Motivul pentru care Mara Bănică nu se afișează niciodată cu soțul ei în public: „Nu e ceva ce am dorit eu neapărat”
Data publicării:
Mara Bănică a dezvăluit care este motivul pentru care fanii nu-l văd niciodată pe soțul ei la brațul acesteia. 

Mara Bănică este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din țară. Vedeta a fost implicată în diferite proiecte de televiziune și și-a făcut mereu auzită opinia, indiferent de consecințe. Totuși, puțină lume știe cum arată familia acesteia, vedeta mândrindu-se cu doi copii, dar și cu o căsnicie fericită. Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, Mara Bănică a vorbit despre motivul pentru care nu se afișează niciodată cu soțul ei. Așadar, se pare că nu ea este cea care a luat decizia radicală, ci chiar bărbatul, care nu-și dorește să fie identificat doar drept „soțul Marei Bănică.”

„Nu e ceva ce am dorit eu neapărat. Funcționează oricum (n.r.: relația), însă soțul meu nu dorește deloc (n.r.: să se afișeze public). Mi-a spus: ăsta e job-ul tău, tu apari, e ok, dar eu ce să fiu? Eu nu sunt soțul Marei Bănică, pe mine mă cheamă așa și sunt ăsta!

Îl înțeleg cumva, acum. Fiecare avem bine desemnate locurile în ierarhia asta”, a mărturisit Mara Bănică, potrivit kanald.

Te poate interesa și: Mara Bănică, fotografie emoționantă cu fetița sa. Cum arată micuța Donca: „Ce dulcică este fetiță! O minune! ”

Cum și-a cunoscut Mara Bănică soțul

Mara Bănică și-a amintit și de modul inedit în care și-a cunoscut tatăl copiilor. Totul s-a întâmplat în avion, când, dintr-o întâmplare, cei doi au început să vorbească.

„Într-un avion ne-am cunoscut. Eu n-am crezut că e român, el nu e cetățean român dar e de origine română. Acum vreo șase ani, pur și simplu, mergeam la Frankfurt și aveam loc lângă el, el s-a ridicat să-mi facă loc să mă așez și i-am zis thank you (n.r.: traducere: mulțumesc), pentru că n-am crezut că e român, și el mi-a zis: you are welcome (n.r.: traducere: cu plăcere). După aceea eu am început să mă joc pe telefon și la un moment dat mi s-a părut că sforăie, că stătea lângă mine, și zic: mamă, ce sforăie ăsta, îl filmez să-l pun pe Facebook. Și, când mă uit, nu sforăia el, sforăia unul care stătea puțin mai departe. Si zic hai, că-l filmez p-ăla. 

Pe soțul meu l-a bufnit râsul, am intrat în vorbă, așa ne-am cunoscut. Și m-a condus cu mașina la hotelul la care stăteam, el avea mașina în aeroport, și am făcut schimb de numere de telefon”, a povestit Mara Bănică, despre cum și-a cunoscut soțul. 

Te poate interesa și: ”Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi! Mara Bănică, momente de coșmar. Cum a ajuns vedeta să-și pună implant mamar

Vedeta a suferit enorm după moartea tatălui său

Dacă pe plan personal lucrurile îi mergeau perfect, Mara Bănică a trecut printr-o mare cumpănă în urmă cu două luni. Vedeta și-a pierdut tatăl sau cel mai bun prieten, după cum declara chiar ea, care a fost diagnosticat brusc cu o boală ce i-a pus capăt zilelor. 

„Tata a murit acum nici două luni, pe 17 (n.r.: ianuarie) sunt două luni, a murit cu patru zile înainte de ziua mea.

Tata a făcut o pneumonie, n-am știut, am crezut că a răcit, se trata de răceală, era răcit și atât, până într-o dimineață în care n-a mai putut să scoată câinele, n-a mai putut să se îmbrace, am chemat salvarea și era o pneumonie, a ajuns la spital, l-au intubat și într-o săptămână s-a dus. Am reușit și l-am văzut trei zile, după aceea n-am mai putut psihic, pentru că se deteriorase mult. Am vrut să rămân cu o imagine a lui frumoasă. Tata e u om frumos și fizic, și sufletește nu mai zic”, a mărturisit Mara Bănică . 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copii  familie  mara bănică  sot 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel