Mitică Popescu, internat de urgență la spital. Cum se simte actorul: „Este internat de ieri”
Data publicării:
Mitică Popescu se confruntă în prezent cu mai multe probleme de sănătate.

Îndrăgitul actor Mitică Popescu a ajuns de urgență la spital, în urma unor probleme de sănătate cu care acesta se confrunta de ceva timp. Această veste îngrijorătoare pentru fani vine chiar la câteva zile după ce maestrul declara faptul că îngheață de frig în propria locuință, din cauza facturilor ridicate la gaze din această perioadă. Chiar dacă publicul și-ar dori să știe mai multe detalii cu privire la actuala stare de sănătate a artistului, acesta și-a dorit intimitate, motiv pentru care doctorul în grija căruia se află nu a putut să ofere prea multe detalii.

„Este internat de ieri, dar și-a exprimat dorința de a nu se da informații suplimentare despre starea sa de sănătate. Cert este că este în stare stabilă, cooperant și conștient”, a declarat, pentru Gândul, medicul Bogdan Opriţa.

 

Mitică Popescu îngheață de frig în propria casă

În urmă cu doar câteva zile, actorul vorbea despre frigul pe care este nevoie să-l îndure, perioada aceasta, în propria locuință. Dacă până acum, temperaturile din termometre au fost cât de cât indulgente, acum vremea nu mai iartă pe nimeni, motiv pentru care oamenii au nevoie de încălzire. Așadar, din cauza condițiilor nefavorabile, singura soluție care îi rămâne acestuia este să se îmbrace cu mai multe haine.

„Nu au presiune gazele, cred că bagă mult aer. Am impresia că nu e flacăra aceea albastră, cum era pe vremuri. E cam roșie, semn că bagă aer. În plus, nici putere calorică nu mai are. Nu se încălzește deloc în casă. Eu nu am calorifere. Am sobă de teracotă pe gaze. Deocamdată, nu știu cât o să plătesc. Aștept factura!

Ca să mă mai încălzesc mai pun pe mine o vestuță, un pulover, o geacă. Noroc că eu sunt și un pic călit. Am muncit în viață și în frig.”, a declarat Mitică Popescu recent, pentru Impact.ro.

Poate te interesează și: Cum ne putem îndeplini dorințele în 2023. Lidia Fecioru: „Ne va aduce exact ceea ce ne dorim”

 

Ce pensie câștigă actorul

Extrem de mulți actori s-au plâns, de-a lungul timpului, de câștigurile mici prin care statul român își răsplătește valorile. În acest sens, în spațiul public s-a vehiculat la un moment dat faptul că maestrul câștigă în jurul sumei de 1.300 de lei lunar. Acest lucru i-a îngrijorat foarte tare pe fani, întrucât Mitică Popescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din țara noastră, cu o activitate de peste 50 de ani în spate.

Totuși, după ce zvonurile au ajuns și la urechile actorului, acesta a ținut neapărat să lămurească situația și să spună faptul că, în realitate, lucrurile nu sunt atât de grave pentru acesta, precum se vehiculează. 

”Nu este adevărat, nu am o pensie atât de mică. După 53 de ani de activitate, nici nu aveam cum să primesc doar atât. Am o pensie lunară de peste 5.000 de lei, plus banii pe care îi primesc din drepturile de artist”, a declarat Mitică Popescu pentru playtech.ro.

Citește și: Sanda Ladoși: „Încerc deja de ceva timp să schimb asta”. Artista, decizie importantă de Crăciun / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actor  mitica popescu  probleme de sanatate  spital 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel