Monica Odagiu, veste importantă pentru fani, la aproape o lună de la accidentul mortal: „Am considerat mai mult decât necesară o pauză”
Data publicării:
Monica Odagiu a revenit pe rețelele de socializare, la câteva săptămâni de la tragicul accident în care a fost implicată. 

Monica Odagiu a trecut prin momente cumplite, în urmă cu câteva săptămâni. Actrița a accidentat mortal un bărbat, care s-a dezechilibrat și a picat în fața mașinii sale, arată una dintre cele mai plauzibile ipoteze apărute până acum. Vedeta a fost marcată de acest eveniment tragic, care i-a schimbat complet viața și care a determinat-o să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor. În acest sens, blondina și-a anulat toate spectacolele pe care le avea planificate în luna aprilie și a dispărut complet de pe rețelele de socializare. Acum însă, se pare că Monica Odagiu este pregătită să apară din nou în fața publicului său, veste pe care a dat-o tuturor pe rețelele de socializare. 

„Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea. Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea.Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul “O noapte furtunoasa”, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele. Vă îmbrățișez cu tot sufletul și vă mulțumesc că m-ați ajutat să rămân.. eu!”, a scris Monica Odagiu, pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Familia bărbatului accidentat mortal de Monica Odagiu, prima reacție: „Nu e cum vorbește lumea”. Ce se întâmplă cu cariera actriței

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Odagiu (@monicaodagiu)

Ce spunea actrița, imediat după accident

Alexandru, tânărul ucis de actriță, avea 33 de ani și, în ciuda încercărilor disperate ale Monicăi Odagiu, tragedia nu a putut fi evitată, iar bărbatul s-a prăbușit direct în fața mașinii acesteia. Imediat după ce incidentul a început să fie mediatizat, actrița a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, unde aceasta își expunea cele mai profunde gânduri care o încercau atunci. Vizibil afectată de cele întâmplate, Monica Odagiu le cerea fanilor săi să-i ofere timp și spațiu pentru a-și reveni din șoc. 

„Astăzi am trăit o experiență tragică. fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte aceste clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. 

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupă de caz au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. 

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ce se putea face în acele secunde pentru a evita o tragedie.

Vă rog să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a transmis Monica Odagiu pe Instagram.

VEZI și: VIDEO cu accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu: „Sunt traumatizată. Nu îmi ies din minte aceste clipe teribile”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: accident  cariera  monica odagiu 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel