"N-am niciun regret”. Dan Bittman împlinește 60 de ani. Cea mai arzătoare dorință a artistului
Dan Bittman a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre planurile de viitor pe care le are trupa Holograf, dar și despre cum a arătat copilăria artistului. 

Dan Bittman este una dintre cele mai cunoscute și apreciate voci din țara noastră. Artistul este activ în lumea muzicii de peste 30 de ani și promite că nu se oprește aici cu surprizele muzicale. La ceas aniversar, Dan Bittman are o singură dorință.

"Îmi doresc sănătate, asta e cea mai importantă, de doi ani încoace. Și îmi doresc să mai pot continua încă o perioadă să pot să apar în fața publicului și să bucur oamenii. Nu știu cum o să petrec, nu-mi place să-mi fac dinainte planuri, las așa la latitudinea întâmplării.", a declarat Dan Bittman, pentru Spectacola. 

"Nu știu cui să-i mulțumesc pentru toate lucrurile astea"

Artistul s-a arătat a fi foarte mulțumit de tot ceea ce i-a oferit viața până acum și spune că nu are niciun regret. Ba mai mult, Dan Bittman are momente în care consideră că aceasta a fost prea darnică cu el.

"N-am niciun regret, a fost mai mult decât mi-aș fi putut dori, a fost o viață plină și chiar nu știu cui să-i mulțumesc pentru toate lucrurile astea. Am reușit să ocolesc toate obstacolele în primul rând, cu ajutorul prietenilor mei de la Holograf, care m-au ajutat de fiecare dată și m-au susținut și a familiei, a copiilor, cei cu care mi-am petrecut viața până acum. Ajutorul vine întotdeauna de la cei apropiați.", a mai spus cântărețul.

Ce proiecte pregătește trupa Holograf

"Pregătim o colaborare cu Ioana Ignat, trebuie să apară o piesă nouă cu ea. Poate în viitor și una cu Arsenie, de la Ozone și cred că și câteva piese proprii. Acum nu știu, lucrăm deocamdată, suntem așa într-o perioadă mai efervescentă.", a continuat acesta.

Cum era copilul Dan Bittman

"Copilul Dan Bittman a venit cu greu în familia Bittman. Am fost singur la părinți și și-au dorit foarte mult părinții un copil, iar lucrurile astea s-au întâmplat târziu. Eram poate prea răsfățat dar, în principiu, a fost o copilărie frumoasă. Părinții mei chiar dacă aveau o altă orânduire socială s-au chinuit cât de cât să-mi facă copilăria normală și frumoasă. N-a fost o educație cu bâta, cu palma, chiar s-au purtat foarte frumos cu mine și eu am încercat și, sper că am reușit, să fac același lucru cu ai mei copii. Avem o relație apropiată.

Una dintre amintirile frumoase din copilărie este faptul că tata, iarna mă ducea pe dealul Mitropoliei și ne dădeam cu sania. Și în locul unde este acum magazinul Unirea era locul casei noastre și-acolo la fel, într-un parc mare, era locul nostru preferat de joacă. Și al meu cu tata, și al meu cu toții prietenii din cartier.", a mai dezvăluit Dan Bittman.

 

Data: 17 Martie 2022, 16:04
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: aniversare  cântăreț  copilărie  dan bittman  holograf 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...