Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV
Data publicării:
Monica Anghel a vorbit despre relația pe care o are cu familia ei și a dezvăluit care este cel mai prețios sfat primit de la mama sa, în exclusivitate pentru Spectacola.

Monica Anghel este una dintre cântărețele cele mai consacrate din întreaga țară. Vedeta, ale cărei hituri au ajuns imediat la inimile românilor, se bucură și în ziua de astăzi de un succes uriaș pe plan muzical. Chiar dacă nu mai este nimeni care să nu fi auzit vreodată de marea artistă, puțini sunt cei care îi cunosc familia acesteia. În exclusivitate pentru Spectacola, Monica Anghel a vorbit cu emoție despre cei care i-au dat viață, dar și-a amintit și care este cel mai prețios sfat primit de la mama sa, cu care a pornit la drum prin viață. 

„Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți, cu fratele meu, suntem o familie foarte, foarte unită. Au fost multe sfaturi pe care le-am primit de la mama. Cel mai important mi se pare că tu, ca femeie, trebuie să te respecți pe tine, în primul rând. Adică să te poți uita în ochii oricui pe stradă, să mergi cu spatele drept, să fii o femeie respectată și respectabilă.”, a declarat Monica Anghel în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

Monica Anghel, adevărul despre siluetă: ”S-au spus o groază de lucruri neadevărate pe tema asta”. Artista, decizie radicală cu privire la compania care i-a furat ilegal imaginea / EXCLUSIV

 

 

De ce vrea Monica Anghel să-și ia permisul de camion

În urmă cu ceva timp, artista declara faptul că intenționează să-și ia permisul de camion. Chiar dacă nu a început încă școala de șoferi pentru această categorie, vedeta ne-a mărturisit faptul că încă nu a renunțat la această dorință. Mai mult, Monica Anghel ne-a dezvăluit și care este motivul pentru care și-ar dori acest lucru.

„Între timp mi-am luat permisul de remorcă, acum doi-trei ani, și mă gândeam să îmi iau și permisul de camion. Eu îmi doresc foarte mult să am un camion mare și să am o scenă montată pe el și să pot face concerte unde vreau. Nu știu dacă l-aș conduce eu vreodată, dar nu se știe, în viață trebuie să fii pregătit pentru orice. Orice examen pe care îl dai și orice lucru pe care îl înveți e bun învățat.”, ne-a mai mărturisit artista.

 

Monica Anghel a fost corigentă la școală: ”Nu îmi plăcea”. La ce vârstă și-a început artista cariera

 

Ce activități face vedeta pentru a se relaxa

Atunci când nu este pe scenă, Monica Anghel are mai multe activități ce o ajută să se delecteze și să își încarce bateriile pentru ceea ce urmează. Majoritatea însă sunt legate de fiul săi, Aviv, cu care petrece cât mai mult timp, atunci când nu are un program încărcat.

„Când nu sunt pe scenă, evident că petrec timp cu băiețelul meu și ne plimbăm. Mergem în pădure, la echitație, la înot, ne plimbăm pur și simplu chiar și prin oraș. De fiecare dată când am posibilitatea, îl iau cu mine la evenimente, dacă nu are lecții de făcut sau dacă nu-i la școală. Se bucură foarte mult.”, ne-a spus celebra cântăreață.

 

Monica Anghel nu a luat numele soțului său în acte, după căsătorie. Artista a scos la iveală adevărul

 

Cum arată vara 2022 pentru Monica Anghel

Vara aceasta a fost una extrem de plină pentru Monica Anghel, care are agenda plină de evenimente și care își găsește cu greu puțin timp liber și pentru activități recreative.

„Cu multă activitate, cu concerte, cu evenimente, spectacole, repetiții. Vara mă găsește cu gânduri bune și cu energie multă .”, a mai declarat Monica Anghel pentru Spectacola.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copil  familie  monica anghe  parinti 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel