Motivul pentru care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au apelat la terapia de cuplu: „Mi se pare cea mai bună chestie”
Data actualizării:
Data publicării:
Vlad Gherman a vorbit despre decizia pe care a luat-o în urmă cu ceva timp, alături de partenera sa de viață.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri din lumea mondenă. Cei doi trăiesc în prezent o poveste de dragoste extrem de frumoasă și, chiar dacă nu s-ar fi gândit niciodată că ar putea deveni parteneri de viață, din colegi de platou, se pare că sentimentele și chimia au fost cele care au câștigat, în final. Totuși, chiar dacă se înțeleg perfect, iar în vara acestui an urmează să ajungă și în fața altarului, actorul a dezvăluit faptul că cei doi au apelat de ceva timp la terapia de cuplu.

„Mie mi se pare genial. Mi se pare cea mai bună chestie. (…) E un proces. Nu poți să faci terapie o dată, de două ori, și gata, te-ai schimbat. E un proces de lungă durată și o muncă constantă cu tine“, a declarat Vlad Gherman, la Fresh by Unica.

VEZI și: Iubitul Cristinei Ciobănașu, copleșit de celebritatea actriței: „I-a fost destul de greu la început. Îl deranjează când...”

Motivul pentru care au apelat la terapie

Mai mult, actorul spune că oamenii le-au privit cu îndoială povestea de dragoste, în momentul în care aceștia au dezvăluit faptul că au apelat la terapie. Totuși, Vlad Gherman spune că și-au dorit ajutorul specialistului pentru a preveni posibilele certuri și dezechilibre în cuplu, dar și pentru a se înțelege mult mai bine.

„Noi am mai vorbit despre asta, într-adevăr foarte scurt, și lumea nu înțelegea. A, ei nu se înțeleg, de-aia fac terapie. N-are legătură. E vorba că nu înțelegeam de ce, într-un moment în care Oana se purta drăguț cu mine, în capul meu era „aoleu nu, e mult prea bine, sigur o să se termine în curând”. Nu se întâmpla nimic nasol, era foarte bine. Eu mă sabotam”, a continuat acesta.

Citește și: Pandemia, vinovată pentru despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu: „Ne-am dat seama că noi nu ne găseam subiecte de discuție”

Cum va arăta nunta dintre cei doi

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Vlad Gherman a dezvăluit cum va arăta nunta dintre el și actriță. Cei doi își doresc un eveniment mai intim, unde să ia parte doar cei mai apropiați oameni din viața lor. Mai mult, el a dezvăluit că fosta iubită, Cristina Ciobănașu, nu este trecută pe lista de invitați.

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva „Nunta anului, fast și opulență”. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma. Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar venit. Asta nu înseamnă că încă suferă, e o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat.”, a declarat Vlad Gherman, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

Citește și: După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete

Cine ar fi crezut! Ce a putut mânca Jador!

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa.



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Captură video: YouTube/Vocea României

Tudor Chirilă, săgeți către colegii săi la Vocea României. Horia Brenciu i-a dat Super Block când a auzit ce a spus: „Nu așa se face. Te rog foarte mult!” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani




Cine ar fi crezut! Ce a putut mânca Jador!

Jador a făcut mărturisiri emoționante despre viața sa.

Xonia a răbufnit în lacrimi! De ce a fost scuipată, jignită

Cântăreața Xonia a relatat clipele de coșmar prin care...

pixel