Monica Anghel este victima unor escroci de pe internet. Mesajul de atenționare pe care l-a transmis publicului: „Nu există formule sau picături magice de slăbit”
Data actualizării:
Data publicării:
Monica Anghel transmite un mesaj important fanilor ei și nu numai. Vedeta este victima unor infractori virtuali.

Monica Anghel, la fel ca multe alte vedete din showbiz-ul românesc, ține să precizeze pentru publicul său că a fost, recent, victima unor escroci. Modul de operare al acestora este de a impersonifica vedeta-țintă pentru a distribui materiale diverse cu scopul de a le promova. În cazul Monicăi Anghel, operatorii ilegali au constituit site-uri prin care se folosesc de identitatea vedetei pentru a vinde diverse produse, iar avocatele protagonistei nu au reușit nici acum să identifice făptuitorii.

Situația se menține de câteva luni

Această situație nu este de ieri, de azi, ci de câteva luni, după cum spune chiar vedeta. Monica Anghel nu știe de ce ar vrea cineva să-i pună gând rău.

„Multă lume știe că, în ultimele luni, mi-a fost furată imaginea și asociată în scopuri comerciale cu te miri ce produse, ca și cum eu aș promova anumite lucruri. Partea proastă a lucrurilor e că nici acum nu știu cine și ce a avut de împărțit cu mine! (…) Cele două avocate ale mele au întors pământul cu fundul în sus, dar tot nu știm cine stă în spatele acelor site-uri fantomă. Oricâte încercări am făcut, la câte porți am bătut, din păcate nu am reușit să aflăm mai nimic. E un fel de prinde-l de poți!”, a transmis Monica Anghel, potrivit OK!Magazine

Nu ea este în spatele produselor „magice” de slăbit

Astfel, într-un ultim efort prin care dorește să dezmintă informațiile false, artista transmite publicului său că ea nu promovează niciun fel de produs „magic” de slăbit.

„Nu-mi rămâne decât să le spun tuturor că nu există formule sau picături magice de slăbit. Singura soluție, oameni buni, e să apelați mereu la sfatul medicului și să nu dați crezare nu știu cui, nici măcar mie când mă vedeți într-o ipostază în care nu m-ați mai văzut!”, atenționează vedeta.

Informați-vă înainte de a cumpăra

Cu toate acestea, vedeta admite că popularitatea acestor reclame a crescut, în ciuda eforturilor sale de a pune stop acestei situații. În concluzie, artista îndeamnă oamenii la informare înainte de a cumpăra un produs, chiar dacă poarta fața unei persoane de încredere sau foarte cunoscute.

„Mi se pare că și campania asta a crescut. În loc să reușesc s-o țin sub control, dimpotrivă, toate prostiile alea cu slăbitul-minune în care e asociată și imaginea mea, repet fără voința mea, au crescut. Și sesizez că apar și imagini cu medici cunoscuți care fac, fără voia lor, același lucru, propun tot felul de chestiuni discutabile. Parcă am fi învinși de un sistem ciudat! Iată de ce insist ca lumea să se informeze cât mai bine posibil, pentru a evita cât mai multe situații de nedorit!”, subliniază Monica Anghel.

Măsuri suplimentare pentru a preveni furtul de informație

Ce este furtul de identitate?

Când un hoț colectează informații despre tine și le folosește pentru a te personifica sau a te înșela, se numește furt de identitate.

Chiar și o cantitate mică de date - codul numeric personal, parola, adresa, numele de fată al mamei, numărul de cont sau codul PIN - sunt suficiente pentru ca un hoț să facă achiziții de carduri de credit, să deschidă conturi bancare, să ia credite sau să comită infracțiuni în numele dumneavoastră.

Citiți în continuare ghidul de combatere a furtului de identitate aici și aici.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: escrocherii  furt identitate  monica anghel  reclama 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel