Monica Gabor, DATORIE enormă față de avocata ei: Nu am recuperat nimic
Avocata Monicăi Gabor a dezvăluit care este suma de bani, pe care fosta doamnă Columbeanu i-o datorează.

Avocata Monicăi Gabor a dezvăluit faptul că fosta doamnă Columbeanu are în prezent datorii de aproximativ 80.000 de euro la ea, după ce femeia a reprezentat-o în procesul de divorț cu Irinel Columbeanu. Deși trăiește o viață de lux în America și pare că nu-i lipsește nimic, vedeta nu și-a plătit nici până în ziua de astăzi datoriile. 

„Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma delizorie, de doar 4500 de lei. Pe aceia i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Problema e că dacă nu are nimic pe numele ei e greu. Am înțeles că are firma ei, de care însă, legal, nu te poți atinge.”, a declarat Tripona Murgu, pentru playtech.ro.

Avocata i-a plătit cazarea și transportul vedetei

Inițial era vorba de 43.000 de euro, la care se adaugă o altă datorie de aproape 12.000 de euro, cheltuieli reprezentate de transport și cazare și alți 25.000 de euro, rezultați din dobânzi și penalități, spune avocata.

„Ar putea să spună că plătește măcar onorariul din contract, fără dobândă și penalizări. Onorariul era de 43.000 de euro. Să nu mai zic că am plătit cazarea la hoteluri, în București, precum și drumul de la Timișoara, din banii mei. O să mai întrebăm la executori, dacă s-a mai găsit ceva”, a mai spus aceasta.

"Am mers pe încredere"

Avocata regretă faptul că nu i-a cerut Monicăi Gabor măcar jumătate din suma datorată, înainte de proces. Acesteia i-a fost milă de ea, pentru că vedeta se plângea de faptul că nu are bani, pentru că mai are și alte utilități de achitat.

„E vina mea, că am mers pe încredere, trebuia măcar jumătate din onorariu să-i cer, ca să mergem mai departe. Dar ea se plângea că nu are, că stă cu chirie. Sincer, la început nu am vrut s-o iau, ca şi clientă, dar mi s-a făcut milă de ea, că era vorba şi de un copil”, a completat aceasta.

Monica Gabor a găsit un alt avocat care să o reprezinte pe gratis

„Nici la acea dată și nici ulterior nu am lucrat, în cazul respectiv, pentru bani, ci a fost pro-bono, dată fiind situația personală a Monicăi la acel moment, respectiv imposibilitatea de a fi/de a sta cu fiica ei în condițiile separării de fapt prealabilă divorțului.

Pentru acest motiv nu am avut nici o procedură juridică orientată pentru recuperarea vreunei sume de bani. Relația mea cu Monica a rămas una cordială.”, a declarat Ion Dojană, tot pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 16 Martie 2022, 17:49

Captură video Youtube/ Sunrise

Porecla pe care Meghan Markle o avea la palat. Așa era numită Ducesa de Sussex de către angajați

Sursa foto: Dezbracatu, Instagram

Dezbrăcatu de la „Cronica cârcotașilor” a primit o factură uriașă la curent electric: „Este enorm”. Cât a avut de plătit prezentatorul / EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Părintele Calistrat, Facebook/ captură video Youtube/ AntenaSport

Anamaria Prodan, atac dur la adresa Părintelui Calistrat: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române. Ce să învățăm noi de la asemenea preoți?”

Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Adela Popescu, probleme cu bona din Republica Dominicană: „Mi s-a schimbat copilul”. Ce a pățit vedeta

Kate Middleton, captură video Youtube/ ITV News

Hainele la care Kate Middleton trebuie să renunțe, din cauza noului titlu: „Va deveni mai formală și mai potrivită pentru poziția ei”

Sursa foto: Connect-R și parintele Visarion, captură TV/ colaj foto

Ce spune Connect-R despre cazul preotului Visarion, acuzat de hărțuire sexuală și viol: "Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!"

Sursa foto: Tudor Chirila și Andreea Esca, facebook, colaj foto

Tudor Chirilă a recunoscut. Artistul a fost îndrăgostit de Andreea Esca: “Această dragoste a rămas neîmplinită”

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, ipostază de infarct, în limuzină: „Faci furori peste tot”. Cum s-a fotografiat artista

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat copilul. Primele imagini de la eveniment / FOTO