Monica Tatoiu, dezvăluiri neașteptate despre momentul în care va muri. Ce i-a cerut fiului său să facă: "Din cutie, să mă împrăștie"
Data publicării:
Monica Tatoiu a dezvăluit ce planuri are pentru momentul în care va muri, dar și ce i-a cerut fiului său să facă. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Monica Tatoiu este o persoană sinceră și spune întotdeauna ce gândește. Vedeta a recunoscut că a avut o copilărie plină de lipsuri. Aceasta a început să călătorească încă din perioada liceului, acela fiind și momentul când și-a dat seama că este cea mai mare pasiune a sa. 

„Am fost până la 16 ani un copil sărac, dar bogat în vise construite din aventurile personajelor din cărțile care acopereau pereții unicei camere din apartamentul cu acces la bucătărie și toaletă. Excursiile cu școală au fost subiect de organizare cu luni înainte. Cadoul pe care mi l-am dorit la absolvirea liceului în 1975 a fost o excursie la Tbilisi. Singură.

În facultate am bătut țara cu autostopul, jucând tone de bridge la intersecții de drumuri. Sentimentul de libertate, când am traversat granița spre Budapesta, în 1979, a fost imposibil de descris. Atunci mi-am propus să văd toată lumea câte zile o să îmi dea Domnul„, a dezvăluit Monica Tatoiu, în exclusivitate pentru Ciao.ro.

Ce planuri de înmormântare și-a făcut Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a dezvăluit ce planuri și-a făcut pentru momentul în care va trece în neființă. Vedeta a povestit că nu are de gând să fie îngropată într-un cimitir obișnuit.

„Am dormit în mașină, în parcări de cimitire, am mâncat în cele mai fascinante bombe din sate uitate de lume, unde am cunoscut oameni minunați. Lumea creată de Dumnezeu este fascinantă dacă eviți „clișeele' turistice.

Dalai Lama spune că în fiecare nou an al vieții tale trebuie să te hrănești cu energia unui loc nou al Pământului. Și asta fac în fiecare an din ultimii 28. Ziua de 21 iunie, solstițiul de vară, când mama m-a adus pe lume în 56 este Sărbătoarea Muzicii și familiei în Franța.

Cu excepția pandemiei din 2020, din 2008 sunt într-un oraș francez dansând pe felurite ritmuri cu bărbatul meu etern. Așa că am învățat Franța cât să iau 10 la geografia și istoria ei.

Ce îmi doresc de la anii care vin? Să pot călători pe picioarele mele, fără să uit unde sunt actele și portofelul. Și, la sfârșit, din cutie, fiul meu să mă împrăștie în laguna din Saint Francois, în timp ce se aude balada lui Ciprian Porumbescu, ca să mă întâlnesc cu tata. Era cântecul lui de suflet!', a mai mărturisit Monica Tatoiu, pentru aceeași sursă citată anterior.

Monica Tatoiu, în lacrimi, după moartea mamei sale: „S-a dus acolo unde merită. Nu a fost fericită”

Monica Tatoiu și-a pierdut mama, în urmă cu doar câteva săptămâni. Femeia de afaceri a vorbit deschis despre drama care i-a lovit familia, și chiar a mărturisit că înmormântarea va fi una simplă, și că nu are de gând să facă pomeni sau priveghi.

Nemachiată și profund marcată de moartea mamei, Monica Tatoiu a fost prezentă în studioul Exclusiv VIP și, cu lacrimi în ochi, a povestit despre sentimentele pe care le încearcă după moartea mamei. 

“Sunt foarte fericită că mama s-a dus acolo unde merită. Vocația mamei a fost de călugăriță. Mama era radicală, ori e albă, ori e neagră. Pentru muritorii de rând viața are nuanțe. Mama nu a avut o viață foarte fericită. S-a născut într-o familie foarte bogată, bunicul era notar, avea pământuri, bunica era în Parlament”, a povestit Monica Tatoiu la Prima TV.
Bunica l-a căsătorit pe tatăl Monicăi Tatoiu forțat cu mama ei. “Nu a fost iubire, nu se cunoșteau, a fost totul aranjat. Erau din lumi diferite. Tata era prima generație de încălțați, mama era atentă la tot, îl corecta continuu. Mama nu a fost fericită”, i-a mărturisit Monica Tatoiu lui Cristi Brancu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   moarte  monica tatoiu 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel