Monica Tatoiu s-a făcut scafandru, la 65 de ani. Cât a investit vedeta în pasiunea ei: „Nu mă invidiați. Aici e o garsonieră sau un apartament cu două camere”
Data publicării:
Monica Tatoiu a povestit cum și-a depășit limitele și a ajuns să facă scufundări. 

Monica Tatoiu, în vârstă de 65 de ani, este cunoscută pentru stilul nonconformist și energia cu care tratează orice aspect al vieții. Recent, ea a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV, acolo unde a povestit cum a ajuns să investească aproape „o garsonieră” în pasiunea ei pentru scufundări. 


“Nu mă invidiați. O scufundare costă între 40 și 60 de dolari. Cred că aici e o garsonieră sau un apartament cu două camere”, a explicat Monica Tatoiu arâtând fotografii din concediile în care a făcut scufundări. 

Vedeta s-a apucat de scufundări după ce a fost nevoită să renunțe la marea ei pasiune, dansul. Problemele de sănătate au împiedicat-o să danseze. 

 “Am dansat pe toate genurile de muzică, dar a trebuit să renunț din cauza protezei de la picioare. Apoi am schiat și au urmat alte garsoniere, case, apartamente... Și a trebuit să mă las și de asta pentru că m-am accidentat pe pârtie”, a povestit vedeta. 

“Eu sunt sârboaică și nu pot sta locului... Și dacă n-am mai putut să mai dansez, să mai schiez... Și cum cu sexul e mai greu dupa șaizeci și ceva de ani... Ce să faci cu energia ta?”

Scufundările nu sunt totuși ceva simplu, astfel că ea a avut nevoie de un instructor care să o inițieze. După primele ședințe, vedeta era îndrăgostită de această activitate. 

 “La prima mea scufundare am intrat în panică. Am zis că n-o să mai fac asta niciodată, dar un instructor de șaizeci și ceva de ani m-a ajutat în patru zile să obțin primul meu certificat de scufundări. (...) Când te scufunzi la mari adâncimi se resimte temperatura joasă (...) e nasol, dar în același timp e frumos!”, a mai spus ea, în emisiunea de la PRO TV.

Scufundările au ajutat-o să-și depășească limitele și să devină un om mai calm și mai curajos. 

 “Eu sunt panicoasă și nebună, dar scufundările mă fac să fiu zen. Chiar e genul de sport care te ajută să depășești orice problemă de familie”, a mai spus ea. 

 

Monica Tatoiu, pensionară de lux. Suma fabuloasă pe care o primește lunar de la stat

Monica Tatoiu spune că a început să lucreze de la vârsta de 16 ani. Chiar dacă vine dintr-o familie înstărită, vedeta nu s-a dat la o parte de la muncă și a făcut tot posibilul pentru a ajunge într-o poziție de conducere. 


Vedeta a dezvăluit, în urmă cu ceva vreme, că atunci când se afla în funcția de director al unei renumite companii cosmetice, ajunsese să aibă un salariu colosal.

 'Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă', a spus Monica Tatoiu pe Facebook în urmă cu ceva timp. 

Cu un asemenea salariu, nici nu este de mirare că vedeta încasează acum o pensie frumușică. După ce s-a retras din activitatea profesională, Monica Tatoiu a început să încaseze lunar o pensie la care mulți români nici nu visează. 

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu 


Chiar dacă este realizată financiar și nu duce grija banilor, fosta femeie de afaceri spune că ea continuă să muncească și să învețe lucruri noi, acesta fiind stilul de viață pe care și l-a însușit încă din adolescență. 

 

”Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit.

Dau meditatiii pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri”, a spus aceasta pentru Click.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: monica tatoiu  pensie  scufundari  sport 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel