Moment emoționant pentru Andreea Antonescu: „La jumătate de oră după ce am născut. Tensiunea mi-a crescut la 18”. Cum a reușit fiica cea mare a vedetei să o surprindă
Andreea Antonescu a avut parte de un moment emoționant și neașteptat, la doar câteva minute după ce a născut pentru a doua oară. 

Andreea Antonescu se numără printre cele mai faimoase celebrități de la noi în țară, mai ales dacă avem în vedere legătura sa cu Andreea Bălan. Cele două au creat trupa Andre, care a devenit celebră în perioada adolescenței, și au compus cântece care au fost ascultate de întreaga națiune. Andreea Antonescu este apreciată de către admiratori și pentru personalitatea ei sensibilă și blândă, fiind foarte atentă la persoanele din anturajul său. Recent, a fost invitată la podcastul lui Radu Tibulca, unde a abordat diverse subiecte din propria viață. De această dată, s-a discutat despre plecarea fiicei ei.

Poate ești interesat și de: Andreea Antonescu, lecție emoționantă, la mormântul tatălui său: „Viața nu-i despre asta”. Cum i-a influențat cariera artistică părintele său

Plecarea fiicei i-a rupt sufletul

Deși toată lumea cunoaște caracterul sensibil și blând al Andreei Antonescu, artista resimte tristețea provocată de plecarea fiicei sale în State, la tatăl ei, pentru a studia. Cu toate acestea, cântăreața nu se împotrivește, fiind conștientă că este alegerea fiicei. Ca o mamă responsabilă, Andreea Antonescu suspină după fiica sa, respectându-i alegerea.

Vezi și: Andreea Antonescu, lecția emoționantă primită de la tatăl ei: „A fost șocant pentru mine. Mă trimitea pe scenă nemachiată”. Ce încerca acesta să o învețe

„Sienna, în momentul de față studiază în America. A fost alegerea ei, visul ei. Și am zis că oricât de mult m-ar durea pe mine sufletul. Pentru că numai mama să nu fii cu sufletul împărțit pe două continente. Cel mai mult mă interesează fericirea ei. Iar ea este cu mama mea acolo. Dar faptul că prin mine a avut șansa de a studia ce își dorește în Los Angeles, pentru mine e mare lucru. Sienna urmează să vină în vacanța de vară în România.”, a spus Andreea Antonescu in podcastul Vin de-a poveste.

Poate ești interesat și de: Andreea Antonescu: Medicii au spus că nu voi putea duce o sarcină până la final”. Boala cu care a fost diagnosticată în copilărie

Șocul cel mare

Din spusele vedetei, fiica sa, Sienna, i-a făcut o surpriză nemaipomenită mamei ei, fiind prezentă lângă ea după naștere. Aceasta a intrat în rezerva Andreei Antonescu, lucru la care îndrăgita artistă nu s-a așteptat, având în vedere că nu mai vorbise cu Sienna în ultimele 48 de ore. Tensiunea artistei s-a dus la cer.

 

„Eu am avut unul dintre șocul vieții mele. Nu am știut că Sienna va veni la mine la maternitate si am încercat să vorbesc cu ea în ultimele 48 de ore înainte să nasc. Mama a evitat să mi-o dea la telefon, eu fiind si sub presiunea hormonilor nu m-am gândit nicio secundă că îmi vor face ce mi-au făcut. A venit și a intrat la mine în rezervă. La jumătate de oră după ce am născut, moment în care tensiunea mi-a crescut la 18.”, a mai spus artista.

 

Poți afla și despre: A încercat să refuze propunerile de a poza dezbrăcată, dar fără succes. Andreea Antonescu: „Nu este mândria vieții mele!"

 

 

Data: 03 iun 2023, 17:06
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Andreea Antonescu  podcast  sienna  sua 

Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal pe 5 octombrie 2023

Îmbrățișați un sentiment de recunoștință în timp ce...


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Eva Măruță, captură video BRomania, TikTok

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, criticată de fani, la debutul în cinematografie. Eva, val de hate după rolul din „Tati part-time”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

Sursa foto: unsplash, autor Jonathan Borba

Semnele zodiacale care se întorc la fostul iubit, pe 4 octombrie 2023. Își doresc împăcarea

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Teo Trandafir și Cristi Brancu/ captură TV/ colaj foto Spectacola

Cristi Brancu, motivul pentru care nu s-a suportat Teo Trandafir. Cei doi nu și-au vorbit timp de 20 de ani: „Relația noastră a început prost”

Rona Hartner la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D

Rona Hartner a învins cancerul, deși se afla în stadiul patru cu metastaze. Cum a fost posibil acest lucru: „Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...