Producția CANAL+ Original „Poarta roșie” poate fi urmărită și direct din Aplicația Focus Sat, oricând și oriunde de pe teritoriul Uniunii Europene.

Primele două sezoane (24 de episoade, în total) au fost difuzate de Focus Sat TV începând cu luna decembrie 2022 și pot fi urmărite integral în Aplicația Focus Sat. Această poveste fantasy noir vine la pachet cu o intrigă originală: comisarul Leo Cagliostro (Lino Guanciale) este omorât, dar fantoma lui rămâne pe Pământ pentru că are o premoniție macabră legată de soția lui – judecătoarea Anna Mayer (Gabriella Pession). Așa că încearcă să descopere cine este criminalul, fiind ajutat în acest demers de Vanessa (Valentina Romani), o adolescentă care descoperă că este clarvăzătoare.

În cele 8 noi episoade din sezonul 3, Cagliostro se confruntă cu o nouă crimă și viziune tulburătoare. Acesta asistă la un accident de mașină în care moare cineva cunoscut, iar el pornește o investigație în care trecutul și prezentul se ciocnesc violent. În ultima lor aventură împreună, o combinație între investigația polițistă, o poveste de dragoste și componenta paranormală mereu prezentă. Cagliostro și Vanessa sunt dușmani și aliați în același timp, încercând din răsputeri să rezolve misterul care le leagă viețile: motivul pentru care Cagliostro este umbra Vanessei.

Lino Guanciale, un actor considerat plin de carismă, care joacă rolul comisarului Leonardo Cagliostro, are un palmares impresionant: a lucrat cu Carlos Saura la drama „Io, Don Giovanni” (2009) în care a jucat rolul lui Mozart, a colaborat cu Woody Allen la filmul „Din dragoste pentru Roma” (To Rome with Love, 2012), precum și cu frații Paolo și Vittorio Taviani la „Maraviglioso Boccaccio” (2015). El a mai lucrat cu regizori precum Renato De Maria, Michele Placido, Andrea Molaioli sau Pappi Corsicat.

Actriță Gabriella Pession, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din Italia, apare în rolul soției lui Leonardo. Apreciată de public și pentru rolurile sale din alte seriale precum „Rossella”, „Polițiști fără frontiere”, ea mai jucând alături de Lino Guanciale în „Il Sistema” (2016).

Valentina Romani (27 ani), interpreta Vanessei, este considerată una dintre cele mai talentate actrițe de film și televiziune din Italia, fiind premiată de două ori de Sindicatul Național al Jurnaliştilor de Film din Italia: pentru rolul din filmul „Un bacio”, al lui Ivan Cotroneo și în 2023 pentru rolul din “Il sol dell'avvenire” a lui Nanni Moretti.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: porta rossa  serial 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...