Monica Anghel, trucul prin care își menține tenul tânăr: „E sfânt! Până acum doi ani, eu nu m-am dat cu cremă pe față deloc”
Data publicării:
Monica Anghel a dezvăluit cum își îngrijește tenul. La 51 de ani, artista se bucură de o piele impecabilă, fără riduri și fără semne lăsate de trecerea anilor. 

Monica Anghel surprinde, la 51 de ani, atât prin siluetă, cât și prin tenul tânăr și luminos pe care îl are. Cântărește 59 de kilograme, mai nou este și instructor de fitness, iar pe chipul ei nu există urme de trecere a anilor. 

Deși s-ar putea crede că artista este adepta cosmeticelor scumpe, ea spune că nici măcar nu și-a îngrijit tenul, până acum 2 ani, iar acum, trucul care îi menține pielea tânără este modul în care o curăță. Mai exact, ea folosește uleiul de bebeluși pentru demachiere.

„Până acum doi ani, eu nu m-am dat cu cremă pe față deloc. Eu m-am demachiat toți anii aceștia și continui să mă demachiez cu ulei de copii mici, din acela pentru bebeluși.

Din punctul meu de vedere curăță cel mai bine, nu există rimel, waterproff, ruj, nu există vreun produs pe care să nu-l curețe. Ăla demachiază orice! E sfânt!”, a dezvăluit cântăreața pentru click.

„De doi ani de zile, am început să mă dau cu cremă pe față, dimineața și seara. Folosesc numai produse românești!”, a mai spus Monica.

 

Câte abdomene face zilnic Monica Anghel, pentru a se menține fit: “Ca să ajungeți să arătați ca mine, vă trebuie determinare”

 

Vedeta a dat jos mai bine de 30 de kilograme, iar în fiecare zi încearcă să devină o variantă și mai bună a sa, când vine vorba de siluetă. Dacă la început a apelat la ajutorul diferiților nutriționiști, acum ea este cea care vrea să se înscrie la cursuri de nutriție și de antrenor de fitness, pentru a-și trăi viața într-un mod cât mai echilibrat și sănătos posibil. Reușitele nu vin singure, confirmă Monica Anghel, care a dezvăluit câte genoflexiuni și abdomene obișnuiește să facă zilnic, pentru a-și menține silueta cât mai perfectă. 

“Am 59 de kilograme acum, dar eu aveam 57! În fiecare zi eu mă urc pe cântar, la prima oră! Ca să ajungeți să arătați ca mine vă trebuie determinare, asta trebuie. Eu acum sunt cam nemulțumită pentru că am mai luat două kilograme.

Dar, este din cauză că merg zilnic la sală și am început deja să pun masă musculară. Zilnic, am program strict de exerciții. Nu mă abat nici o secundă de la el. Fac 180 genuflexiuni și 250 abdomene, în fiecare zi!

Abdomenele sunt bune pentru coloană. Eu am fost operată pe coloană și mi le-a recomandat chiar doctorul, pentru o mai bună mobilitate”, a declarat Monica Anghel, potrivit click!.

Tristul adevăr din spatele kilogramelor pierdute

 

Ultimele apariții ale vedetei au lăsat pe toată lumea mută de uimire, vedeta de 51 ani, arătând cu 10 ani mai tânără și fiind extrem de slabă și dând naștere, bineînțeles, la tot felul de zvonuri și răutăți despre ea, mai ales acela cum că ar fi anorexică.

„Eu, anorexică?! Nu sunt foarte slabă. Am 60 de kilograme. Nu arăt ca un manechin pentru că ele au zece kilograme sub înălțimea lor. Ar trebui să am 55 de kilograme să fiu ca ele, dar este un pic cam puţin. Dar, dacă aş mai slăbi încă vreo trei kilograme ar fi perfect”, declara artista amuzată, conform kfetele.ro.

Adevărul este, însă, altul și mult mai trist și mult mai dureros. Invitată la Teo Show, cântăreața a hotărât să facă lumină în aceasta problemă, pentru a nu mai da naștere speculațiilor și bârfelor nefondate.

„Dacă nu mă operam pe coloană, n-aș fi slăbit în viața mea. Mâncam prost, mâncam oricând. Am făcut recuperare un an și șase luni după operația pe coloană. Piciorul drept aproape că nu mai era funcțional. În tot acest timp am început să și slăbesc. Am slăbit 30 de kilograme într-un an și șase luni. A venit pandemia, m-am mai îngrășat puțin. De trei ani țin legătura cu un medic diabetolog și nutriționist, am făcut și sport. M-am înscris la trei cursuri: instructor de fitness, consultant nutriționist și consultant psihologie nutrițională. Toate analizele mele sunt impecabile. Înainte de a avea probleme cu coloana erau foarte proaste”, s-a confesat aceasta.

Dieta de slăbire a Monicăi Anghel

Primul pas pe care a hotărât să îl facă, atunci când a decis că trebuie să slăbească, a fost să scoată complet pâinea, din alimentația ei zilnică. Și pentru a închide gura răuvoitorilor, Monica a împărtășit și dieta pe care o urmează.

"Mai nou, mănânc între orele 12:00 și 18:00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. 

Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. 

Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină", a declarat aceasta, conform  viva.ro.

Nu a fost un parcurs ușor pentru ea dar cu ambiție și abordarea corectă, drumul ei spre silueta de vis și sănătate, s-a dovedit a fi un succes.

„Cel mai important atunci când vrei e schimbi ceva, e să nu te gândești că ții o dietă. Dieta are un timp limitat. Dacă vrei să-ți schimbi viața și să fii mai sănătos, se schimbă totul. Nu trebuie să o privești ca pe un chin, devii frustrat înainte de a încep. Partea mai puțin plăcută e răutatea oamenilor, pe care nu pot să o înțeleg. Nu-ți poți imagina în ce hal mă fac unele persoane, este peste puterea oricărui om normal. Îți stă mintea-n loc. Oameni care nu mă cunosc, care poate nu știu nimic despre mine”, a declarat Monica pentru Teo Show.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  monica anghel  piele  ten  ulei bebelusi 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel