Moment emoționant la concertul lui Jador, după ce s-a aflat că artistul are probleme de sănătate. Ce gest a făcut cântărețul pentru o admiratoare / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Jador a avut parte de un moment emoționant la concertul său, după ce a anunțat că se retrage din cariera muzicală, din cauza problemelor de sănătate. 

Fanii lui Jador sunt în continuare în stare de șoc, după ce artistul a anunțat că își va încheia cariera muzicală, din cauza problemelor de sănătate. Deși starea lui nu este una bună, cântărețul a promis că va onora toate concertele pe care le avea deja programate pentru anul acesta. 

Moment emoționant la concertul lui Jador, după ce s-a aflat că artistul are probleme de sănătate

După ce artistul și-a susprins fanii cu anunțul retragerii din muzică , noi imagini emoționante cu el au ajuns virale. Mai exact, în timpul unui concert, o fană a izbucnit în lacrimi  când a aflat că artistul se confruntă cu probleme de sănătate. Jador a remarcat-o imediat pe tânără și a coborât de pe scenă pentru a-i șterge lacrimile și pentru a-i spune că totul va fi bine. Imaginile cu artistul au devenit imediat virale pe rețelele de socializare, iar fanii au rămas impresionați de gestul făcut de artist. 

 "Dumnezeu zice să nu ne facem griji de ziua de mâine, că are El grijă de ea! Are El grijă de pasările cerului, dar de noi, care ne-a creat din iubire pură de lumină!", a scris Jador în dreptul imaginilor care au ajuns virale.

@jador

Dumnezeu zice sa nu ne facem griji de ziua de maine ca are el grija de ea! Are el grija de pasarile cerului dar de noi care nea creat din iubire pura de lumina!

♬ sunet original - Jador

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Jador

Bogdan Mocanu a declarat că prietenul său se confruntă cu probleme care pornesc de la esofag până la stomac, iar din acest motiv va ajunge de urgență pe masa de operație. Totodată, bunul prieten al artistului a precizat că aceste probleme i-ar afecta și corzile vocale. Potrivit spynews.ro starea lui Jador nu este deloc una bună, iar surse apropiate acestuia au dezvăluit că are sângerări rectale.

"Jador are o problemă de la esofag în jos până în stomac. Nu stiu exact din care capăt plecă problema. Cert este că trebuie să se opereze, asta este cel mai important pentru el. Îi sunt afectate corzile vecale. Nu știu daca va putea să revină pe scenă, dacă recuperarea este ok, bănuiesc că da. Sper că, cariera lui muzicală să nu se oprească aici. Avem atâția oameni de încântat, eu cu versurile, iar el cu vocea lui. Chiar sper să nu se întâmple nimic. Acesta ar fi un moment în care să vă faceți o cruce sau să va gândiți frumos la prietenul nostru, la Jador.", a decarat Bogdan Mocanu pentru Spynews.ro

Jador, suspect de cancer la colon

Fratele artistului a declarat că problemele cu care se confruntă Jador sunt destul de grave și ar fi suspect de cancer de colon, o boală cu care au fost diagnosticați și părinții săi, în urmă cu mai mulți ani.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi. Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu!

De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador, Răzvan Dumitrache, pentru Playtech Știri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   concert  fani  Jador 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel