Monica Anghel a fost pusă la punct chiar de fiul ei. Ce părere are puștiul de 10 ani despre cariera muzicală a mamei lui
Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Chiar dacă este apreciate de foarte mulți oameni, fiul ei de doar 10 ani este cel mai aspru critic al ei. 

Monica Anghel este o femeie împlinită pe toate planurile. Vedeta se bucură de o carieră de succes și de o familie minunată. Are un fiu de doar 10 ani, care i-a moștenit calitățile. Chiar dacă are o vârstă fragedă, puștiul a dat dovadă de sinceritate și a spus ce părere are el despre stilul muzical al mamei lui. 


„Mie nu îmi place ce cântă mama, piesele, stilul muzical…mie îmi place mult să ascult rock, un anumit tip de rock, cam greu pentru vârsta mea”, a spus Aviv, în emisiunea lui Teo Trandafir, spre amuzamentul mamei lui. 


Aviv își dorește să scoată o piesă cu mama lui, dar și cu un artist pe care îl urmărește pe Youtube. Are aspirații mari de la viață și speră să devină un artist cunoscut: „Eu cu mama și cu el vrem să scoatem o piesă, o reintrepretare. Deja am învățat versurile”, a adăugat fiul Monicăi Anghel la „Teo Show”.

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 06 apr, 17:22

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat