Monica Anghel, despre momentele grele din carieră: "Îmi scoseseră perfuzia și a trebuit să urc pe scenă"
Data publicării:
Monica Anghel a vorbit despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în carieră, de-a lungul timpului.

Monica Anghel este o adevărată profesionistă, când vine vorba de cariera în care activează de așa mulți ani, demonstrând acest lucru cu fiecare prestație de pe scenă. Totuși, chiar dacă vedeta apare mereu cu zâmbetul pe buze, în fața fanilor ei, aceasta spune că situația nu a fost mereu roz. Artista a povestit câteva momente grele prin care a trecut în cariera sa, înainte să urce pe scenă. Mai sinceră ca niciodată, vedeta spune că, înaintea unui spectacol, a avut nevoie chiar de ajutorul medicilor, pentru a se face bine. Aceasta nu a anulat show-ul, ci a continuat să cânte așa. Situațiile de acest gen nu sunt puține, explică Monica Anghel.

„Au fost momente în care eram în culise cu salvarea și îmi scoseseră perfuzia și a trebuit să urc pe scenă.

Deci, s-au întâmplat astfel de situații de nenumărate ori, dar asta este, publicul nu are nicio vină și nici nu trebuie să știe lucrurile astea de culise, pentru că tu, ca artist, trebuie să le creezi oamenilor bucurie și o stare de bine”, a mărturisit Monica Anghel, pentru un post TV, potrivit wowbiz.

"Și noi suntem tot oameni și avem problemele noastre"

Aceasta a ținut să le explice fanilor că, deși persoanele publice afișează mereu imaginea perfectă în fața publicului și a camerelor de filmat, asta nu înseamnă că ce exprimă ele este și adevărat. Este firesc ca, asemenea tuturor, și vedetele să mai aibă probleme și momente grele, explică Monica Anghel.

„Evident că și noi suntem tot oameni și avem și noi problemele noastre, stările noastre, avem momentele noastre în care nu se simțim bine sau suntem triști”, a adăugat vedeta.


Monica Anghel vrea să își ia permis de camion, la 51 de ani. Artista are deja permis pentru remorcă

Dieta cu ajutorul căreia vedeta se menține în formă

Monica Anghel face sacrificii enorme, pentru a arăta bine. Vedeta recunoaște că pandemia i-a dat câteva bătăi de cap, în această privință, însă artista a reușit să-și revină rapid la forma inițială. Sportul nu lipsește, de asemenea, din dieta vedetei.

"În perioada de pandemie am mai pus puțin, dar deja le-am dat jos, mi-am revenit. Sunt bine, sunt ok. Am foarte mare grijă la ce mănânc, carne slabă, să nu mănânc greșit, de cel puțin trei ori pe săptămână merg la sală, iar aici fac ce știu eu că am voie să fac, iar când nu ajung la sală, fac acasă. O zi pe săptămână nu fac, e cheat day la sport, dar la mâncare nu prea. Dacă simt nevoia de dulce, mănânc un fruct. În schimb, mi se face poftă de covrigi, iar la câteva luni îmi cumpăr un covrig pe care îl mănânc până la 13:00, iar până a doua zi nu mai mănânc nimic, dar beau multă apă.", a spus Monica Anghel, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Ce obișnuiește Monica Anghel să mănânce

Artista a dezvăluit chiar și care sunt alimentele pe care obișnuiește să le consume acum, pentru o viață cât mai sănătoasă.

"Dimineața am început cu ananas azi, iar la prânz am mâncat o bucățică de cârnăcior din carne slabă cu un castravete murat, iar diseară nu știu dacă mai mănânc. Dacă mi se face foame seara, mănânc o ciorbă, o salată. În ceea ce privește carnea, mai mănânc pește, pui, curcan. Curcanul e bun și la cuptor, și supă cu legume multe, ciorbă. Sunt pricepută în bucătărie, trebuie să fac pentru că e copilul. Soțul își gătește numai ce nu mâncăm noi: gras și afumat.", a mai dezvăluit artista.

Monica Anghel, DIETĂ. Cum a slăbit 30 de kilograme în 15 luni: Indiferent de vârstă, indiferent de câte kilograme ai în plus, se poate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  dietă  monica anghel  obstacole 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel