Monica Tatoiu, planuri de înmormântare. Vedeta nu mai vrea să fie incinerată: „Este o încălcare a credinței în care am fost botezată”
Monica Tatoiu a început să se gândească serios la ce se va întâmpla cu ea după moarte, în condițiile în care și0a înmormântat recent mama. 

Monica Tatoiu declara, în trecut, că ar vrea să fie incinerată după ce va muri. Acum, femeia de afaceri spune că și-a schimbat complet mentalitatea, după ce a stat de vorbă cu niște persoane înțelepte. Motivul pentru care s-ar răzgândi, spune ea, are legătură cu fiul ei, pe care nu ar vrea să-l supună unor pedepse divine, prin încălcarea regulilor bisericești. 

Vedeta a ajuns la această concluzie după ce a aflat mai multe despre tradițiile bisericești, și spune că oricât de oripilată este de gândul că trupul ei va ajunge în pământ, este dispusă să facă asta pentru a-și proteja fiul.

Monica Tatoiu spune că își dorește o înmormântare conform tradiției și religiei. 

”Am vorbit cu oameni mai înțelepți decât mine. Incinerarea este o încălcare a credinței în care am fost botezată. Nu pot să încalc un contract fără penalități. Pe care le va plăti puiul meu. Nu avem voie să fim egoiști pe spinarea urmașilor noștri. Oricât de oripilată sunt că o să mă mănânce viermii. Asta-i religia mea și de perpetuarea ei depinde viitorul spiritual al puiului meu”, a declarat Monica Tatoiu, conform Ciao.ro. 


Fără priveghi și pomană. Monica Tatoiu refuză să își înmormânteze mama după tradițiile creștine: „A spus că ea nu mai calcă în biserică”

Monica Tatoiu, în lacrimi, după moartea mamei sale: „S-a dus acolo unde merită. Nu a fost fericită”

Monica Tatoiu este devastată de durere, după ce mama ei s-a stins din viață. 

Monica Tatoiu și-a pierdut mama, în urmă cu doar câteva săptămâni. Femeia de afaceri a vorbit deschis despre drama care i-a lovit familia, și chiar a mărturisit că înmormântarea va fi una simplă, și că nu are de gând să facă pomeni sau priveghi.

Nemachiată și profund marcată de moartea mamei, Monica Tatoiu a fost prezentă în studioul Exclusiv VIP și, cu lacrimi în ochi, a povestit despre sentimentele pe care le încearcă după moartea mamei. 

“Sunt foarte fericită că mama s-a dus acolo unde merită. Vocația mamei a fost de călugăriță. Mama era radicală, ori e albă, ori e neagră. Pentru muritorii de rând viața are nuanțe. Mama nu a avut o viață foarte fericită. S-a născut într-o familie foarte bogată, bunicul era notar, avea pământuri, bunica era în Parlament”, a povestit Monica Tatoiu la Prima TV.
Bunica l-a căsătorit pe tatăl Monicăi Tatoiu forțat cu mama ei. “Nu a fost iubire, nu se cunoșteau, a fost totul aranjat. Erau din lumi diferite. Tata era prima generație de încălțați, mama era atentă la tot, îl corecta continuu. Mama nu a fost fericită”, i-a mărturisit Monica Tatoiu lui Cristi Brancu.

Data: 24 oct 2022, 11:58
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: incinerare  inmormantare  monica tatoiu  murit 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...