Mitul din teatru și actorie, demontat de Denis Hanganu, actor principal în Clanul: „E o prostie. Să nu crezi când îți spune cineva asta” / video
Data actualizării:
Data publicării:
Denis Hanganu ne-a dezvăluit mai multe detalii despre ceea ce însemnă să fii actor, dar și din culisele serialului „Clanul”.

Denis Hanganu este unul dintre actorii momentului actual, pe care îl puteți întâlni atât pe scena teatrului, cât și pe micile ecrane, interpretând unul dintre personajele principale ale serialului Clanul, de pe Pro TV. Astfel, invitat în platoul Spectacola, actorul ne-a vorbit despre unul dintre cele mai cunoscute mituri din acest domeniu, și-anume cel care spune că artiștii improvizează adesea pe scenă. 

„Eu nu cred în improvizație. Am mai auzit asta și mi se pare o prostie, cu toată asumarea, să nu crezi când îți spune cineva că face asta, e o prostie. Sigur că există teatru de improvizație, aia e altceva, există stand-up comedy, poate cei de acolo improvizează, firește, dar în teatru, când e vorba de spectacole serioase, de produse cinematografice serioase, nu vorbim de improvizație. Textul se știe dinainte, e bine știut, repetat.

Pot exista niște intenții schimbate acolo la locație, înainte să filmezi, poate ți se pare ție că se poate îmbunătăți ceva, mici detalii, dar în rest nu. Între actorii profesioniști, care fac actorie pe bune, nu există prostia asta (n.r. improvizația), am mai auzit-o în online.”, a declarat Denis Hanganu în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola. 

Citește și: „Nu știu dacă am voie să spun”. George Mihăiță, informația care o să dea palpitații fanilor „Clanul”. Este vorba despre o scenă ce are loc în sezonul 4

„Se mai spune că actoria asta e pentru oricine, nu mi se pare așa”

Mai mult, chiar dacă tot mai mulți oameni, care nu au actoria la bază, apar în diferite producții cinematografice românești, Denis Hanganu consideră că persoanele respective nu vor face o carieră în adevăratul sens al cuvântului. Este nevoie de oameni din domeniu, consideră el, pentru a „supraviețui” pe termen lung. 

„Se mai spune că actoria asta e pentru oricine, nu mi se pare așa. Poate până la un anumit nivel, da, poate fi, dar mai mult de atât, nu. Cred că trebuiesc oameni din domeniu, oameni cu o anumită experiență, iar acum mă întorc la Clanul, care pe lângă faptul că mi-e foarte drag, are o calitate extraordinară, însumează o multitudine de actori, atât tineri, cât și consacrați, care sunt în mare actori de teatru, ceea ce e esențial. Fiecare vine cu un bagaj din meseria asta și asta se vede în calitatea produsului final.”, ne-a mai declarat îndrăgitul actor.

VEZI și: Motivul uimitor pentru care Lia Bugnar nu se uită niciodată la „Clanul”: „Nu văd ce am scris. Mi-e frică, nu pot”

Cum i-a schimbat viața „Clanul”

Chiar dacă vizibilitatea i-a crescut, în urma rolului pe care-l interpretează pe Pro TV, Denis Hanganu a rămas cu picioarele pe pământ, spunându-ne faptul că aceste lucruri nu i-au schimbat viața într-un mod notabil. 

„Tipul ăsta de proiect cu tipul ăsta de actori face diferența în piață. Eu am ales mereu să rămân modest și tot așa mă raportez și în continuare, la această vizibilitatea spontană de care am avut parte. Nu mi se pare că mi-a schimbat viața. Am mai avut proiecte cu vizibilitate națională și pot să spun că am învățat de acolo, dar eu sunt același om.”, ne-a mai declarat acesta.

VEZI și: Câte zile filmează actorii din „Clanul” pentru un singur sezon. Informații inedite din culisele serialului de pe Pro TV / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel