Motivul bizar pentru care Justin Bieber refuză să doarmă în pat cu soția sa: „Am abuzat de corpul meu în trecut, iar acum mă aflu în procesul de recuperare”
Data publicării:
Justin Bieber refuză să împartă același pat cu soția Hailey dintr-un motiv bizar.


Justin spune că are nevoie să doarmă departe de Hailey pentru a-și prioritiza sănătatea după ani de zile de consum de substanțe.


Justin Bieber și Hailey Baldwin sunt căsătoriți din 2018, dar fanii ar putea fi surprinși să afle că celebrul cuplu nu împarte același pat în fiecare noapte. Justin s-a destăinuit anterior despre aranjamentele lor neobișnuite de dormit și despre motivul pentru care insistă să doarmă separat de Hailey, potrivit Hello Magazine. 

În documentarul său de pe YouTube Seasons, Justin a dezvăluit că doarme într-o cameră hiperbarică în speranța de a reduce daunele corporale cauzate de anii de consum de substanțe.


Justin insistă să doarmă într-o cameră hiperbarică pentru sănătatea sa

"Am abuzat de corpul meu în trecut, iar acum mă aflu în procesul de recuperare, încercând să mă asigur că am grijă de corpul meu și că am grijă de vasul pe care Dumnezeu mi l-a dat", a declarat cântărețul.


Acest tip neobișnuit de terapie susține că are multe beneficii pentru sănătate, inclusiv detoxifierea, reducerea inflamației, creșterea nivelului de energie, repararea țesuturilor și a celulelor și recuperarea musculară. De asemenea, se spune că ajută la îmbunătățirea performanțelor atletice, a memoriei și la ameliorarea decalajului orar.


"Se umple de oxigen, chiar m-am luptat cu multă anxietate", a continuat Justin. "Primești mai mult oxigen la creier, așa că scade nivelul de stres. Este destul de mișto".

Documentarul o arată apoi pe Hailey care îl introduce pe Justin în camera hiperbarică, ceea ce, spune el, face în mod regulat. Justin a recunoscut că deține două camere; una în conacul său din Beverly Hills și alta la studioul său.

 


Justin și Hailey Bieber au probleme de încredere din cauza Selenei Gomez


Poate că Justin doarme separat de Hailey din motive de sănătate, dar există de mult timp zvonuri de conflicte conjugale între tânărul cuplu. Un raport din martie spune că Justin, 29 de ani, și Hailey, 26 de ani, se luptă mult cu problemele de încredere. "S-au căsătorit foarte tineri și nu știau în ce se bagă, iar de atunci a fost o perioadă cu suișuri și coborâșuri", a declarat o sursă pentru Radar Online.

 

Sursa a explicat că atenția din jurul fostei relații a lui Justin cu Selena Gomez, care a dus la o ceartă de ani de zile între ea și Hailey, a afectat căsnicia lor. Selena și Justin au format un cuplu, cu certuri si împăcări, din 2010 până în 2018, înainte de a se despărți în același an în care Hailey și Justin s-au căsătorit. Cei doi au negat că ar fi existat vreo infidelitate, în ciuda cronologiei relației lor.

"Hailey a fost întotdeauna nesigură din cauza lui Justin și a Selenei", a continuat sursa din interior. "Oamenii îi vedeau ca pe ei ca pe acest cuplu perfect, ceea ce este departe de adevăr, dar Selena este atât de simpatică."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: camera hiperbara  hailey bieber  Justin Bieber  Selena Gomez 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel