Mit sau adevăr: Genele false distrug genele naturale. Ruxandra Zaharia: „Este mitul care afectează întreaga industrie”
Data actualizării:
Data publicării:
Mirela Vescan a invitat-o pe Ruxandra Zaharia în cadrul emisiunii Mi-Th influencer, unde specialista a demontat toate miturile cu privire la aplicarea extensiilor de gene.

Ruxandra Zaharia, expert în domeniul stilizării genelor, a fost invitata Mirelei Vescan în cadrul emisiunii Mi-Th influencer. Subiectul de interes dezbătut în cadrul acestei emisiuni de frumusețe a fost aplicarea genelor false.

În primul rând, specialista a demontat un mit extrem de auzit, cu privire la extensiile de gene. Concret, Ruxandra ne-a dezvăluit dacă este adevăr sau nu, mitul conform căruia genele false ne strică genele naturale. 

„Mitul de care mă lovesc cel mai des și care afectează întreaga industrie este că extensiile de gene distrug genele naturale. Este mitul cu care ne luptăm zi de zi. Atât timp cât extensiile de gene sunt aplicate corect, iar greutatea acestora este adaptată structurii firului de păr, nu este nevoie să facem pauză. Pauza, în momentul în care extensiile de gene au fost aplicate greșit, este irelevantă. Va fi același efect, ca la o epilare cu ceară. Avem o aplicare de gene pe extensiile de gene adulte. Există trei faze de creștere, iar genele trebuie să treacă prin toate acestea. Dacă distrugem genele naturale aflate în faza de creștere, atunci distrugem și bulbul firului de păr.”,  a declarat Ruxandra Zaharia, în cadrul emisiunii Mi-Th influencer.

 

Mai mult, aceasta a dezvăluit faptul că, în cazul în care rămânem complet fără gene naturale, este total interzis să aplicăm direct genele false pe pleoapă.

„Deși adezivul pe care noi îl folosim este un produs cosmetic, este total interzis să atingem pe piele. Dacă introducem dischetă în el, iese fum, deci sub nicio formă nu atingem adezivul de piele.”, a mai dezvăluit ea.

Make-up de Sărbătoare, pas cu pas. Mirela Vescan dezvăluie secretele unui machiaj de efect și rezistent / VIDEO

 

Ce semnifică denumirile de gene 1D, 2D, 3D

Extrem de controversați sunt și termenii 1D, 2D, și 3D, care au căpătat, de-a lungul timpului, diferite semnificații. Ruxandra Zaharia a explicat, astfel, ce înseamna aplicarea acestor tipuri de gene. 

„1D, 2D, 3D, nu are nicio legătură cu extensiile fir cu fir. Extensiile fir cu fir pleacă de la ideea că aplicăm pe fiecare fir de genă o extensie. 2D, 3D înseamnă numărul de extensii aplicate pe firul natural. S-a ajuns chiar și la 45D. Noi putem construi evantaie de 45 de gene, dar nu recomand. Volumul recomandat, la care eu am ajuns, este maxim 15. Nu doare, acesta este un alt mit.”, continuă Ruxandra Zaharia. 

Cele mai întâlnite greșeli în aplicarea extensiilor de gene

De asemenea, de foarte multe ori, extensiile de gene provoacă disconfort. Specialista explică faptul că nu ele sunt de vină, ci modul în care acestea au fost aplicate.

„Extensiile de gene trebuie aplicate pe fiecare fir în parte, nu lipite între ele firele, pentru a da flexibilitate și a avea o senzație de eliberare. Nu avem voie să atingem cu adezivul pleoapa și adezivul nostru este foarte sensibil la umiditate. Umiditatea din pleoapă este mai mare și riști ca adezivul să migreze spre pleoapă și este din start o greșeală. A doua greșeală care provoacă disconfort este lipirea firelor de gene între ele.”, a mai dezvăluit specialista. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Social
Tagurile articolului: extensii de gene  gene false  greseli  Mirela Vescan  ruxandra zaharia 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel