Motivul pentru care Andra nu se afișează niciodată în costum de baie. Artista a spus adevărul
Data publicării:
Andra a dezvăluit care este motivul pentru care fanii nu au văzut-o niciodată în costum de baie.

Andra este una dintre cele mai celebre cântărețe din țara noastră, însă, în același timp, artista este și extrem de discretă când vine vorba de viața personală sau de anumite detalii considerate a fi mai intime. În acest fel, de-a lungul carierei sale, fanii nu au putut să o vadă aproape niciodată pe solistă în costum de baie, lucru extrem de răspândit pe rețelele de socializare. Și, pentru că a primit această întrebare în repetate rânduri, artista s-a decis să spună lucrurilor pe nume. Așadar, se pare că adevăratul motiv pentru care Andra nu se fotografiază în costum de baie este din cauza faptului că vedeta vede acest lucru ca fiind prea intim pentru a fi afișat în fața a milioane de fani.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a spus Andra Măruță, potrivit Fanatik.

Poate te interesează și: Cătălin Măruță, primele declarații de pe patul de spital. Prezentatorul TV a fost operat: „Am fost anesteziat de la mijloc în jos”

 

Andra își dorește să slăbească

Nu doar o dată, Andra a declarat faptul că își dorește să dea jos mai multe kilograme în plus. Vedeta s-a arătat a fi o adevărată gurmandă, motiv pentru care acest proces nu îi vine deloc ușor. Totuși, recent, solista declara faptul că a început să-și micșoreze porția de mâncare, ba chiar a renunțat și la dulciuri. 

„Ciolan cu varză, sushi, în altă zi, ca să pară că mâncam mai sănătos, rață… Acum, în ultimele dăți nu am mai comandat dulce. Mâncăm cu toții în același spațiu și apoi ne ducem fiecare la cabinele noastre. Apoi numai îi vezi că îmi bat la ușă: Auzi, dar ceva dulce nu ai? Că tu ai mereu ceva dulce! Acum i-am surprins, în ultimele dăți, pentru că nu am mai adus nimic dulce la mine. Mi-am propus să nu mai mănânc așa mult”, a dezvăluit Andra, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Citește și: Andra i-ar ierta orice lui Măruță: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele”. Vedeta ar trece cu vederea infidelitatea în cuplu

Solista s-a îngrășat în pandemie

Momentul de cumpănă pentru artistă, în ceea ce privește kilogramele în plus, a fost chiar în pandemie, când Andra a ajuns să cântărească aproximativ 70 de kilograme. 

"Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,50 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite", a declarat artista, potrivit DCMedical.

Te poate interesa și: Cătălin Măruță, dezvăluiri din relația cu Andra: „Și la noi există discuții”

Andra nu a apelat la nutriționiști sau la diete stricte. Vedeta a ales să-și creeze propria metodă de slăbit, așadar le-a dezvăluit tuturor care este trucul pe care îl folosește în prezent. 

"Trebuie să îți mărturisesc, că m-a vizitat una dintre surorile mele exact înainte de 1 Decembrie, am văzut că a slăbit în momentul acela vreo șase-șapte kilograme și am zis că dacă ea poate și eu pot. Așa că de la 1 Decembrie m-am apucat să țin o dietă, vorba vine dietă, pentru că nu este vreun regim special. Practic am înjumătățit mâncare pe care o consumam într-o zi", a mai spus artista.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: andra  costum de baie  dietă  kilograme  slabit 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel