Motivul uimitor pentru care Monica Tatoiu bea singură o sticlă de șampanie la prânz: „Beau de te bag sub masă”
Data publicării:
Monica Tatoiu a dezvăluit motivul uluitor pentru care obișnuiește să consume alcool.

Monica Tatoiu este una dintre cele mai surprinzătoare apariții din țara noastră. Ajunsă la vârsta de 67 de ani, celebra femeie de afaceri spune mereu lucrurilor pe nume și nu se ascunde niciodată de la a da cărțile pe față, indiferent de valul de reacții pe care l-ar putea stârni declarațiile acesteia. De data aceasta, vedeta a dezvăluit în cadrul unui podcast faptul că obișnuiește să consume destul de des băuturi alcoolice. Monica Tatoiu nu este fan tărie, însă adoră vinul roșu, dar și șampania, pe care le savurează de regulă la masa de prânz și care o ajută la a avea o memorie mai bună. 

„Eu beau o sticlă de șampanie la prânz, trei sferturi dintr-o sticlă de trei sferturi de vin roșu bun, sec, în fiecare zi, singură. Eu beau de te bag sub masă, nu pe tine (n.r. prezentatoarea), pe Băsescu. Dar nu beau tărie, niciodată. Vorbam cu un bun prieten bun de-al meu, din America, grec, care mi-a spus că alcoolul nu face rău, tăria face rău. Vinul roșu, eu nu beau deloc vin alb, știu de la tata, conține rasveratrol”, a declarat Monica Tatoiu, într-un podcast.

Citește și: Monica Tatoiu, la un pas de moarte pe șosea. Vedeta a vorbit despre momentele de coșmar prin care a trecut: „Era să mor”

@unpodcast.ro

„Eu nu beau tărie!” #unpodcast #geaninaiacob #monicatatoiu #boofmedia

♬ original sound - UN PODCAST

Cum se bea corect șampania

Mai mult, în cadrul altui podcast, vedeta a dezvăluit și cum se savurează corect șampania. Această băutură fină nu este adesea servită prea corect de multe persoane, este de părere Monica Tatoiu, care spune că aceasta nu se bea niciodată până la fundul paharului. 

„Nu beau până la fund șampania, ea nu se bea așa, decât dacă ești o fată crescută la vaci. Nu vă imaginați că eu am știut lucrurile astea. Și eu am venit din Banat la București, au râs de mine, dar eu spre deosebire de mulți care se uită acum și o să fie enervați de tot ce am zis eu, eu am zis nu știu, învățați-mă. Și cine credeți că m-a învățat? Dina Cocea, Camelia Dăscălescu, țin minte în 78 am venit în București, după ce am făcut mai multe prostii, adică m-am măritat și am divorțat după 3 luni, și eram o nebună, o needucată, venită de le periferie.”, a spus Monica Tatoiu în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

VEZI și: Monica Tatoiu, mărturisiri dureroase despre cea care i-a dat viață, la niciun an de la deces. Ce i s-a întâmplat mamei sale înainte de a muri: "A scăpat de povara bolii"

Cum se deschide corect sticla de șampanie

De asemenea, foarte multe persoane greșesc și când deschid sticla, este de părere femeia de afaceri. Chiar dacă în țara noastră, cel puțin, este obiceiul ca șampania să facă acel sunet zgomotos, aceasta spune că numai persoanele needucate procedează în acest fel. Sticla trebuie deschisă discret, fără să iasă lichidul din ea, cum se întâmplă în majoritatea cazurilor și cluburilor din România.

„Acum te învăț și cum se deschide șampania. Nu se face „boom”, deci când îl deschizi ții dopul cu mâna. Asta se întâmplă la periferia societății (n.r să sară dopul), deci vă rog eu, nu vă supărați pe mine. Când o servești, o servești câte puțin. Numai ăia care nu au suficientă șampanie îi dau drumul ca să facă spumă, ca să nu bea oamenii prea mult, mitocanii. De ce paharul de șampanie are forma asta? Pentru că modul în care bulele se ridică, trebuie să se ridice pe verticală. Cel de vin roșu are acea formă, pentru că alcoolul trebuie să intre în relație cu atmosfera într-un anumit fel. Așa cum atunci când mă exprim, trebuie să folosesc corect subiectul, predicatul, construcția frazei, băutul de vin este tot o formă de vocabular, pe care îl ai sau nu. Eu i-am spus fiului meu când își alege iubita, cine va sta, trebuie să vadă cum știe să bea. Nu se ciocnesc paharele, se simulează, mie mi-au spart niște pahare.”, a mai spus Monica Tatoiu.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bautura  monica tatoiu  sampanie 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...