Motivul pentru care ai cele mai mari șanse să fii părăsit, în funcție de semnul tău zodiacal
Data actualizării:
Data publicării:
Motivele pentru care este cel mai probabil să fii părăsit, în funcție de semnul tău zodiacal. Continuă să citeștipentru a vedea cum îți poți ajusta comportamentul înainte de a fi prea târziu.

Berbec: Ești prea posesiv și gelos

Fermecător și suav, Berbecului îi place să preia conducerea în orice relație. Fiind cel mai ambițios din zodiac, știi exact ce vrei și nu ți-e teamă să te expui pentru a obține acest lucru. Acest stil de comunicare directă și abilitatea de a-ți exprima liber sentimentele este o mare atracție pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, această pasiune se poate transforma rapid în ceva urât dacă gândacul geloziei vine să te muște. Iar dacă partenerul tău începe să simtă că nu ai încredere în el sau că îl sufoci din punct de vedere social, nu fi surprins când decide să renunțe.

Taur: Nu ești dispus să faci compromisuri

Taurii sunt, de obicei, destul de practici când vine vorba de scena întâlnirilor. Nu ești curtat de cuvinte dulci sau de manifestări romantice ostentative; consecvența și fiabilitatea sunt ceea ce îți dorești de la un partener. Ca semn de pământ, ești obișnuit să oferi fundația solidă ca o stâncă necesară pentru a menține o relație stabilă. Dar ai prostul obicei de a fi prea încăpățânat și inflexibil atunci când vine vorba de a lua decizii, uneori în detrimentul relațiilor tale. Nu uitați că un parteneriat presupune ca ambele persoane să dea și să ia și să facă unele sacrificii personale. Iar dacă nu o faci, partenerul tău ar putea începe să caute ușa.

Gemeni: Sunteți prea nestatornic cu ceea ce vă doriți

Gemenii sunt sociabili, amuzanți și cocheți, așa că nu e de mirare că ești atât de popular pe scena întâlnirilor. Te poți integra în orice cadru și îți place să cunoști oameni noi. În loc să te întâlnești cu cineva pe baza aspectului sau a statutului, îi preferi pe cei care sunt bine conturați și au un bun simț al umorului. Dar nu ai un tip de persoană cu care îți place să te întâlnești, ceea ce te poate face să fii puțin capricios în ceea ce îți dorești. Și chiar și atunci când te hotărăști să oficializezi lucrurile, tendința ta de a te răzgândi (și de a te răzgândi din nou) ar putea să-ți lase partenerul să se simtă puțin instabil. Vei dori să fii mai hotărâtă și mai vocală în legătură cu intențiile tale, altfel s-ar putea să te trezești din nou singură foarte curând.

Rac: Ești prea capricios și pasiv-agresiv

Racul este sentimental și grijuliu, făcând mereu mai mult decât trebuie pentru a-i face pe cei dragi să se simtă speciali. Nu e de mirare că ești un pic cam romantic fără speranță. Și, deși nu ai spune-o niciodată cu voce tare, există o parte din tine care așteaptă același lucru în schimb. Problema, bineînțeles, este că, în loc să comunici ceea ce ai în minte, ai tendința de a juca jocuri pasiv-agresive și de a te purta morocănos. Unii parteneri s-ar putea să nu aibă o problemă cu petrecerea ta de compasiune, dar alții nu vor mai rămâne în preajma jocurilor de ghicit.

Leu: Te gândești doar la tine

Leii sunt membrii încrezători și cool ai zodiacului, mereu performanți pentru ceilalți. Nu te poți abține ca lumina ta să strălucească atât de tare; de fapt, face parte din farmecul tău. Există ceva în umorul și energia ta care îi atrage pe oameni direct la tine. Vanitatea și ego-ul tău pot deveni o mică problemă, totuși, dacă uiți să îți faci timp pentru partenerul tău. În timp ce întâlnirea cu tine nu este niciodată plictisitoare, se poate simți un pic ca și cum ai juca vioara a doua pentru altcineva. De aceea, trebuie să înveți să împarți lumina reflectoarelor cu partenerul tău semnificativ și să îl încurajezi la fel ca pe tine. În caz contrar, s-ar putea să te trezești sărbătorind singură toate realizările tale.

Fecioară: Întotdeauna trebuie să ai dreptate

Fecioarele sunt parteneri foarte grijulii și cu picioarele pe pământ, acordând adesea prioritate relațiilor serioase în detrimentul aventurilor ocazionale. Știți că parteneriatele sănătoase necesită timp, răbdare și dedicare. Iar ochiul tău pentru detalii înseamnă că ești mereu în căutarea unor modalități de îmbunătățire a conexiunii tale. Cu toate acestea, uneori exagerezi cu sfaturi și sfaturi utile și poți deveni de-a dreptul critic dacă nu ești atent. O despărțire pentru tine nu va veni ca o mare explozie, ci mai degrabă ca o moarte prin mii de tăieturi. Dacă nu-ți poți stăpâni tendința de a da sfaturi nesolicitate, s-ar putea să te trezești reîncărcând Bumble mai devreme decât te-ai fi așteptat.

Balanță: Aveți nevoie de multă atenție

Câștigi titlul pentru cel mai nevoiaș semn, Balanță. Guvernată de Venus, planeta romantismului, te simți mai fericită și mai împlinită atunci când ai pe cineva cu care să îți împarți viața. Fie că urci pe scara corporatistă sau călătorești prin lume, îți place să ai un partener alături de tine. Nu te înșela însă, dragostea ta de a fi îndrăgostit nu înseamnă că te întâlnești cu oricine; standardele tale sunt greu de îndeplinit. Acesta este motivul pentru care, atunci când cineva le întâlnește, poți deveni prea entuziasmată și prea lipicioasă ca răspuns. Amintește-ți să îți păstrezi calmul și să îi acorzi partenerului tău puțin spațiu, altfel s-ar putea să te trezești singură.

Scorpion: Nu te pricepi deloc să te deschizi

S-ar putea să te fi săturat să ți se spună că ești cel misterios, Scorpionule, dar adevărul este că este greu să știi ce gândești de cele mai multe ori. Chiar și cei mai apropiați de tine, care și-au dovedit loialitatea, se pot trezi îngrijora că nu le spui toată povestea. Fiind un semn de apă, îți este greu să te oprești din a împărtăși ceea ce simți odată ce ai început, așa că ești atent la ceea ce le spui celorlalți. Dar secretul tău ar putea să-l lase pe partenerul tău să se simtă confuz sau lăsat în întuneric - până în punctul în care decide că nu merită să mai încerci. Nu uitați, este în regulă să vă lăsați latura sensibilă interioară să iasă la iveală într-o relație serioasă.

Săgetător: Nu luați lucrurile în serios

Optimist, optimist și cochet, atitudinea ta lipsită de griji este o atracție majoră pentru oameni. Știi cum să te distrezi și să faci lucrurile să fie amuzante, așa că nu e de mirare că ai mult succes pe scena întâlnirilor. Fie că este vorba de a încerca un restaurant nou sau de a merge la un teatru local pentru o piesă de teatru, este întotdeauna un moment bun pentru a merge la o întâlnire cu tine. Problema apare atunci când este timpul să devenim serioși. Ca rătăcitor iubitor de libertate al zodiacului, relațiile se pot simți puțin îngrădite pentru tine. Ai o întreagă chestie cu faptul că nu te angajezi nici măcar atunci când te distrezi, iar această atitudine frivolă este cea care îi poate trimite pe oameni să fugă în cealaltă direcție.

Capricorn: Iei lucrurile mult prea în serios

Să te întâlnești cu un Capricorn poate fi ca și cum ai fi centrul universului. Fiind unul dintre cele mai fiabile și directe semne zodiacale, oamenii știu că pot avea încredere în tine. Când spui că vei face ceva, îl faci. Nu numai atât, dar întotdeauna arăți că îți pasă, nu ratezi niciodată o zi de naștere sau o aniversare. Iei relațiile la fel de în serios ca și cariera ta. Cu toate acestea, ai tendința de a deveni prea serios prea repede, ceea ce îl poate face pe partenerul tău să se simtă copleșit. Nu este nimic greșit în a-ți dori acea iubire unică în viață, dar asigură-te că nu încerci să grăbești lucrurile înainte ca cealaltă persoană să fie pregătită.

Vărsător: Sunteți  neasumat

Vărsătorii sunt excentrici, rebeli și mereu sfidează status quo-ul, așa că nu e de mirare că adopți o abordare neconvențională în ceea ce privește întâlnirile. Este nevoie de o persoană foarte unică pentru a-ți câștiga atenția și a o păstra. Iar atunci când o fac, vei face totul pentru a le arăta cât de speciale crezi că sunt. Pentru tine, problema nu este niciodată în faza de întâlnire, ci atunci când este timpul să pui o etichetă pe lucruri, atunci începi să intri în panică. Unii ar putea spune că îți ia un pic prea mult timp să te decizi dacă ești sau nu gata să pui lucrurile la punct. Și în timp ce tu te întrebi dacă ești pregătită pentru următorul pas, partenerul tău ar putea începe să caute ieșirea.

Pești: Te atașezi mult prea repede

Idealiști și visători, Peștii sunt în căutarea unui basm. Aveți o viziune optimistă asupra întâlnirilor, iubirii și căsătoriei. Nu ești genul care se grăbește într-o relație doar pentru că este convenabil și îți place să nu te grăbești să cunoști pe cineva. Dar, odată ce ai devenit exclusivist, ai prostul obicei de a te pierde în cealaltă persoană. Unii ar putea numi asta purtarea de ochelari roz, în timp ce alții pot spune că este obsesiv. Oricare ar fi cazul, poate pune multă presiune pe partenerul tău pentru a fi perfect. Așadar, va trebui să te asiguri că îți menții așteptări sănătoase, altfel îndrăgostitul tău ar putea fugi când nu te uiți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   horoscop  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel