Motivul pentru care Sanda Ladoși și-a retras copiii de la școală: Eu la bază sunt învățătoare, iar chestiile acestea sunt foarte frustrante
Data publicării:
Sanda Ladoși și-a retras copiii de la scoala de stat și îi învață acasă, în sistem de homeschooling. 

Sanda Ladoși a luat decizia de a-și retrage copiii de la școala de stat și de a-i școli acasă. Copiii vedetei, în vârstă de 15 și 13 ani, sunt înscriși la o școală particulară, care oferă și posibilitatea de a urma cursurile în sistem de homeschooling. 


„Copiii mei încă fac homeschooling și sunt prinsă cu ei, nu prea am timp liber. Nu am timp să mă plictisesc. Deocamdată homeschooling-ul nu este reglementat în România, deși nu cred că ar fi fost deloc rău să existe o școală acasă reglementată, ca acei copii care au fost vitregiți de situație să poată beneficia de cursivitate în educație.

Pentru mine a fost foarte simplu să-i transfer în homeschooling, pentru că la școala la care învață ei există un astfel de sistem internațional. Funcționeză foarte bine de ceva timp și din foarte multe puncte de vedere este avantajos”, a declarat cântăreața pentru Click. 

Homeschooling-ul vine și cu câteva dezavantaje

Artista spune că deși este extrem de mulțumită de modul în care studiază copiii ei, homeschooling-ul are și unele dezavantaje, cum ar fi lipsa socializării. Pentru a se asigura că acest sistem de școală nu îi va afecta copiii, ea i-a înscris la mai multe activități, pentru a socializa cu alți copii. 

„Singurul lucru este că cei sunt vitregiți de societatea din școală, dar amândoi copiii fac activități extrașcolare și atunci încerc să le echilibrez. Au activitățile acelea, vin copii la noi, mai merg ei la alți copii. Au ieșirile lor, totuși să nu se rupă, asta e scopul”, a mai continuat ea.

Pandemia a făcut-o să ia decizia de a-și ține copiii acasă

Vedeta spune că decizia nu este una definitivă și că este posibil ca, în curând, copiii ei să frecventeze din nou cursurile fizic. Mai mult, Sanda Ladoși are studii pedagogice, astfel că știe exact cum să-și ajute copiii să exceleze la învățătură. 

„Homeschooling-ul de multe ori poate fi bine-venit, însă nu știu dacă la ai mei este cel mai potrivit, la vârsta lor, dar a fost o soluție de urgență pentru a continua școlarizarea coerent. Fiindcă ba îi duceau la școală, ba nu, ba online, ba nu, iar aceste lucruri nu sunt bune.

Eu la bază sunt învățătoare, iar chestiile acestea sunt foarte frustrante și mai ales la cei mici. Eu nu știu cum au făcut școală, să-ți pună stiloul în mână și tu să faci online. Am încercat ca impactul să fie cât mai mic, dar până la urmă fac cât pot. Ei se vor întoarce la școală în condițiile în care vom avea viață normala”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copii  homeschooling  sanda ladosi  scoala 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel