Motivul pentru care copiii Ozanei Barabancea nu vor să apară la TV. Andrew și Gloria au moștenit pasiunea pentru muzică de la mama lor
Data actualizării:
Data publicării:
Ozana Barabancea a dezvăluit motivul pentru care cei doi copii ai săi, Andrew și Gloria, nu vor să apară pe micul ecran. 

Ozana Barabancea este cunoscută de toată lumea, fie că vorbim de lumea muzicii, teatrului sau a televiziunii, fiind recunoscută de către publicul larg ca parte a juriului emisiunii „Te cunosc de undeva”. Atunci nu se află pe scenă, artista este o mamă devotată pentru ce doi copii, Andrew și Gloria, cu care se mândrește de fiecare dată când are ocazia.

Andrew și Gloria au moștenit pasiunea pentru muzică de la mama lor

Cei doi au moștenit pasiunea și talentul pentru muzică de la mama lor. Cu toate acestea, ei nu vor să fie în centrul atenției sau să apară pe micul ecran. Cunoscuta artistă le respectă decizia de a nu-i expune prea mult în mediul online, deși recunoaște că uneori simte nevoia să împărtășească mândria pe care o are pentru ei și realizările lor.

„Eu mă topesc după ei, dar lângă regulile mele! Sunt lucruri pe care nu le negociem, dar sunt și lucruri unde, recunosc, se vede că sunt topită după ei! Mă bucur pentru că au crescut frumos. Sunt cartea mea de vizită! Evită să fie vedete, deși sunt artiști. Eu încerc să respect treaba aceasta, dar nu reușesc de fiecare dată!

O mai postam pe fata mea din când în când. Ieșea scandalul mare când vedea că o postez! Îmi zicea: „Ce faci? Unde mă postezi?”. Îi explicam: „Mă mândresc cu tine!”. Îmi spunea: „Nu! Lasă-mă în pace!”. În fond, au și ei personalitatea lor, pretențiile lor, trebuie să le respect intimitatea până la urmă!”, a spus Ozana Barabancea pentru ego.ro.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea, mască ieftină pentru ten: „Face minuni. E la îndemâna oricui”. Așa ține ridurile departe, la 54 de ani / VIDEO

„Au vorbele la ei, sunt fermi pe ceea ce exprimă, dar nu vor televiziune”

Chiar dacă au călcat pe urmele mamei lor, cunoscuta artistă a mărturisit că Andrew și Gloria nu își doresc să apară la televizor. Ozana Barabancea recunoaște că nu vrea să își dezvăluie regulile pe care le aplică în creșterea și educarea celor doi copii, însă a dezvăluit că are propriile modalități pentru a-i motiva pe Andrew și Gloria să participe la examene, chiar și atunci când inițial se opun.

„Nu, exclus! (n.r. să apară la TV) Sunt copii care știu să își apere punctul de vedere, au vorbele la ei, sunt fermi pe ceea ce exprimă, dar nu vor televiziune! Nu pot să dau din casă, să spun regulile, asta e clar! (n.r. nu își dezvăluie regulile de mamă) Pot să zic doar că sunt foarte mândră de ei! Îți mai spun că puterea exemplului contează!

Nu vreau să îi bat la cap, dar le mai arunc câte o pastilă. Îmi spunea fiul meu că nu vrea să meargă la examen. I-am zis: „De ce nu? Du-te la examen!”. Mi-a zis că nu se duce, iar a doua zi îmi zice: „Mama, am fost! Am luat 10!”. Aha! Atunci au început înjurăturile. (râde) I-am zis: „Ce spuneai tu ieri? Că nu mergi?”, a mai declarat Ozana Barabancea.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea a dezvăluit ce poartă fiica sa mereu la ea pentru noroc: „Este regulă” / EXCLUSIV

Te-ar putea interesa și: Lecția pe care Ozana Barabancea a primit-o de la mama sa: „Nu am înțeles mult timp ce înseamnă asta”. Femeia a murit când artista avea 14 ani / VIDEO

 

Vă invităm să urmăriți un interviu cu Ozana Barabancea:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel