„N-aveam bani de mâncare”. Micutzu, despre problemele financiare și cum i s-a schimbat norocul: „O duc bine de ceva timp”
Data actualizării:
Data publicării:
Cosmin Nedelcu - Micutzu - este, la ora actuală, unul dintre cei mai de succes comedianți din România. Comediantul a avut un drum lung și greu până să ajungă să cunoască faima.

Micutzu are, în prezent, mai multe surse de venit. Pe lângă show-urile de stand-up, emisiuni tv, reclame și filme, comediantul a investit și în câteva afaceri care îi îngroașă conturile în fiecare lună. Deși a scăpat de grija banilor, actorul nu poate uita momentele în care se lupta cu lipsurile și ajunsese chiar să nu aibă bani să-i cumpere mâncare câinelui său. 

„Am muncit și-o duc bine de ceva timp. E absolut normal să-mi aduc aminte de perioada când n-am dus-o bine. N-am primit nicio mână de ajutor, niciun sandviș. A fost o perioadă când n-aveam bani de mâncare pentru câinele meu, Fix, pentru mine! Și când am făcut rost de bani de pe o reclamă, am dansat amândoi în casă. Eu cu bulldogul meu bătrân, acum are 12 ani, am dansat! Eu cu el am trecut prin tot. (...) Acum, am experiență acumulată, am devenit mult mai pragmatic decât atunci când am venit în București, când eram o floare nemirosită în marea Capitală”, a mai povestit cel care se recomandă „un comediant, dar care în viață nu este un comediant”, a spus Micutzu, în cadrul podcastului Fain și Simplu, potrivit libertatea.ro.

VEZI ȘI: Micutzu a primit mesaje amenințătoare: „Fac stand-up de 17 ani și val de hate am mai avut, dar nu la fel ca valul de hate de după Teambuilding”


Ce a făcut cu primii bani cheltuiți

 Deși acum câștigă sume fabuloase, artistul spune că începuturile carierei au fost extrem de dificile și că muncea din greu, pe bani puțini. Mai mult, acesta spune că din primii bani câștigați nu își permitea să își cumpere o pereche de adidași și că cel mai probabil i-a cheltuit pe băutură. 

„A fost multă muncă, multe cluburi mici, fără reflectoare, fără microfoane, multe drumuri prin țară, mult bătut la uși. Dar e bine că a devenit cumva mainstream toată treaba, e bine că sunt atât de mulți comedianți pe tv în momentul ăsta, mi se pare că e senzațional! Hai să spunem că în momentul ăsta crema stand-upului din România e pe tv! Mie nu mi-au ajuns banii de adidași, că au fost vreo 50 de lei și probabil mi-am luat băutură!”, a declarat Micutzu pentru Cancan. 

VEZI ȘI: Micutzu, răspuns genial pentru un bărbat care a jignit filmul Teambuilding: „Să luați televizorul și să îl așezați cu fața în sus și apoi să...”

S-a luptat cu depresia și anxietatea


Cosmin Nedelcu alias Micutzu, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți și actori din România, a fost invitat în cadrul podcastului realizat Mihai Morar, acolo unde a făcut dezvăluiri inedite despre viața și cariera sa. Micutzu a povestit atât despre perioada în care a trecut prin momente grele în care s-a confruntat cu depresia, cât și despre viața frumoasă de care se bucură în acest moment.

’’Cei mai frumoși ani încă sunt. E o perioadă foarte frumoasă în viața mea, fac niște lucruri la care efectiv am visat că o să le fac la un moment dat și toată perioada a fost una foarte frumoasă. Și liceul a fost foarte frumos și copilăria a fost foarte frumoasă. Am o viață foarte frumoasă’’, a declarat Micutzu în cadrul podcastului ‘’Fain&Simplu” realizat de Mihai Morar.

De asemenea, stand-uperul a povestit despre cea mai grea perioadă pe care a trăit-o până acum, mai exact primul an după facultate, în care s-a confruntat cu depresia, deși atunci nu știa exact despre ce este vorba concret.

’’Anul ăla a fost nasol. A fost nasol pentru că eu nu știam pe vremea aia ce înseamnă să ai depresie sau atacuri de panică. Eu nu știam. Abia apăruse în România asta cu depresia. Că s-ar putea să ai depresie. «Te-ai uitat la prietenul ăla al tău sau la vecinul tău în ultimele 20 de zile? S-ar putea să sufere de depresie». Și se pare că aveam depresie, dar eu nu știam. Un an de zile mă simțeam ca o fantomă plinuță care merge pe stradă și nu înțelege ce face pe planeta asta, dar am avut foarte mare noroc de prieteni apropiați care m-au ajutat, cu răbdare, fără să transforme totul într-o dramă’’, a declarat Micutzu.


Mai mult, acesta a mărturisit că totul ar fi devenit și mai dramatic, dacă ar fi știut atunci care este diagnosticul real.

‘’Dacă aș fi aflat că am o depresie și ce înseamnă depresia și anxietatea și atacurile de panică, probabil lucrurile ar fi prins o doză de dramă mult mai adâncă în mintea mea. Așa, eram pur și simplu o stafie care nu înțelege ce se întâmplă”, a explicat Micutzu în cadrul podcastului.

 

Care este cea mai mare temere a lui Micutzu


În cadrul podcastului ”Fain & Simplu cu Mihai Morar”, Cosmin Nedelcu a mărturisit și care este cea mai mare temere a sa.

’’Pe mine mă sperie ca în viața asta să fi fost doar un stand -uper comedian din România. Asta mă sperie. Eu de asta fac 16 mii de lucruri, pentru că vreau să potențez totul la maxim și să nu mor. Eu chiar mă gândeam să merg în Canada sau în State și să o iau de la zero, să fac ce am făcut și aici. M-am gândit serios, doar că eu sunt și ipohondru. Eu am senzația constant că am o boală incurabilă și că o să mor’’, a precizat Micutzu pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: avere  bani  cosmin nedelcu  micutzu 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel