Motivul pentru care Daniel Pavel s-a despărțit de iubita sa chiar înainte de nuntă: „O lecție din care te ridici mult mai puternic”
Daniel Pavel și iubita sa s-au despărțit la doar câteva zile după ce prezentatorul Survivor îi oferise inelul.

Anul trecut, Daniel Pavel trăia o mare decepție. La doar câteva zile după ce și-a cerut în căsătorie iubita, pentru a doua oară. chiar la întoarcerea din Republica Dominicană, relația lor a luat sfârșit.  Prezentatorul TV i-a oferit iubitei sale inelul după filmările Survivor, după o lungă perioadă în care cei doi nu s-au văzut.

 

După o relație de șapte ani, Daniel Pavel a primit vestea despărțirii ca un glonț. Simțeau amândoi că nu mai este la fel ca la început, dar au încercat să se regăsească și să regleze lucrurile. Din păcate, nimic nu a mai fost posibil. 

 

După această suferință, prezentatorul TV începuse să creadă că nu le poți avea pe toate și că succesul din carieră poate diminua fericirea din viața personală. Acum, el spune că e convins că poți avea armonie în toate aspectele vieții. 

„Fizica cuantică ne învață multe lucruri chiar și în sfera relațiilor interumane și am ajuns să cred că le poți avea pe amândouă, și o carieră împlinită, și o viață intimă, romantică, deplină. Realmente, schimbarea înseamnă esența umanului și adaptarea la nou este un criteriu esențial al supraviețuirii”, a declarat Daniel Pavel pentru VIVA. 

 

Mai mult, prezentatorul Survivor spune că cererea în căsătorie avusese loc, de fapt, cu un an înainte de acest episod, însă a vrut să întărească relația lor cu un al doilea inel. De asemenea, acesta afirmă că decizia de a-i oferi al doilea inel fostei sale iubite a venit în contextul în care nu o văzuse de mult timp și că dorul de casă își spusese cuvîntul, făcându-l să ia o decizie greșită. 

„Trebuie să reiau precizarea legată de faptul că, inițial, inelul fusese oferit și acceptat de iubita mea de atunci, de ziua ei, cu un an și jumătate înainte de vara trecută. După „Survivor, în emoția revederii, reală și autentică, un nou inel a fost doar o chestiune de formă, și nu de fond. Un context pe care amândoi l-am crezut posibil. Regăsirea însă nu s-a mai produs, iar timpul nu a mai avut răbdare cu noi, cum spunea Preda în „Moromeții. Orele s-au transformat în zile, iar zilele în săptămâni, pentru fiecare dintre noi, în urma alegerii făcute de ea. Suferință a fost, însă ce a mai fost și este încă este convingerea mea că tot ceea ce simțim, dacă suntem sinceri cu noi înșine, trebuie să stea sub semnul dreptului divin la iubire și la o viață bine trăită, în acord cu menirea noastră pe acest Pământ. Sunt convins că mulți dintre cei care ne citesc acum înțeleg foarte bine ce spun și că ce pare cumplit de suportat la un moment dat este, de fapt, o lecție din care te ridici mult mai puternic. Am trăit cu fosta parteneră atât de mult și de multe, intens, un întreg univers propriu de cuplu. Dar toate au devenit trecut, însoțite de uitarea vindecătoare aferentă.”, a mai spus prezentatorul TV pentru sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 16 ian, 09:23

Horoscop - 26 mai 2022. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop zilnic, joi, 26 mai 2022. Previziuni pentru...


Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Carmen Șerban, diagnosticată cu CANCER la sân: Mi-a zis să merg la biserică. Atunci m-am speriat

Captură video Youtube/ Tvr

Gheorghe Turda îi face praf pe artiștii de muzică populară: Sunt singurul care poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot

Sursa foto: Mioara Velicu, captură YouTube/ Damian Drăghici

Mioara Velicu a dezvăluit ce pensie are, după 60 de ani de cântat: „Să trăiască colegele, ca să mă vadă că o duc bine”

Tudor Chirilă, captură Video YouTube

Tudor Chirilă: "Nu cred că voi crește niște copii care să rupă ușa la ora 17:00". Cea mai importantă lecție pentru băieții săi

Captură video youtube/ Kanal D

Planta de "100 de ani", care prelungeşte viaţa. Lidia Fecioru: "Se iau cinci picături dimineaţa"

Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf

Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Sursa foto: Oana Zăvoranu și Adela Popescu, instagram/ colaj foto

Oana Zăvoranu o face praf pe Adela Popescu. Ce a putut să spună „Querida” despre prezentatoarea TV: „Măi, vedeto”

Mirabela Dauer, captură video YouTube

Care este numele adevărat al Mirabelei Dauer. Artista a dezvăluit cum și-a construit imaginea de artist

Sursa foto: Ada Palade, Facebook

Fata lui Cornel Palade, lăsată pe străzi: M-au distrus până în măduva oaselor

Sursa foto: Viorica Dăncilă, captură YouTube/ theXclusive

Viorica Dăncilă, judecată pentru adopția fiului ei, Victor: “Au spus că am cumpărat un copil”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a ieșit „șifonată” după un antrenament. "M-a bătut"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina și Alin Gabor, poveste de dragoste ca în filme. Cum s-au cunoscut cei doi: "A fost totul foarte spontan"