Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme și a devenit instructor de fitness. Ce a determinat-o să dea jos kilogramele în plus: „El mi-a produs declicul acela”
Data publicării:
Monica Anghel a dezvăluit ce a determinat-o să slăbească 40 de kilograme și de ce a luat decizia la vârsta de 52 de ani să devină instructor de fitness.

Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. În urmă cu câțiva ani, aceasta și-a schimbat radical stilul de viață, iar rezultatele pe care le-a obținut și pe care a putut să le mențină până în ziua de astăzi sunt impresionante. Artista a reușit să slăbească nici mai mult, nici mai puțin de 40 de kilograme, totul datorită sportului și alimentației sănătoase.

Ce a determinat-o pe Monica Anghel să slăbească 40 de kilograme

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Monica Anghel a dezvăluit ce a determinat-o să slăbească. Vedeta a recunoscut că o simplă vizită în cabinetul medicului a făcut-o să aibă ambiția și determinarea să dea jos kilogramele în plus. Medicul i-a spus în urmă cu câțiva ani că dacă nu slăbește va veni în fiecare an la el, având în vedere problemele cu coloana pe care le avea artista.

„Am conștientizat că mă simt extraordinar de bine așa și până la urmă a fost o chestiune de sănătate. Eu dacă nu aveam problema aia cu coloana și nu îmi spunea domnul doctor care m-a și operat «Dacă nu slăbești o să vii la mine în fiecare an». Am zis ok și acum îi mulțumesc pentru asta. El mi-a produs declicul acela care să rămână așa. E foarte greu până hipotalamusul acceptă noua greutate. El tot timpul vrea să se ducă la persoana aia de dinainte, la setările alea de o viață și e foarte greu, dar deja sunt niște ani de zile și nu mai am probleme. Nici nu mai pot să mai mănânc lucruri care nu sunt ok”, a spus Monica Anghel, la „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Ce spune Anamaria Prodan despre diferența de 14 ani dintre ea și Ronald Gavril: „Bărbații s-au săturat de fetele tinere, care nu știu să facă nimic”

Te-ar putea interesa și: „M-am enervat”. Diana Enache a răbufnit în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a deranjat-o pe celebra prezentatoare de la Pro TV

Artista a devenit instructor de fitness: „Cu acte în regulă, cu nota 10!”

Mai mult, artista a devenit instructor certificat de fitness. Monica Anghel susține că merge la sală împreună cu prietenele sale și le învață să folosească aparatele în mod corect și în siguranță.

„Sunt instructor de fitness. Cu acte în regulă, cu nota 10! Nu îmi deschid sală, am făcut pentru mine, ca să pot să merg la sală și să mă antrenez singură, să știu exact ce am de făcut astfel încât să nu mă accidentez, să știu cum să lucrez toate grupele corect. (...) Merg la sala unui prieten de-al meu și mă primește acolo, dar i-am spus să stea liniștit, că nu mă apuc să fac chestia asta. Mai merg și eu cu câte o prietenă sau cu fiul meu, dacă acceptă să-i mai zic câte ceva, deși nu acceptă de la mine. Am făcut și un curs de nutriție. Eu nu am mai vrut să revin la cea de dinainte”, a mai precizat Monica Anghel, la „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Tavi Colen nu s-a mai abținut! Artistul a spus adevărul despre scandalul cu Alin Oprea: „Un om care gândește atât de pervers”

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan, dezvăluiri surprinzătoare despre destrămarea trupei Andre. De ce nu s-ar mai reuni niciodată cu Andreea Antonescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel