„My Big Fat Greek Wedding” se întoarce. Totul despre cel de-al treilea film cu familia Portokalos
Data publicării:
Opa! 'My Big Fat Greek Wedding' se întoarce! Iată tot ce trebuie să știm despre al treilea film din serie, inclusiv despre regizor și membrii distribuției care se întorc.

Familia noastră preferată de greci, gălăgioasă, iubitoare și hilară, se întoarce din nou pe marele ecran cu My Big Fat Greek Wedding 3. Familia Portokalos ne-a cucerit pentru prima dată inimile în urmă cu 20 de ani, în 2002, cu primul film, care a devenit instantaneu comedia romantică cu cele mai mari încasări realizate vreodată. Continuarea a fost lansată în 2016, la aproximativ 14 ani de la primul film, iar fanii așteaptă cu nerăbdare o a treia aventură cu familia greacă.

Cine face parte din distribuția filmului 'My Big Fat Greek Wedding 3'

Filmul este dedicat regretatului actor Michael Constantine, care l-a interpretat pe Gus, tatăl Toulei, în primele două filme. Michael a decedat pe 31 august 2021, iar fanii și membrii distribuției au fost devastați. Într-o postare pe contul de Instagram al filmului, colegii acestuia au scris: "Odihnească-se în pace strălucitul Michael Constantine, care a interpretat rolul lui Gus, patriarhul familiei Portokalos".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #MyBigFatGreekWedding3 (@mbfgreekwedding)


Pregătiți-vă să vă faceți bagajele și să plecați într-o călătorie în Grecia, deoarece regizorul și scenarista Nia Vardalos (Toula) a dezvăluit că filmările se desfășoară în Grecia. Ea a intrat pe Instagram pe 21 iunie 2022 pentru a face marele anunț al celui de-al treilea film într-un videoclip sentimental pentru fani. Ea a scris în descrierea clipului: "Nu, nu, nu: "Mulțumesc celor de la Playtone, Gold Circle, HBO și Focus! Și multă dragoste și recunoștință pentru voi toți pentru sprijinul vostru în timp ce așteptam să filmăm. Grecia baby. Grecia!"

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

 

O mare parte din distribuția originală se va întoarce pentru My Big Fat Greek Wedding 3, după cum arată postările de pe  pe Instagramul lui Nia. Pe 18 iulie 2022, Instagram-ul oficial al filmului a împărtășit o fotografie de grup cu unii dintre membrii distribuției, inclusiv John Corbett (Ian Miller), Louis Mandylor (Nick Portokalos), Andrea Martin (mătușa Voula) și alții.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)


Dar nu vă faceți griji. Dacă nu vedeți anumiți membri ai distribuției în fotografiile de pe rețelele de socializare, nu înseamnă că aceștia nu vor apărea în film. Nia a inclus o altă postare cu mai mulți membri ai distribuției originale, scriind: "Văd în comentarii că vă întrebați despre anumite personaje. Da, toată lumea a fost invitată înapoi. Dacă nu îi vedeți în fotografii, îi veți vedea în film".

 

Ce știm până acum despre poveste?

Intriga celui de-al treilea film rămâne în mare parte un mister, deoarece Nia nu a dezvăluit încă întreaga intrigă. Ea a anunțat că scenariul a fost finalizat încă din 30 septembrie 2021, prin intermediul Instagram. Ea le-a cerut fanilor să își păstreze pentru ei înșiși propunerile de idei, deoarece scenariul ei era deja scris.

Nia ne-a dat o informație din interior că Ian și Toula nu sunt bunici în viitorul film, dar în ceea ce privește restul, va trebui să așteptăm și să vedem. Regizoarea și vedeta a dezvăluit că a scris scenariul pentru a onora dorințele lui Michael la momentul în care acesta i-a spus că nu va putea să se alăture pentru cel de-al treilea episod, potrivit Hollywoodlife.

 

Când ne putem aștepta să îl vedem?

O dată oficială de lansare nu a fost anunțată deocamdată de Nia sau de compania de producție. Producția pentru proiect a început cu puțin peste o lună în urmă, în iunie 2022, așa că este probabil ca o lansare în cinematografe să fie încă la mai bine de un an distanță.

Pelicula este filmată în Grecia. În iunie Nia a dezvăluit că filmau în Plaka din Atena. În iulie, Nia a scris pe Twitter că aceasta este cea mai lungă perioadă de timp pe care a petrecut-o vreodată în Grecia.

"Realizarea acestui film este cea mai lungă perioadă de timp în care am stat vreodată în Grecia și sunt mai îndrăgostită ca niciodată de această țară și de oamenii noștri", a scris Nia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Cinematografie
Tagurile articolului: film  my big fat greek wedding  portokalos 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel