Mitică Dragomir, revoltă la adresa lui Petre Roman, după ce Mioara Roman s-a stins din viață într-un azil: „O nevastă de prim-ministru să moară în sărăcie și alergată, hărțuită... E inuman!”
Data publicării:
Mitică Dragomir a făcut o serie de declarații, după moartea Mioarei Roman. 

Mioara Roman s-a stins din viață pe patul din azilul unde era cazată. Fosta soție a lui Petre Roman se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. În urma decesului regretatei vedete, Mitică Popescu a făcut o serie de declarații. 

Mitică Dragomir, revoltă la adresa lui Petre Roman, după ce Mioara Roman s-a stins din viață într-un azil

Mitică Popescu susține că nu este normal ca o nevastă de prim-minstru să moară pe patul unui azil, în sărăcie și hăituită de ANAF. 

„Îți spun de pe acum. Luptă-te să nu fii o povară pentru cei din jur. Să nu își plângă ei de milă. Să nu depinzi de ei de bani de case, de mașini, să nu depinzi de copii cu nimic. Să fii pe picioarele tale. În momentul în care ai devenit o povară nu mai contează cine ai fost. (…)

NU! Mioara Roman! Doamna Roman a murit în azil. Nevastă de prim-ministru… Nu se poate! O nevastă de prim-ministru să moară în sărăcie și alergată, hăituită de ANAF. Să îi ia ANAF-ul și pensia și pensia amărâtă. Asta e ceva inuman. Cu se să trăiască biata femeie? Doar medicamentele costau de trei-patru ori mai mult decât pensia.

Este vina întregului Guvern, nu numai a lui Petre Roman. Și a Guvernului actual. Să o lași pe Mioara Roman să moară în azil? Cu durere în suflet zic… Știi că eu sunt un familist din-asta înrăit! La mine familia, nu viața mea este pe primul loc! Viața mea e în slujba familiei', a declarat acesta la MAX Profețiile lui Mitică.

„Și mai sunt supărat pe Petre, când mă întâlnesc cu el îi spun”

Mitică Popescu s-a arătat revoltat de atitudinea lui Petre Roman, vizavi de atitudinea sa față de trecerea în neființă a fostei soții. 

„Sunt revoltat pentru că am cunoscut-o și pe ea, și pe Petre. Copiii mei au fost prieteni cu copiii lui. Și mai sunt supărat pe Petre, când mă întâlnesc cu el îi spun: `Cum, te duci cu un buchet de flori și nu te duci la înmormântare?`. Fă-i o coroană cât casa de mare, că nu sărăcești. A fost soția ta 33 de ani, frate! Ați crescut copii împreună! Te duci tu cu un buchet de flori? Ce e asta, fratele meu? Sunt foarte supărat pe el și când mă întâlnesc cu el îi spun. (…)

Și cu oamenii ăștia politici de astăzi, ăștia care își lasă nevestele… Fiți eleganți! Fiți bărbați, aveți grijă de ele și de copii. Nu vă bateți joc de viață, că viața e atât de scurtă… Și de perversă. Imposibil să nu le vină rândul. Dar asta este cel mai rău lucru posibil: lipsa de respect. Voi credeți că dacă ajungeți într-o funcție, v-ași lăsat nevasta și aveți alta, aia care v-a luat pe oi este mai bună ca nevasta? Să vă fie rușine! (…) Trăiești cu o femeie în casă peste 30 de ani… Cum să o lași, băi băiatule? O lași la 25 de ani. Dar după 25, femeia începe să pălească. Sau unele dintre ele. Dar trebuie să ai grijă de ele, tu, ca bărbat. Oricât de rău ai fii, fiară să fii, criminal… Ai trăit cinci ani cu ea, ai grijă de ea. Ați crescut copii împreună și o arunci la azil?', a mai spus Dumitru Dragomir.

Citește și: Cum trebuie să ne purtăm în anul de Dragon. Anca Dimancea, sfaturi pentru această perioadă: “Nu aprindeți lumânări în centrul casei”

Părintele Vlad Pimen, mesaj dur pentru românii plecați în străinătate: ”Eu nu-i înțeleg pe cei care stau în străinătate și se plâng că se pierde țara”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO
pixel