Monica Tatoiu, discuții hilare cu Bursucu: Sunt purtătoare ilegală de s*x! / Am plecat cu jumătate de geamantan de votcă în SUA
Data actualizării:
Data publicării:
Monica Tatoiu a povestit faze tari în podcastul lui Bursucu, acolo unde a explicat de ce era „purtătoare ilegală de sex”, cum a împroșcat cu lapte personalul Ambasadei Americane din România, dar și motivul pentru care i s-a interzis să bea votcă în SUA.

Monica Tatoiu are multe experiențe de viață, iar multe dintre acestea le-a dezvăluit în podcastul lui Bursucu.

În contextul în care vorbea despre operații estetice, Monica Tatoiu precizează că nu o interesează aspectul estetic, că ea „nu a fost niciodată frumoasă”, precizând și pentru prima dată termenul de „purtător ilegal de sex”.

Purtătorul ilegal de sex

„La mine nu fac de frumusețe (operații estetice), mă doare pe mine în cot. Eu îl am pe Tatoiu. Steagul s-a terminat. Am niște discuții intelectuale cu el pe politică...

N-am fost frumoasă niciodată - „purtătoare ilegală de sex” - nu aveam țâțe, țâțânii ăștia... că de asta nu port sutien. Deci imaginează-ți că eram plată total”, spune Monica Tatoiu.

 

„V-ați pus silicoane?”, întreabă Bursucu, la care Monica Tatoiu răspunde:

 

„Nu, Doamne ferește! De ce să-mi pun? Eram plată, dar după ce l-am născut pe Victoraș... (râde). Nu sar! (referitor la sâni). Să mă vezi pe mine în spitalul județean din București!

Eu, purtătoare ilegală de sex, cu cezariană, și era o femeie rromă care avea niște țâțe... D sau G. Și eu și ea - mămici. A doua zi, când a țâșnit laptele pe domnul de la Ambasada Americană... că am fost cu treabă acolo. Eu am dat la toată lumea lapte, fiul meu are un frate de lapte rrom”, continuă Monica Tatoiu, în podcastul „Un podcast mișto cu Bursucu”.

 

Era să-și piardă copilul 

Monica Tatoiu a pornit în viață cu convingerea că nu va avea niciodată copii din cauza unui cancer de la 24 de ani. Cu toate acestea, vedeta era în State, acolo unde a aflat că a rămas gravidă.

„Cum de era să-ți pierzi copilul?”, întreabă Bursucu.

„Am fost nebună, d-aia! L-am întrebat pe doctorul din America de ce nu pot să beau votcă și mi-a zis „Pentru că ești gravidă”. Eu am plecat cu jumătate de geamantan de votcă în SUA. După prima săptămână simțeam nevoie de votcă, cu fumatul nu am fost niciodată, dar cu băutul da. De asta nici nu mă îmbăt, de fiecare dată când cineva a dorit să mă îmbete l-am băgat sub masă.

Oricum, ideea era că nici nu mai puteam să beau votcă și m-am dus la o secretară să vorbesc cu ea. Îmi zice să verific dacă sunt gravidă. Mă duc după la doctorul mai devreme menționat și fac analize. Mă întrebase medicul când avusesem ultimul ciclu și i-am zis că nu știu. Eu am avut un cancer de endometru la 24 de ani și aveam ciclul dat peste cap. 6 luni mă ținea non-stop, după mă lăsa un an, aveam probleme hormonale. 

Mai zice medicul „Acolo la voi, în țara lui Dracula, știi cum se fac copiii?”, dar eu îi zic că nu puteam avea copii, deși el insista. Îmi spusese că eram în primele 14 săptămâni. Merg acasă la Victor și îi zic că am rămas gravidă. Eu nu am văzut cum se pune un prezervativ toată viața mea. Pe fiul meu l-a învățat șoferul”, încheie Monica Tatoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz


DC Media Group Audience

Youtube / Ameritat cu Nasrin

Reghecampf rupe tăcerea în legătură cu Bebeto: Relația nu e în regulă / Vom avea o discuție „necontrolată”

Andreea Bălan, captură video Youtube, Ilinca Vandici

Andreea Bălan explică de ce nu au voie fetițele ei cu telefoane și tablete până la 12 ani: Nu o să le dau, indiferent de ce vor avea colegii lor la școală

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV

Cabral și Andreea Ibacka. Foto Facebook

Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

Youtube / Te ascult, Ilinca Vandici

„Mai bine mor, mai bine mă ia Dumnezeu”. Alex Velea, după ce a fost întrebat de criza de la 40 de ani: Uneori o terorizez pe nevastă-mea

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Reghecampf pregătește nunta surpriză cu Corina Caciuc: Urmează căsătorie / Am depășit targetul

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va renaște /video

Badea

Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 1 - 7 iulie. Zodia care are mare noroc la bani

Instagram/ Bogdan de la Ploiești, Florin Salam

Scandal între regii manelelor din România. Acuzații dure: Florin Salam l-a dat afară de la un eveniment pe Bogdan de la Ploiești

Captură video: YouTube/WOWnews. Captură video: TikTok/Jador

Camelia, sora lui Jador, a rupt tăcerea. Ce a spus când a fost întrebată ce se întâmplă între manelist și Oana Ciocan: „El a decis”

Captură video: YouTube/Kanal D2

Teo Trandafir, comentariu asupra căsătoriei dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: „Păi de ce crezi că l-a ales?”




Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Mircea Badea a încins Internetul! Cum poate să arate...

pixel