Monica Tatoiu și-a făcut testamentul. Care este dorința vedetei când va trece în neființă: „Am făcut banii cu greu”
Data publicării:
Monica Tatoiu a vorbit despre momentul în care va trece în neființă. Vedeta și-a făcut deja testamentul. 

Monica Tatoiu este o cunoscută femeie de afaceri. Vedeta nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre averea pe care o deține. Fosta femeie de afaceri are în conturi patru milioane de euro, dar și o casă de două milioane de euro.

Monica Tatoiu și-a făcut testamentul

„Am patru milioane de euro în conturi bancare în România, două milioane de euro valorează casa în care locuiesc, plus acțiunile de la Stockholm. Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult și am făcut banii cu greu. Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a declarat afacerista în urmă cu ceva timp, potrivit stiripesurse.ro

Monica Tatoiu își dorește să fie incinerată

Cu mulți ani în urmă, atunci când făcea parte din viața politică, femeia de afaceri a susținut adoptarea legii care viza eutanasierea câinilor vagabonzi. Din această cauză, Monica Tatoiu a fost acuzată că nu are niciun fel de milă vizavi de animale. Acum, Monica Tatoiu a vorbit despre acest subiect controversat. Cu această ocazie, fosta femeie de afaceri a mărturisit că își dorește să fie eutanasiată, în momentul în care va părăsi această lume. 

Denise Rifai:  „ Mai susțineți astăzi eutanasierea câinilor vagabonzi ?”

Monica Tatoiu: „ Eu susțin orice și inclusiv împușcarea urșilor. Iubesc animalele, dar iubesc mai mult oamenii, traiul civilizat al oamenilor. Dacă ar fi după mine, aș aduce și 20 de pisici în casă, dar nu este normal. Trebuie rezolvată această problemă. Eu iubesc pisicile, am 5 în casă și 4 pe stradă, dar dacă lași, trebuie să iei măsuri.

Trebuie să fii pragmatic. Este mai groaznic să se sfâșie între ei și să moară de foame decât eutanasierea. Și cu oamenii la fel, eu sunt pentru eutanasiere. Chiar dacă cred în Dumnezeu, să mă ardă când mor că suntem prea multe cadavre pe pământul ăsta. Trebuie să fim pragamatici, atâta tot. Am cinci pisici, nu mai știu ce să fac cu ele. Acum am luat una de pe stradă și toată casa e plină de pipi de pisică.Sunt și eu nebună. Deci nu, milă, milă, dar trebuie să fim pragmatici .”, a declarat Monica Tatoiu.

Ce pensie are Monica Tatoiu

Monica Tatoiu a recunoscut că a început să lucreze în învățământ pe suma de 600 de dolari. 

„Eu am început cu 600 de dolari (salariu n.r.) și am terminat cu 10.000 de euro pe cartea de muncă”, scria Monica tatoiu pe Facebook în urmă cu ceva timp.

Fosta femeie de afaceri a mprturisit că încasează de la statul român suma de 12.000 lei. Monica Tatoiu a subliniat faptul că tot ceea ce a câștigat de-a lungul timpului a fost trecut pe cartea de muncă.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru.

Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit.

Dau meditații pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum învăț despre sistemele de înarmare. Merg la poligon la trageri.”, a spus Monica Tatoiu pentru click.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel