Monica Tatoiu, marele regret după moartea mamei sale: „Am pierdut-o pentru că nu a avut încredere în doctori”
Monica Tatoiu trăiește o mare dramă, în prag de sărbători, după ce mama ei s-a stins din viață. 

Se împlinesc două luni de la moartea celei care i-a dat viață. Sărbătorile din acest an sunt umbrite de tristețe pentru Monica Tatoiu, care, în urma decesului mamei sale, rămâne cu o mulțime de regrete. Mama vedetei a refuzat să meargă la medic și s-a stins încet, după o lungă suferință.

La final de an, Monica Tatoiu spune că nu își face planuri pentru 2023. Pleacă în vacanță cu familia, în Saint Marten, Marigot, unde plănuiește să facă scufundări chiar de 1 ianuarie, aceasta fiind singura activitate care îi mai aduce bucurie în această perioadă. 

VEZI ȘI: Monica Tatoiu, motivul pentru care nu îi face pomeni mamei sale: „La noi erau altfel de relații cu Dumnezeu” https://www.spectacola.ro/monica-tatoiu-motivul-pentru-care-nu-ii-face-pomeni-mamei-sale-la-noi-erau-altfel-de-relatii-cu-dumnezeu_25164.html 

Cuprinsă de durere și regrete, femeia de afaceri îndeamnă oamenii să meargă la medici, ca să nu aibă soarta mamei sale.

„Nu fac planuri operaționale la vârsta mea. Vorba aia, nu îți face iluzii ca să nu ai deziluzii. Singurul plan realizat a fost să nu merg cu turma și după fentă. Eșecul a fost că nu am convins-o pe mama că mersul la spital ajută. Am pierdut-o pentru că nu a avut încredere în doctori. Am salvat-o împotriva tuturor prejudecăților și am pierdut-o în octombrie. Mergeți la doctor! România are doctori minunați”, a declarat Monica Tatoiu pentru Unica

VEZI ȘI: Monica Tatoiu, motivul pentru care nu mai doarme cu soțul ei în același pat: "Nu mai ai nicio plăcere" https://www.spectacola.ro/monica-tatoiu-motivul-pentru-care-nu-mai-doarme-cu-sotul-ei-in-acelasi-pat-nu-mai-ai-nicio-placere_25407.html 

Cum arăta Crăciunul din copilărie


Monica Tatoiu își amintește cu emoție de Crăciunul din copilărie, când mama sa se ocupa de toată organizarea și pregătea cu atenție toate detaliile, de la mâncare și cadouri, până la decorațiuni.

 

„Crăciunul era coordonat de mama, Generalul Sfintelor Sărbători. Totul începea după 22 decembrie, când se termina școala. Avanpremieră era Sf Nicolae. Pantofiorii pe 5 seara erau aliniați. Dimineață, de 6 decembrie, găseam dulciurile. Și bananele verzi – când tata se descurca – care erau puse pe caloriferele călâi pentru îngălbenire, pentru Crăciun. Întotdeauna erau și câteva crenguțe, colorate cu argintiul folosit la vopsirea sobelor, legate cu fundițe roșii, cumpărate din Piața 700 din Timișoara, care să ne amintească de năzdrăvăniile din anul care a trecut”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

VEZI ȘI: „Nu te vindeci niciodată”. Monica Tatoiu rupe tăcerea despre boala cu care a fost diagnosticată la 24 de ani https://www.spectacola.ro/nu-te-vindeci-niciodata-monica-tatoiu-rupe-tacerea-despre-boala-cu-care-a-fost-diagnosticata-la-24-de-ani_25045.html 

Monica Tatoiu: Crăciunul nu este despre mâncare sau cadouri

„Nu gătesc, că am două mâini stângi în bucătărie. Dar am prieteni dragi care nu mă lasă să mor de foame. Cozonacii cu mac vin de la Oradea, porcăriile de la prietenii cu copii cu nevoi la mate, cum veneau de la pacienții lui tată pe vremuri, răciturile de la tanti ‘hăinuța’. În fiecare an rămâne multă mâncare primită în dar, care se transformă în dar pentru cei care au mai multă nevoie decât mine. Crăciunul nu este despre mâncare sau cadouri. Crăciunul este despre speranță de înțelepciune și iubire de Domnul. Credință în miracolele înfăptuite prin iubire. Credință că în noaptea de 24 decembrie, mergând după lumină, poți vorbi cu Maica dătătoare de izbăvire prin nașterea Fiului Salvator”, a mai spus ea. 

 

VEZI ȘI: Monica Tatoiu, sfaturi prețioase pentru femeile aflate la menopauză: „Trebuie să bea în fiecare seară” https://www.spectacola.ro/monica-tatoiu-sfaturi-pretioase-pentru-femeile-aflate-la-menopauza-trebuie-sa-bea-in-fiecare-seara_24287.html 

Data: 22 dec 2022, 08:09
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: craciun  mama  monica tatoiu  murit  revelion 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...