Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”
Data actualizării:
Data publicării:
Lavinia Petrea a făcut dezvăluiri despre provocările cu care s-a confruntat în timpul jurnalului. Prezentatoarea de știri de la Pro TV a fost nevoită să iasă din emisie, iar Mihai Dedu i-a ținut locul.

Lavinia Petrea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi din țară. Este impecabilă la fiecare apariție de pe micul ecran și mereu cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, de-a lungul timpului prezentatoarea TV a întâmpinat și probleme în timpul jurnalului de știri, ba chiar a fost nevoită să iasă afară pentru a-și reveni.

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Frumoasa prezentatoare a Știrilor Pro TV Lavinia Petrea, în vârstă de 41 de ani, a avut parte de momente dificile în timpul jurnalului. A fost vorba despre o răceală care i-a dat mari bătăi de cap, îi dădeau lacrimile în timpul emisiei în direct și la un moment dat a rămas fără voce, astfel că Mihai Dedu i-a ținut locul pentru a-și reveni. 

„Avantajul matinalului este că suntem doi prezentatori. Am mai întârziat, dar am reușit să ajungem pe scaun, mai puțin machiați, poate nemachiați, fără să fim aranjați sau cu totul pus la punct. Am fost pe scaun. Există acest avantaj, că suntem doi, iar dacă unul are o problemă, rămâne un prezentator pentru 10-15 minute.

De-a lungul acestor ani mi s-a întâmplat să rămân fără voce sau să mă apuce o tuse iritativă, îmi curgeau lacrimile. Am început să citesc intro-ul și abia l-am dus până la sfârșit pentru că îmi curgeau lacrimile și îmi venea să tușesc. Am ieșit afară, am luat o pauză de 10 minute și Mihai mi-a ținut locul. Sunt și momente de genul acesta pentru că suntem oameni”, a spus Lavinia Petrea pentru Ego.

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre divorțul de Daniel Niculescu: „Avem certuri săptămânale, nu vreau să mint”

Cum își începe Lavinia Petrea fiecare dimineață, înainte de a intra în direct

Lavinia Petrea susține că înainte de a intra în direct, atmosfera este relaxată și plină de energie pozitivă. „Înainte să intrăm în direct râdem. E important este să existe o atmosferă relaxată și plină de energie pozitivă. La ora la care noi ne întâlnim din punct de vedere fiziologic funcționăm mai greu. Totul merge mai greu. Lăsăm problemele deoparte și încercăm să vorbim despre lucruri pozitive, să avem o stare bună. Asta face cumva parte din fișa postului, să vii dimineața la serviciu cu o stare bună ca să poți să o dai mai departe!

Cred că aceasta este cheia succesului echipei de dimineață. Râdem foarte mult împreună, chiar și în pauze sau înainte de emisie. Colege noastre ne fac să intrăm în acea atmosferă. Mă refer la cele care ne fac machiajul, ne aranjează sau au grijă de haine. Până în ultima secundă este cineva care dă cu rola de scame, ne aranjează ultimul fir de păr. Fiecare minut contează dimineața. Au fost momente în care ne-am așezat pe scaun în ultima clipă pentru că din diverse motive am întârziat puțini”, a mai declarat Lavinia Petrea.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu a aflat că are cancer chiar de la iubita sa: „Am plâns și încă mai fac asta”. A primit vestea în ziua în care murise fratele său

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel