Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”
Data actualizării:
Data publicării:
Bursucu a fost invitat în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”, unde a dezvăluit motivul pentru care Vlăduța Lupău este supărată pe el de ani buni. Prezentatorul TV își dorește ca artista să îl ierte.

Vlăduța Lupău și Adi Rus trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut cu ani în urmă, iar în 2019 s-au căsătorit. Fostul portar al celor de la CFR Cluj a ținut să marcheze momentul cu un tatuaj pe braț care să înfățișeze chipul soției sale. Artista a fost invitată pe atunci într-o emisiune TV prezentată de Teo Trandafir și Bursucu, iar prezentatorul a făcut un comentariu despre tatuajul lui Adi Rus. Deși a fost doar o glumă pentru a amuza publicul, Vlăduța Lupău nu a perceput-o astfel, motiv pentru care s-ar fi supărat pe Bursucu și nici acum, după ani de zile, cei doi nu își vorbesc.

Bursucu își dorește ca Vlăduța Lupău să îl ierte pentru gluma făcută

Invitat în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”, Bursucu a mărturisit că nu a făcut comentariul respectiv cu răutate și că a fost doar o glumă. Vedeta de la Kanal D a recunoscut că probabil a exagerat și că își dorește ca artista să îl ierte și că nu trebuia să o ia personal.

„Vlăduța Lupău e supărată pe mine. Am făcut eu un comentariu, zice ea, la Teo, la un moment dat, acum ani de zile, că și-a făcut iubitul ei un tatuaj cu chipul ei pe braț.

Cică am făcut eu glume atunci. Eu oi fi făcut, nu spun nu. Făceam tot felul, dar nu a fost cu răutate, asta nu înțelege. Pur și simplu am râs că am râs. E adevărat că poate am sărit calul, recunosc. Poate că într-o zi o să ne împăcăm. Să îi spun că nu a fost o țintă, la modul că trebuie să fac mișto sau ceva. Pur și simplu mi-a venit atunci să fac o glumă, proastă probabil. Îmi asum”, a spus Bursucu în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: „Îmi dau lacrimile și mi s-a zbârlit părul pe mine”. Bursucu, mărturii cutremurătoare despre diagnosticul pe care Alessia, fiica sa cea mare, l-a primit din partea medicilor

Secretul prin care Bursucu a slăbit 24 de kilograme fără să facă niciun efort

În cadrul podcastului, prezentatorul TV a dezvăluit că în urmă cu un an a mers la spital, iar medicul i-a montat balon gastric. Datorită acestei proceduri, Bursucu a reușit să dea jos 24 de kilograme.

„Mi-am pus un balon gastric să mă ajute să mă fac slim fit. Am și reușit să pierd 24 de kilograme. Este o capsulă cu un catetetr, ca o pastilă. Am înghițit-o cu apă, pur și simplu, 2 pahare de apă, jumătate de pahar de apă minerală, ca să se umfle puțin stomacul. Apoi mi-au făcut o radiografie, să vadă că a ajuns capsula unde trebuie.

Deci toată treaba asta durează maxim 3 minute, te așează pe un scaun, după care cateterul respectiv se prinde la o pungă, ca perfuzia în care există ser fiziologic, se încarcă balonul prin acest cablu, după care te mai pune la o radiografie să vadă că s-a umplut exact cât trebuie, te așează pe scaun, ți-a tras cateterul în 4 secunde, după care îți strânge mâna și îți spune să te duci acasă. Fără anestezie, fără endoscopie, fără absolut nimic. Fără analize”, a povestit Bursucu în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: https://www.spectacola.ro/randi-confesiuni-neasteptate-nu-am-iubit-niciodata-vad-casatoria-ca-si-religia-doua-lucruri-inutile-de-ce-nu-crede-artistul-in-casatorie_37823.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel