Monica Tatoiu, planuri de înmormântare. Vedeta nu mai vrea să fie incinerată: „Este o încălcare a credinței în care am fost botezată”
Data actualizării:
Data publicării:
Monica Tatoiu a început să se gândească serios la ce se va întâmpla cu ea după moarte, în condițiile în care și0a înmormântat recent mama. 

Monica Tatoiu declara, în trecut, că ar vrea să fie incinerată după ce va muri. Acum, femeia de afaceri spune că și-a schimbat complet mentalitatea, după ce a stat de vorbă cu niște persoane înțelepte. Motivul pentru care s-ar răzgândi, spune ea, are legătură cu fiul ei, pe care nu ar vrea să-l supună unor pedepse divine, prin încălcarea regulilor bisericești. 

Vedeta a ajuns la această concluzie după ce a aflat mai multe despre tradițiile bisericești, și spune că oricât de oripilată este de gândul că trupul ei va ajunge în pământ, este dispusă să facă asta pentru a-și proteja fiul.

Monica Tatoiu spune că își dorește o înmormântare conform tradiției și religiei. 

”Am vorbit cu oameni mai înțelepți decât mine. Incinerarea este o încălcare a credinței în care am fost botezată. Nu pot să încalc un contract fără penalități. Pe care le va plăti puiul meu. Nu avem voie să fim egoiști pe spinarea urmașilor noștri. Oricât de oripilată sunt că o să mă mănânce viermii. Asta-i religia mea și de perpetuarea ei depinde viitorul spiritual al puiului meu”, a declarat Monica Tatoiu, conform Ciao.ro. 


Fără priveghi și pomană. Monica Tatoiu refuză să își înmormânteze mama după tradițiile creștine: „A spus că ea nu mai calcă în biserică”

Monica Tatoiu, în lacrimi, după moartea mamei sale: „S-a dus acolo unde merită. Nu a fost fericită”

Monica Tatoiu este devastată de durere, după ce mama ei s-a stins din viață. 

Monica Tatoiu și-a pierdut mama, în urmă cu doar câteva săptămâni. Femeia de afaceri a vorbit deschis despre drama care i-a lovit familia, și chiar a mărturisit că înmormântarea va fi una simplă, și că nu are de gând să facă pomeni sau priveghi.

Nemachiată și profund marcată de moartea mamei, Monica Tatoiu a fost prezentă în studioul Exclusiv VIP și, cu lacrimi în ochi, a povestit despre sentimentele pe care le încearcă după moartea mamei. 

“Sunt foarte fericită că mama s-a dus acolo unde merită. Vocația mamei a fost de călugăriță. Mama era radicală, ori e albă, ori e neagră. Pentru muritorii de rând viața are nuanțe. Mama nu a avut o viață foarte fericită. S-a născut într-o familie foarte bogată, bunicul era notar, avea pământuri, bunica era în Parlament”, a povestit Monica Tatoiu la Prima TV.
Bunica l-a căsătorit pe tatăl Monicăi Tatoiu forțat cu mama ei. “Nu a fost iubire, nu se cunoșteau, a fost totul aranjat. Erau din lumi diferite. Tata era prima generație de încălțați, mama era atentă la tot, îl corecta continuu. Mama nu a fost fericită”, i-a mărturisit Monica Tatoiu lui Cristi Brancu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: incinerare  inmormantare  monica tatoiu  murit 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel