Monica Anghel a fost corigentă la școală: ”Nu îmi plăcea”. La ce vârstă și-a început artista cariera
Data publicării:
Monica Anghel a vorbit despre începutul carierei ei și despre cum a debutat în muzică.

Monica Anghel este extrem de atentă la silueta ei, după ce a reușit să dea jos aproximativ 30 de kilograme. Artista și-a schimbat complet stilul de viață, disciplina, sportul și echilibrul fiind cuvintele care îi caracterizează acum mesele. Așadar, pe lângă dieta pe care o ține constant, vedeta a mai apelat și la alte trucuri, pentru a-și menține greutatea și a dezvăluit și care sunt alimentele la care a renunțat definitv.

„Tot ceea ce fac, o fac pentru mine. Mănânc foarte sănătos, am grijă la cantitățile pe care e mănânc, la ora la care e ultima masă. Fac și fasting. Din toamnă o să mă reapuc de sport. Important este să ne simțim bine în pielea noastră.

Am eliminat toți cabohidrații, nu e un secret.”, a declarat Monica Anghel, potrivit impact.ro

Monica Anghel a debutat în muzică la 14 ani

Monica Anghel este de departe una dintre cele mai bune voci cu care se poare mândri țara noastră. Artista a debutat la vârsta fragedă de 14 ani, doi ani mai târziu având și primul ei loc de muncă în acest domeniu.

„Da, pentru perioada aceea era devreme. Am debutat în anul 1986, la Festivalul de muzică București. Am lua premiul Tinereții, eram cea mai mică din tot concursul. Studiam opt ore pe zi, iar la 16 ani am cântat și într-un bar, cu o trupă live foarte cunoscută. Mergea tata cu mine, după două piese plecam acasă.”, a continuat artista.

Monica Anghel rupe tăcerea. Artista a dezvăluit motivul real care a determinat-o să slăbească: „Toată viața mea am fost grasă”

Cine a îndrumat-o pe artistă si se lanseze în muzică

Când vine vorba despre persoana care a îndrumat-o să urmeze această carieră, Monica Anghel se gândește imediat la mama sa, care a susținut-o necondiționat.

„Mama și-a dat seama că pot face asta, ea a ținut să am această profesie. A fost peste tot cu mine și m-a susținut mereu.”, a mai spus ea.

Monica Anghel, corigentă la chimie

Chiar dacă în muzică ar putea lua oricând orice examen, la școală vedeta spune că situația nu a fost la fel. Mai mult, aceasta recunoaște faptul că a avut anumite probleme cu  o materie, la care a rămas chiar corigentă.

„La școală nu eram premiantă, am fost chiar și corigentă, la chimie, nu îmi plăcea. Mergeam doar pentru că trebuia să o fac, ca să intru la facultate, să fac ceea ce îmi plăcea de fapt… Eu am terminat Universitatea de Artă Teatrală și asta a venit în completarea muzicii.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Monica Anghel nu a luat numele soțului său în acte, după căsătorie. Artista a scos la iveală adevărul

Unde își păstrează artista premiile

Și, chiar dacă la școală nu a fost premiantă, Monica Anghel se poate mândri acum cu zeci de premii câștigate în muzică. Aceasta spune chiar că găsește cu greu loc unde să le depoziteze. 

„Am un birou unde am absolut tot, toate diplomele, trofeele.. Am toți pereții tapetați cu diplome și biroul plin de trofee. Din nefericire, nu dețin însă unul chiar așa de mare încât să le pot pune pe toate. Dar poate la un moment dat, o să am unul mai încăpător. Premiile au venit pur și simplu, eu nu mi-am propus asta. Dar ele se întâmplă, dacă faci lucrurile bine.”, a spus aceasta. 

Fiul Monicăi Anghel, victima bullying-ului: „L-am mutat la altă școală”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  dietă  monica anghel 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel