Nadia Comăneci și-a făcut tatuaj, la 62 de ani: „Este un design creat special pentru mine”. Fotografia cu care fosta gimnastă și-a surprins fanii
Data publicării:
Nadia Comăneci și-a surprins fanii, după ce a postat pe rețelele sociale o fotografie cu noul ei tatuaj.

Nadia Comăneci a devenit cunoscută la nivel mondial pentru performanțele sale remarcabile în gimnastică, în special pentru reușita ei la Jocurile Olimpice din 1976 de la Montreal, Canada. La vârsta de doar 14 ani, Nadia Comăneci a obținut primul 10 perfect din istoria gimnasticii olimpice, în proba de bârnă. Ea a continuat să obțină alte șase note de 10 perfecte în aceeași competiție, devenind prima gimnastă care a primit note maxime la Jocurile Olimpice.

De-a lungul carierei sale, Nadia Comăneci a câștigat numeroase titluri și medalii la competiții internaționale, inclusiv Campionate Mondiale și Europene. Ea a fost una dintre cele mai influente figuri din istoria gimnasticii, inspirând generații întregi de sportivi și stabilind un standard incredibil de excelență în acest domeniu. 

Nadia Comăneci și-a făcut tatuaj, la 62 de ani. Fotografia cu care fosta gimnastă și-a surprins fanii: „Pentru a comemora primul 10 perfect din istoria Jocurilor Olimpice”

La vârsta de 62 de ani, Nadia Comăneci și-a făcut un tatuaj care să marcheze primul 10 perfect din istoria sportului. Fosta gimnastă a României a publicat și o fotografie pe rețelele sociale pentru a le arăta și fanilor. Ea a optat pentru un tatuaj subtil al celor cinci cercuri olimpice pe încheietura piciorului. 

„Spărgând gheața, perseverență, muncă intensă, fii unică… pentru a comemora primul 10 perfect din istoria Jocurilor Olimpice”, a scris Nadia Comăneci pe Facebook.

Fanii au fost surprinși de tatuajul ales de sportivă și au ținut să o felicite pentru momentul care a rămas în istorie.

„Ouuu da! Îmi amintesc acel moment cu acel 10 perfect. Tabla de marcaj nu a fost făcută să afișeze nota 10 așa că au pus-o așa 1.00 și ne-am prins toți că a fost de 10. Primul 10 din istorie. Toată lumea a sărit în sus de bucurie. Ești o legendă și te-am admirat mereu. Fii binecuvântată, dragă Nadia”; „Ai fost primul meu erou sportiv. Tu ai fost motivul pentru care am început să fac sport. M-a schimbat pe mine și viața mea. Mulțumesc pentru inspirație: atunci, acum, mereu”; „Ești o legendă și atât de frumoasă. Istoria îți va aminti mereu de tine”; „Ai fost si rămâi o persoană pe care multi dintre noi o admirăm”; „Ești o legendă”, au fost doar unele dintre comentariile fanilor la postarea Nadiei Comăneci.

„Este un design creat special pentru mine. Mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00”

Fosta gimnastă a României a mărturisit că își dorea de ceva timp să-și facă acest tatuaj, iar modelul a fost realizat special pentru ea, având o semnificație importantă. 

„Este un design creat special pentru mine. Este permanent. Eu mi-am dorit un astfel de tatuaj de multă vreme, ceva care să reprezinte toate lucrurile importante care se regăsesc în acest tatuaj: Girl Power, Break the ice, Hard work, Be unique etc.

Pot spune că îl port cu foarte mare mândrie. Este un trend al campionilor olimpici să-şi facă cercurile olimpice tatuate. Eu mi-am dorit ceva unic, ceva care să spună povestea primului 1.00”, a spus Nadia Comăneci, potrivit orangesport.ro.

 


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel