Monica Pop, operată de cancer pentru a cincea oară: ”Boala a mușcat din nou!”. Cum se simte celebrul medic
Data publicării:
Monica Pop a suferit a cincea operație, din cauza cancerului.

Monica Pop a trecut din nou prin clipe cumplite, după ce a trebuit să se confrunte cu o nouă operație, a cincea la număr, după ce cancerul a recidivat. Celebrul medic a povestit totul pe pagina personală de Facebook, unde a spus și cum a decurs operația.

”Boala a mușcat din nou! Dar are dușmani puternici în medicii români și în mine! A apărut iar ceva... Șoc! După ani! Sub tratament! Colega mea doamna Prof. Dr. Rodica Anghel, după mine cel mai bun și mai competent medic onco-radio terapeut, a decis clar și sec: Operație! A 5-a!!!!! Și îi mulțumesc din toată inima! Știu cât stres e în sufletul unui asemenea medic în astfel de situații! E greu!”, a scris Monica Pop pe contul personal de Facebook.

Mirabela Dauer, singură în lupta cu cancerul: S-au gândit că dau colțul și la ce să o mai băgăm în seamă

Ce spune Monica Pop despre a cincea operație

Chiar dacă această boală grea a făcut-o să treacă prin extrem de multe încercări, medicul își păstrează optimismul și speră ca, în final, totul să fie bine. De asemenea, aceasta spune că, de data asta, s-a eliminat tot ce era rău din organism, iar operația nu a fost una foarte ușoară. Ea a avut noroc de cei mai buni medici, care îi sunt și colegi, de asemenea, trecând cu bine și peste această cumpănă.

”Domnul Profesor, împreună cu domnul Dr. Grigorie m-au operat marțea trecută, imediat după internare: 4 ore! Au eliminat tot răul, care nu era foarte mare, dar era foarte mare pericol de extindere! Greu de operat, greu de ajuns în zona respectivă, după alte 4 operații! Nu mai spun ce a urmat din punct de vedere chirurgical: vizită de 2 ori pe zi, pansamente, scos tuburi de dren, tratament, apropiere și căldură sufletească..”, a continuat aceasta.

Elena Merișoreanu, diagnosticată greșit: "Mă gândeam că poate am cancer la stomac". Cântăreața a avut dureri îngrozitoare

Cum a aflat Monica Pop că are cancer

Monica Pop a vorbit în urmă cu ceva timp despre momentul în care a aflat că suferă de această boală cumplită. Celebrul doctor spune că a avut câteva simptome care trebuiau să tragă niște semnale de alarmă, însă nu le-a dat importanță. În momentul în care a aflat vestea ce avea să-i schimbe viața, aceasta a suferit un șoc foarte mare. De aici, a urmat o luptă crâncenă cu cancerul, printre care se numără și cele 5 operații.

Carmen Șerban, diagnosticată cu CANCER la sân: Mi-a zis să merg la biserică. Atunci m-am speriat

„Tipul de neoplazie pe care am avut-o eu este un cancer de colon. Am avut simptome în sensul că aveam intermitent, cam la două luni, niște crampe destul de puternice, care mă țineau o zi.

N-am dat importanță, că am zis că sigur e un colon iritabil pentru că mă tratam ca pentru un colon iritabil și mergea, deci era bine. Și cu toate acestea s-a întâmplat așa. Pe urmă am avut un șoc puternic. (…)

Și am avut un stres îngrozitor, dar când am ajuns la spital, colegul respectiv a zis:„Monica, ești foarte-foarte albă la față. Du-te și fă ceva'. Eram ca o coala de hârtie. A doua zi de dimineață a început peritonita', a povestit în urmă cu ceva timp Monica Pop, la Antena 3.

Monica Pop, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu cancerul: ”4 operații pâna acum și... mai urmează"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: boala  cancer  monica pop 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel