Motivul neștiut pentru care Andreea Bălan s-a apucat de canto la 28 de ani: „A spus că nu sunt în stare să cânt, că sunt doar pe post de dansatoare”
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Bălan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, a dezvăluit recent în podcastul realizat de Horia Brenciu motivul surprinzător pentru care s-a apucat de canto la vârsta de 28 de ani. 

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. A cucerit piața muzicală și inimile publicului în urmă cu mai bine de 20 de ani, pe vremea când forma trupa André, alături de Andreea Antonescu. Cele două au cunoscut succesul încă de la o vârstă fragedă, iar gestionarea popularității pe care au avut-o în copilărie nu a fost întotdeauna ușoară. Erau tinere, talentate și au dat tot ce au putut pe scenă, iar muzica lor era fredonată de toată lumea, motiv pentru care și acum piesele lor au rămas cunoscute chiar și după trecerea timpului. „Moșule, ce tânăr ești”, a fost cea care le-a propulsat pe cele două artiste pe culmile celebrității.

Motivul neștiut pentru care Andreea Bălan s-a apucat de canto la 28 de ani: „I-a spus tatălui meu că nu sunt în stare să cânt, că sunt doar pe post de dansatoare”

Andreea Bălan a fost invitată recent în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, unde a vorbit despre acea perioadă, dar și despre motivul pentru care s-a apucat de canto la 28 de ani. Artista, care a cucerit piața muzicală alături de Andreea Antonescu în trupa André, a recunoscut că a fost influențată de comentariile negative făcute de tatăl colegei sale de trupă. Potrivit artistei, acesta i-a spus că tatălui ei că fata sa cântă mai bine și că ea este doar pe post de dansatoare în trupă.

„M-am apucat de canto la 28 de ani. La baza acestui lucru a stat o suferință. Atunci când eram în André mi se spunea repetativ, din păcate tatăl Andreei (n.r. Antonescu) îmi spunea lucrul acesta. El nu mai este printre noi. Zicea «Uite, fata ta știe doar să danseze. Este în trupă doar pe post de dansatoare, ea nu e în stare să cânte. Fata mea cântă mai bine». Atunci eu auzeam discuțiile astea și mi-a intrat în cap că eu nu sunt suficient de bună în glas. De aceea am devenit o dansatoare atât de bună. Am compensat, dar fără să-mi dau seama. A fost o chestie în inconștient”, a mărturisit Andreea Bălan în podcastul moderat de Horia Brenciu.

Te-ar putea interesa și: Tavi Colen a rupt tăcerea și a vorbit despre idila cu Gabriela Cristea. Reacția prezentatoarei Denise Rifai când a auzit răspunsul

„Mi-am dat seama că trebuie să evoluez. Timp de 3 ani am făcut canto intensiv”

Aceste comentarii au determinat-o pe Andreea să se concentreze intens pe dans. După participarea la emisiunea „Dansez pentru tine”, artista a realizat că trebuie să evolueze și pe partea vocală. Andreea Bălan a urmat timp de trei ani cursuri intensive de canto. Acum, artista se simte cu adevărat completă și mulțumită de evoluția sa profesională.

„Dintr-o dată m-am dus la «Dansez pentru tine», m-am dus în Mexic. Am participat la 3 ediții «Dansez pentru tine». L-am luat pe Petrișor și am făcut cele mai tari show-uri de dans. Am făcut tot felul de concepte de show în toți anii aceștia. Până la 28 de ani am fost fără band. Am fost doar eu cu Petrișor, cu dansatoare, făceam show-urile astea de dans. Mi-am dat seama că trebuie să evoluez, că nu pot să rămân toată viața doar pe dans, cu negative, cu backing-uri, cu playback.

Am zis că eu trebuie să învăț să cânt ca lumea, că vreau să îmi iau band și am luat tot bandul lui Keo. Acum ne mai împărțim chitaristul câteodată. E ok. M-am despărțit, s-a terminat acea relație și cum s-a terminat acea relație, acolo cred că am vrut să-i demonstrez lui ceva. Am luat tot bandul, m-am apucat de canto. Am făcut cu Mădălina de la RedBolnde canto. Timp de 3 ani am făcut canto intensiv. Mi-am luat band, mi-am reorchestrat toate piesele și tot ce făceam cu dansatorii am pus cu band, iar acum am band și cânt live. E altceva. Acum sunt cu adevărat un artist complet”, a mai spus Andreea Bălan.

Te-ar putea interesa și: Marina Nițoiu de la PRIMA TV a descoperit elixirul frumuseții. „Efectul unui astfel de ten nu ți-l dă nicio cremă”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel