Momente dificile pentru Gabriela Cristea. Ce s-a întâmplat când fiica ei a plecat în excursie cu colegii de clasă: „Mi s-a rupt sufletul într-o mie de bucăți”
Data publicării:
Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile, după ce fiica ei a sunat-o plângând. Prezentatoarea TV a povestit totul în mediul online și a dezvăluit ce i s-a întâmplat. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii "Te vreau lângă mine", un show matrimonial pe care Gabriela îl prezenta la vremea respectivă. Tavi Clonda era responsabil cu partea muzicală a emisiunii, cântând împreună cu trupa sa. Atracția dintre cei doi a fost evidentă încă de la început, iar relația lor a evoluat rapid dintr-o simplă prietenie în ceva mult mai profund.

Cei doi s-au căsătorit civil în 2015, iar în 2017 au avut și o ceremonie religioasă. Căsnicia lor a fost marcată de momente fericite, dar și de provocări, însă au reușit să rămână împreună și să depășească orice obstacol. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fetițe, Victoria și Iris. Nașterea celor două fete a fost un moment foarte așteptat și iubit de publicul lor, mai ales că Gabriela a fost deschisă cu privire la dificultățile pe care le-a întâmpinat în a deveni mamă.

Te-ar putea interesa și: Adda, mesaj emoționant cu ocazia aniversării fiului său. Artista a făcut mai multe confesiuni din ziua în care a devenit mămică

„Mi s-a rupt sufletul într-o mie de bucăți”

Gabriela Cristea a trecut zilele acestea prin câteva momente dificile. Victoria, fetița sa, a mers în excursie cu colegii de clasă și a fost pentru prima dată când a rămas peste noapte. Cea mică i-a sunat seara pe părinții ei și a început să plângă, spunându-le acestora că vrea să vină acasă. Vedeta a mărturisit că a fost o situație foarte greu de gestionat, dar împreună cu învățătoarea fetiței au reușit să o liniștească. A doua zi, cea mică a sunat din nou, iar de data aceasta a fost veselă și fericită că petrece timp alături de colegii săi.

Mai mult decât atât, Gabriela Cristea a precizat că cea mică a sunat în timp ce ea se afla în emisiunea pe care o prezintă, în direct, fapt ce a făcut situația să fie și mai dificilă. Când a auzit-o pe sora ei că plânge, Iris, fiica cea mică a vedetei, a început și ea să plângă, lucrurile devenind și mai greu de gestionat. Cu toate acestea, prezentatoarea TV și soțul ei au reușit să calmeze situația, iar problemele s-au rezolvat, fiind acum nerăbdători să se reunească toți patru. 

Te-ar putea interesa și: Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante. Fostul soț i-ar fi pus pistolul la cap: „Aveam de ales între viață și moarte”

„A fost pentru prima dată când Victoria a plecat cu toată clasa în excursie și a stat peste noapte. A fost complicat, pentru că aseară, în timp ce eram la emisiune, i-am dat un ceas din acela de control la ea, pe care nu l-a avut tot timpul, doar în anumite momente, și când ne-a sunat seara...ce credeți, plângea că vrea acasă la mami. Mi s-a rupt sufletul într-o mie de bucăți și a fost foarte greu de gestionat, dar împreună cu învățătoarea am reușit să ieșim la liman.

Azi ne-a sunat Victoria și era așa veselă și plină de voioșie. Așteptăm și reacțiile de diseară, de la somn. Mi se par niște situații complicate. Pe lângă asta, trebuie să-ți faci timp să te concentrezi la serviciu, ea a sunat în timp ce eu eram în direct. Acasă era Iris. A auzit-o plângând pe surioara cea mare și a început și ea să plângă, plângeau de la distanță. A fost în întreagă nebunie ieri, la noi acasă, dar am reușit să ne calmăm și am rezolvat. Abia așteptăm să ne reunim toți patru”, a spus Gabriela Cristea, pe rețelele sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel