Motivul pentru care Sanda Ladoși și-a retras copiii de la școală: Eu la bază sunt învățătoare, iar chestiile acestea sunt foarte frustrante
Sanda Ladoși și-a retras copiii de la scoala de stat și îi învață acasă, în sistem de homeschooling. 

Sanda Ladoși a luat decizia de a-și retrage copiii de la școala de stat și de a-i școli acasă. Copiii vedetei, în vârstă de 15 și 13 ani, sunt înscriși la o școală particulară, care oferă și posibilitatea de a urma cursurile în sistem de homeschooling. 


„Copiii mei încă fac homeschooling și sunt prinsă cu ei, nu prea am timp liber. Nu am timp să mă plictisesc. Deocamdată homeschooling-ul nu este reglementat în România, deși nu cred că ar fi fost deloc rău să existe o școală acasă reglementată, ca acei copii care au fost vitregiți de situație să poată beneficia de cursivitate în educație.

Pentru mine a fost foarte simplu să-i transfer în homeschooling, pentru că la școala la care învață ei există un astfel de sistem internațional. Funcționeză foarte bine de ceva timp și din foarte multe puncte de vedere este avantajos”, a declarat cântăreața pentru Click. 

Homeschooling-ul vine și cu câteva dezavantaje

Artista spune că deși este extrem de mulțumită de modul în care studiază copiii ei, homeschooling-ul are și unele dezavantaje, cum ar fi lipsa socializării. Pentru a se asigura că acest sistem de școală nu îi va afecta copiii, ea i-a înscris la mai multe activități, pentru a socializa cu alți copii. 

„Singurul lucru este că cei sunt vitregiți de societatea din școală, dar amândoi copiii fac activități extrașcolare și atunci încerc să le echilibrez. Au activitățile acelea, vin copii la noi, mai merg ei la alți copii. Au ieșirile lor, totuși să nu se rupă, asta e scopul”, a mai continuat ea.

Pandemia a făcut-o să ia decizia de a-și ține copiii acasă

Vedeta spune că decizia nu este una definitivă și că este posibil ca, în curând, copiii ei să frecventeze din nou cursurile fizic. Mai mult, Sanda Ladoși are studii pedagogice, astfel că știe exact cum să-și ajute copiii să exceleze la învățătură. 

„Homeschooling-ul de multe ori poate fi bine-venit, însă nu știu dacă la ai mei este cel mai potrivit, la vârsta lor, dar a fost o soluție de urgență pentru a continua școlarizarea coerent. Fiindcă ba îi duceau la școală, ba nu, ba online, ba nu, iar aceste lucruri nu sunt bune.

Eu la bază sunt învățătoare, iar chestiile acestea sunt foarte frustrante și mai ales la cei mici. Eu nu știu cum au făcut școală, să-ți pună stiloul în mână și tu să faci online. Am încercat ca impactul să fie cât mai mic, dar până la urmă fac cât pot. Ei se vor întoarce la școală în condițiile în care vom avea viață normala”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 12 mai, 12:11

Dani Otil și Gojira, captură video YouTube

Înjurături la TV. Dani Oțil și Gojira, dezvăluiri despre soția lui Horia Brenciu: „M-a făcut albie de porci”

Captură video youtube/ Eurovision Song Contest, Extra night Show

Mihai Trăistariu aruncă bomba. Ce spune artistul despre voturile de la Eurovision 2022: „Mi se pare foarte straniu”

Sursa foto: Smiley, instagram

Smiley, secretul pentru a elimina toxinele din corp. Ce bea artistul în fiecare dimineață pe stomacul gol

Lili Sandu, foto Instagram

Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut: „Mi-a fost rușine să vorbesc. Mă spălam pe păr la două săptămâni”

Sursa foto: Facebook/ Carmen Harra, Instagram/ Andra

Carmen Harra, reacție neașteptată după ce a prezis că Andra și Cătălin Măruță vor divorța: „Eu am încercat să fac bine”

Horia Moculescu, WRS. Captura foto Romania Tv/ foto Instagram

Horia Moculescu intervine în scandalul de la Eurovision 2022: „Ni s-au furat voturile. Este fals în acte”

Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf

Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Captură video Youtube/ Popcorn

Cezar Ouatu intervine în scandalul de la Eurovision: Mulțumim Ucraina și Moldova pentru puncte!

Sursa foto: Dan Capatos, instagram

Fiul lui Dan Capatos, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu băiatul prezentatorului: „Îi facem radiografie, să vedem cât este de grav”

Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Carmen Șerban, diagnosticată cu CANCER la sân: Mi-a zis să merg la biserică. Atunci m-am speriat

Sursa foto: Radu Pietreanu, captură Youtube

Radu Pietreanu a învins cancerul. Cine a fost alături de actor în cele mai grele momente: „Nu mai aveam carne între piele și os”

Captură video youtube/ Eurovision Song Contest

TVR reclamă Eurovision. Aceștia susțin că România a acordat punctaj maxim Moldovei: Regulile au fost schimbate în timpul jocului