Monica Gabor are de plătit o datorie uriașă în România. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a reușit să ocolească executarea silită
Data publicării:
Monica Gabor are datorii destul de mari în țară, pe care nu le-a achitat de foarte mulți ani de zile.

Monica Gabor trăiește o viață ca desprinsă din povești în America, acolo unde locuiește cu iubitul său, Mr. Pink, un afacerist chinez. Fosta doamnă Columbeanu s-a mutat peste ocean în urmă cu 11 ani, când a decis să pună capăt mariajului pe care-l avea la vremea aceea cu tatăl copilului ei. Totuși, chiar dacă pe rețelele de socializare se afișează întotdeauna cu diferite mașini de lux sau în diferite contexte, care să arate faptul că viața ei este, într-adevăr, perfectă, în România se pare că aceasta ar fi lăsat niște treburi „neterminate”, motiv pentru care nu este văzută cu ochi prea buni de anumite persoane. Concret, Tripona Murgu, avocata care a reprezentat-o pe vedetă în procesul de divorț, spune că bruneta nu i-ar fi înapoiat acesteia niciun ban. În acest sens, deși instanța a aprobat procedeul de executare silită, avocata vedetei spune că i-a găsit conturile acesteia goale, motiv pentru care nu a reușit să-și acopere cheltuielile. În total, ar fi vorba despre o sumă de peste 70.000 de euro.

„Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma derizorie, de doar 4500 de lei. Aceea i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Problema e că dacă nu are nimic pe numele ei e greu. E vina mea, că am mers pe încredere, trebuia măcar jumătate din onorariu să-i cer, ca să mergem mai departe. Dar ea se plângea că nu are, că stă cu chirie. Sincer, la început nu am vrut s-o iau, ca şi clientă, dar mi s-a făcut milă de ea, că era vorba şi de un copil”, a spus Tripona Murgu pentru playtech.ro.

Tot potrivit sursei citate, Monica Gabor s-ar ocupa de afacerile iubitului ei în America, ar preda cursuri de engleză imigranților și s-ar ocupa și de treburile casnice. 

Irinel Columbeanu, detalii picante din relația cu Anna Lesko. Ce cadou a primit fostul milionar din partea artistei

 

 

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink în secret

Irinel Columbeanu a fost invitat în urmă cu ceva timp în podcastul "Ameritat cu Nasrin", unde a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade din viața lui, adică aceea când a fost de acord să o lase pe Irina să locuiască cu mama sa în America. Într-o clipă de neatenție însă, acesta a scos la iveală și căsătoria dintre Mr. Pink și Monica Gabor, lucru ce nu era cunoscut de nimeni.

"Un conflict în interiorul meu, între a ceda sau nu cerințelor venite din partea lor, a lui Pink și a soției sale (n.r. Monica Gabor), parcă la vremea aceea nu era încă soția lui, să nu mă întorc cu Irina și s-o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.", a spus Irinel Columbeanu în cadrul podcastului.

Irinel Columbeanu, motiv de bucurie din partea Monicăi Gabor: Ăsta a fost cel mai important cadou pentru mine

Irinel Columbeanu nu a știut faptul că cei doi și-au unit destinele

Și fostul afacerist a aflat tot într-un moment extrem de neașteptat de această nuntă, deoarece Monica Gabor nu l-a înștiințat pe bărbat de deciziile pe care le-a luat.

"Nu  m-a anunțat. M-am întâlnit cu Monica în București, a trebuit să facem un act notarial și acolo am văzut că a fost verificată ca și având numele lui de familie (n.r. al lui mr. Pink)", a declarat irinel Columbeanu, în podcastul  "Ameritat cu Nasrin". 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: datorii  mona columbeanu  mr pink 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel