Motivul pentru care Carmen Tănase s-a izolat la țară: „Trăiesc niște vremuri neplăcute. Din cauza asta nu am mai fost în vacanță de cinci ani”
Data publicării:
Carmen Tănase a vorbit despre traiul pe care-l duce în prezent, dar și despre una dintre dezamăgirile pe care le are cu privire la oameni.

Sunt deja câțiva ani de când Carmen Tănase a preferat să lase agitația urbană pentru liniștea rurală, acolo unde actrița și-a cumpărat o casă, în jurul căreia a strâns mai multe animăluțe. Astfel, aceasta își justifică acum dorința de a se muta direct lângă pădure și de a sta departe de oameni, în măsura în care este posibil. 

„Eu trăiesc niște vremuri destul de neplăcute, de asta vreau să mă și izolez, m-am dus acolo, am închis poarta după mine și sunt cu animalele mele. E adevărat că nu am mai fost din cauza asta în vacanță de cinci ani, e complicat și nu am cu cine să le las, dar prefer așa, că și dacă mă duc în vacanță, mă duc în Grecia hrănesc toate pisicile și așa mai departe.”, a declarat Carmen Tănase, în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene.

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Nu trebuie să cântărești, să ții ore, e foarte comodă”

A salvat recent un cățel de pe stradă

Astfel, actrița nu are grijă doar de propriile animăluțe, care tot de pe străzi sunt salvate, ci și de cele care sunt în continuare fără stăpân și care au nevoie de hrană. Astfel, într-un moment în care le oferea câinilor fără adăpost  mâncare, Carmen Tănase povestește cum a văzut un bichon abandonat, pe care nu l-a putut lăsa în stradă și pe care l-a luat numaidecât acasă.

„Am găsit recent o fetiță bichon. Cel care a abandonat-o la Călugăreni, comuna Conțești, să-i fie rușine. A plouat-o și am salvat-o fiindcă o mâncau ceilalți câini. Adică o rupeau ceilalți câini. Avem mulți câini în sat care sunt ai nimănui și pe care îi hrănesc. Acum sunt bine pentru că sunt hrăniți, dar dacă vine altcineva la porția lor devin răi.

Ea era, sărăcuța de ea, după ce că e o bucățică, era o amenințare pentru că eu oprisem mașina să-i dau ceva să mănânce. Am zis că nu pot să-i iau pe toți de pe planetă și că doar îi dau să mănânce. Și ăștia când au văzut că eu îi dau ei să mănânce, au văzut pericolul în bucățica aia de câine și au tăbărât pe ea. Noroc că ei (n.r. câinii) mă ascultă pe mine și am urlat la ei și am luat-o de acolo. Și ce să fac cu ea? Unde s-o duc? Am pus-o în mașină, ea s-a așezat cuminte în poșeta mea și am dus-o acasă. Acum o să o despăduchem și o să-i căutăm un stăpân”, a continuat actrița.

VEZI și: Carmen Tănase, dezvăluiri emoționante despre moartea soțului său: „Ăsta a fost gândul care m-a chinuit cel mare tare”

Nu înțelege oamenii care abandonează animalele

Astfel, actrița spune care unii oameni nu doar că abandonează animalele, dar chiar și înecacră să le omoare. Aceasta este total dezamăgită de extrem de mulți indivizi, fenomenul acesta fiind unul extrem de grav și de des întâlnit mai ales la sate, spune ea.

„Eu știu ce suflet au oamenii ăia? La țară, e o problemă mare cu animalele, ele sunt folosite și atât. Câinii sunt ținuți pe lanț ca să fie răi, dar seara li se dă liber, dar ei nu sunt sterilizați și se împrietenesc cu alții și fac alții, care rămân a nimănui. Sau, în cel mai rău caz, sunt băgați într-o pungă legată la gură și lăsați în pădure, ca să nu aibă nicio șansă. Nu-i omorî, eu am o pisicuță tot așa venită de acolo, pe care am văzut-o umflată, pe are am vrut să o duc la doctor, doar că nu mai puteam dormi noaptea și am zis că nu pot să-i omor puii. Nu știu cum alții nu au niciun fel de sentiment.”, mai spune Carmen Tănase.

Citește și: Carmen Tănase, radicală împotriva operațiilor estetice: „Am văzut artiste pe care nu le-am recunoscut și am avut șoc”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Hai că nu ne-am născut ieri. Am văzut și noi”. Teo Trandafir nu s-a abținut și l-a luat la rost pe Jador. Cum a reacționat cântărețul de manele / Video

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop 14 - 20 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea mare succes profesional

Captură video: TikTok/tikinights

Oana Radu, surprinsă cu un cadou neașteptat de la noul iubit. Câți bani a scos din buzunar Șerban Balaban pentru a o face fericită pe artistă

Sursă foto: Anca Țurcașiu/Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Sursă foto: Captură video YouTube „Vocea României”

Ionuţ Hanțig i-a impresionat pe jurații de la Vocea României și a întors toate scaunele: „Ești special cu totul”

Sursă foto: Captură foto Instagram Medana Oprea

Soția lui Alin Oprea, acuzată că merge la vrăjitoare. Medana a dat cărțile pe față și a spus care este, de fapt, adevărul

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Susa foto: Ozana Barabancea, Spectacola

Ozana Barabancea, înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă. Abia acum s-a aflat ce i-a spus femeia înainte să înceapă relația: „Mi-a zis foarte vulgar” / Video

Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora




pixel