Monica Tatoiu, la un pas să-și piardă viața, în vacanță: „S-a rupt barca de ancoră și era să murim”
Monica Tatoiu a dezvăluit care este locația de vis pe care o vizitează anual. 

Monica Tatoiu este o adevărată împătimită a vacanțelor și a destinațiilor cât mai exotice. Faptul că până acum, aceasta a străbătut lumea în lung și în larg, a determinat-o să-și aleagă și o destinație favorită, unde să se întoarcă anual. Este vorba de Guadelupa, de unde vedeta și soțul ei nu au lipsit în ultimii 16 ani. Astfel, cei doi și-au format deja o tradiție de a se reîntoarce în Caraibe, în fiecare lună noiembrie. Mai mult, aceștia nu schimbă niciodată nici camera în care se cazează, lucru care i-a făcut să beneficieze și de o reducere considerabilă.

„Luni plec pentru o lună din țară, în Guadelupa, în Caraibe. E al 17-lea an, în fiecare noiembrie mergem acolo. E cel mai frumos loc de pe pământ. Dar nu e de stat doar o săptămână, ci minimum două săptămâni. E o comunitate acolo care mă face să mă simt ca acasă, ne cunoaștem de la piață. Dormim în aceeași cameră de16 ani, într-o vilă.

Avem prieteni și pentru că mergem în fiecare an beneficiem de un regim special de plată, de o reducere de 25 la sută. Mă atrage cultura mâncării. Acolo există o combinație între francezi, și o comunitate mare de indieni care au adus o componentă specială, mâncarea creolă, cu influențe indiene și franceze care e extraordinară.

Orezul vine pe filieră indiană, e pregătit cu toate esențele. Ei fac Colombo, un fel de sos care amintește de cele indiene, dar nu e atât de iute, și e foarte parfumat. Eu fac și acasă. Acolo au tot felul de rădăcini, Colombo e mâncarea lor tradițională. Au și languste, dar se pun la grătar și se mănâncă cu tot felul de sosuri. Astea fac diferența. Dimineața la 6 cumpărăm pește proaspăt din piață. Îl prepar eu cu sosul meu și prietenii, avem un grătar la vila unde stăm. Eu gătesc acolo, chiar îmi face plăcere”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit playtech.

VEZI și: Monica Tatoiu, planuri de înmormântare. Vedeta nu mai vrea să fie incinerată: „Este o încălcare a credinței în care am fost botezată”

 

„Anul trecut s-a rupt barca de ancoră și era să murim”

Vedeta respectă un adevărat ritual, când merge în vacanță, de la care nu se abate niciodată. Rutina începe de la prima oră a dimineții, Monica Tatoiu fiind în picioare de la ora 5. Chiar dacă anul trecut cei doi au trecut printr-un eveniment grav, când erau să-și piardă viața, asta nu i-a făcut să renunțe complet la ceea ce le place cel mai mult.

„Plecăm cu trei valize fiecare după noi, într-una e echipamentul pentru scufundări. Anul trecut s-a rupt barca de ancoră și era să murim, sunt curenți foarte puternici. Mă scol pe la 4-5 dimineața, îmi fac cafeaua și aștept ca la 6 să răsară soarele.

Apoi mă duc și fac o baie, vin acasă, pregătesc micul dejun. Au un ananas special, atât de dulce și bun. În fiecare an mergem cu alți prieteni, îmi place să văd bucuria prin ochii unor oameni care se întâlnesc cu locurile pentru prima oară.

Insula e un paradis. Au o rezervație naturală bogată, închiriem o barcă și mergem. Fauna și flora sunt spectaculoase. Acolo ne întâlnim cu rechinii somnoroși, pisici de mare, broaște țestoase care-ți umblă pe la picioare în apă”, a mai povestit aceasta, pentru sursa citată.

VEZI și: Monica Tatoiu, în lacrimi, după moartea mamei sale: „S-a dus acolo unde merită. Nu a fost fericită”

Data: 03 noi 2022, 18:33
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: moarte  monica tatoiu  vacanță  vedete 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...