Monica Anghel a imitat-o pe Diana Şoşoacă. Senatoarea i-a dat mesaj IMEDIAT
Data actualizării:
Data publicării:
Monica Anghel a declarat că a primit un mesaj de la senatoarea Diana Şoşoacă după ce a imitat-o în cadrul unei emisiuni. 

”Pe Diana Șoșoacă am și cunoscut-o și, din fericire, este o persoană cu foarte mult umor. Mi-a trimis mesaj şi mi-a spus că s-a distrat copios şi mi-a spus: “Băi, te felicit, într-adevăr semeni cu mine”", a povestit Monica Anghel, la emisiunea “De-a viaţa ascunselea”.

„O cunosc de ceva timp, încă de dinainte de a intra în politică. Omul Diana Şoşoacă, după părerea mea, e totul diferit de politicianul cu același nume. Şi mai cred că nu doar eu am această impresie. Diana Şoşoacă e o fire veselă, super ok, în viaţa de zi cu zi. Pare însă că se transformă atunci când intră în pielea personajului politic. Diana Şoşoacă e un om foarte calm, echilibrat, aşa cum o cunosc eu în viaţa de zi cu zi", a spus Monica Anghel, citată de click.ro.

„Pentru rolul Dianei Şoşoacă nu am avut nevoie de cine ştie ce pregătiri. Nu am simţit nevoia nici măcar să deschid televizorul, să mă uit la emisiuni dintr-acelea dedicate parlamentarilor, nici să mă uit mai multe zile la ştiri”, a completat Monica Anghel. 

VEZI ŞI Cum se menține în formă Adi Nartea, protagonistul serialului „Vlad”: "Totul constă în autodisciplină"/ EXCLUSIV

Monica Anghel, adevărul despre lupta cu kilogramele în plus: „Eram foarte grasă și mă vedeam slabă”

 

La 50 de ani, Monica Anghel e mai în formă ca niciodată. Deși a slăbit aproape 30 de kilograme, artista spune că ea nu s-a considerat niciodată grasă și că nu i se părea că are nevoie să slăbească. 

„Am început să mă îngraș pe la 25-28 de ani. Începusem să mă îngraș foarte tare. Probleme cu îngrășatul meu a fost că, deși mă îngrășam pe zi ce trece, cum îmi spuneau ai mei și cum mi-au tot spus până am slăbit, eu nu m-am văzut niciodată grasă și nu mi s-a părut niciodată că mă îngraș. Eu intram în magazine și, deși aveam 30 de kilograme în plus, mă uitam la hăinuțe. (…) Probabil că se răsucise ceva acolo în capul meu, dacă eu eram foarte grasă și mă vedeam slabă”, a dezvăluit Monica Anghel, la Antena Stars.

CITEŞTE ŞI Dietă de vedetă. Cum au slăbit Gina Pistol, Laura Cosoi, Mirela Vaida, Cătălin Scărlătescu și alte celebrități din România


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  diana sosoaca  imitare  monica anghel  romania 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel