Monica Tatoiu, premoniție înainte ca românca din Egipt să fie atacată de rechin. Ce a văzut vedeta
Data publicării:
Monica Tatoiu a dezvăluit ce premoniție a avut cu 12 ore înainte ca o româncă să fie mâncată de un rechin, în Egipt.

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri surprinzătoare cu care a uimit pe toată lumea. Vedeta a mărturisit că și-a anulat vacanța în Egipt, după ce a văzut la televizor cazul româncei care și-a pierdut viața după ce a fost mâncată de un rechin.  Ce a uimit, însă, a fost premoniția pe care a avut-o cu 12 ore înainte ca autoritățile și presa să facă publică moartea Roxanei Donisan.

Monica Tatoiu, premoniție despre tragedia din Egipt

„Cu 12 ore înainte să aflu de tragedia respectivă, am citit ce s-a întâmplat cu vasul acela cu oi care s-a scufundat în apropiere de plajă. Am mai avut o experienţă similară acum 12 ani la San Luis. O fabrică care producea conserve din peşte a deversat în mare reziduri din peşte cu sânge. Și s-a produs acelasi lucru. Atac la surferi și la cei care făceau snorkeling. Rechinii din zona Caraibe nu sunt aşa agresivi ca cei din Oceanul Indian”, a spus Monica Tatoiu, într-o intervenție televizată la România TV.

Fosta profesoară universitară a ținut să facă li un apel către români să nu intre singuri în apă, când merg la plajă, în concediu. Monica Tatoiu avertizează că pericolele sunt cu atât mai mari cu cât zonele sunt necunoscute pe deplin.

„Poți să faci stop cardiac. Poate să-ți alunece piciorul pe ceva, poate sa te înțepe un peste. Fiul meu, în Singapore, s-a scufundat cu niște pești. Și după l-am dus la spital, i s-a umflat un braț și era suspect de embolie”, a mai spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a dezvăluit dorința pe care o are, după moarte

Monica Tatotoiu a vorbit în cadrul unui interviu despre ultima dorință pe care o are după ce va muri. Vedeta, în vârstă de 66 de ani, dezvăluie că nu își dorește să fie înmormântată și i-a spus deja fiului ei ce trebuie să facă, după ce aceasta se stinge din viață.

”Cu excepția pandemiei din 2020, din 2008 sunt într-un oraș francez dansând pe felurite ritmuri cu bărbatul meu etern. Așa că am învățat Franța cât să iau 10 la geografia și istoria ei. Ce îmi doresc de la anii care vin? Să pot călători pe picioarele mele, fără să uit unde sunt actele și portofelul. Și, la sfârșit, din cutie, fiul meu să mă împrăștie în laguna din Saint Francois, în timp ce se aude balada lui Ciprian Porumbescu, ca să mă întâlnesc cu tata. Era cântecul lui de suflet!”, ne-a mărturisit Monica Tatoiu, o eternă îndrăgostită de călătorii.”, a spus Monica Tatoiu, potrivit CIAO

Ce spune Monica Tatoiu despre criza financiară

Când vine vorba despre efectele financiare pe care le va resimți țara noastră, Monica Tatoiu se arată a fi extrem de sigură pe ea, spunând că acestea vor apărea în curând și vor fi destul de agresive.

“În toamnă, după 15 septembrie, o să se vadă puternic efectele bramburelilor din politica guvernului pentru liniștea noastră. Pentru că inflația va galopa pe cai mari, dobânzile vor mai crește, soluția o să fie niște personaje sacrificate, care nu o să ne țină departe de frig și foame. O să țină loc de înjurături. Se vor simți efectele!”, a declarat, sigură pe ea, Monica Tatoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   egipt  monica tatoiu  premonitie 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel