Nadia Boule vine în România. Artista senzație din Grecia va da voce personajelor Disney, alături de artiștii români / EXCLUSIV
Data publicării:
Nadia Boule, una dintre cele mai populare artiste din Grecia, va urca pe scena Sălii Palatului, pe 2 noiembrie, alături de mai mulți artiști români, dar și internaționali, pentru a sărbători 100 de ani de Disney. 

Extrem de populară și iubită în Grecia, Nadia Boule performează în musical-uri de succes precum ”Grease”, ”Cabaret”, ”Fame”, ”Evita”. Ea a obținut succes nu doar în Grecia, ci și internațional în urma turneului cu producția ”Tell me on a Sunday” by Andrew Lloyd Webber. Are o carieră impresionantă, bifând televiziunea, radioul, teatrul și musical-ul. Este apreciată pentru calitățile sale vocale și actoricești. Recent a devenit mămică, iar de câțiva ani are o afacere destinată sănătății.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nadia Boule (@nadiaboule)

Spectacola: Te-ai implicat activ în domeniul artistic și în televiziune încă din copilărie. Te rog, poți să ne spui mai multe despre cum a început totul și cum ți-ai construit faima?

Nadia: Am început când aveam 11 ani, făcând parte dintr-o emisiune tv grecească de mare succes și, de asemenea, ca membru al unui cor de copii. După aceea mi-am dat seama că vreau să fiu în divertisment și, după ce am terminat școala, am început să lucrez pentru diferite canale tv și posturi de radio. Am prezentat emisiuni în prime time și am început să fac și musical. Am jucat-o pe Roxie în ”Chicago”, pe Evita și Sandy în ”Grease”, ca să nominalizez câteva dintre roluri. Am făcut și monologul musical, semnat de Andrew Lloyd Webber, „Tell Me On a Sunday” în Grecia și în Țările de Jos iar acum, după ce am născut copilul, sunt fericită că revin la concerte și spectacole.

Spectacola: Cântăreață, vedetă TV, artist de musical, gazdă radio. Acesta este un drum profesional impresionant pe care ai mers. Ce iubești cel mai mult dintre aceste profesii și de ce?

Nadia:  Îmi plac toate lucrurile pe care le-am făcut, dar cred că teatrul muzical are un loc special în inima mea.

 

Spectacola: Acum ești implicată în Disney 100 – The Concert. Cum te simți că faci parte din acest spectacol?

Nadia: Este o onoare să fac parte din această călătorie. Disney are un loc special în inimile noastre cu aceste cântece și filme incredibile și nu aș putea fi mai încântată decât să împart scena cu toți acești artiști uimitori.

 

Spectacola: Publicul român te va vedea, pe 2 noiembrie, la București la Sala Palatului. Vei cânta pe scenă cu artiști români dar și cu Ben Forster și Adrian Hansel. Știu că ești prietenă cu Ben. Ce știi despre colegii tăi români?

Nadia: Da, îl cunosc pe Ben! L-am întâlnit la Atena în timp ce cânta „Fantoma Operei”. Este un artist și o persoană atât de incredibilă și va fi prima dată când vizităm România. I-am căutat și pe colegii mei români în social media și mi-am dat seama cât de incredibili sunt. Vreau să-i cunosc personal și să împart scena cu ei!

 

Spectacola: Vei cânta cântece celebre Disney – atât solo cât și în duet sau alături de toți artiștii din distribuție. Te rog să creezi un top al melodiilor Disney preferate, alegând dintre cele de care ne vom bucura la București.

Nadia: Este un lucru greu de făcut, dar voi încerca! Topul meu 5 ar fi: ”A whole new world” (Aladdin), ”How far I’ll go” (Vaiana), ”Part of your world” (The Little Mermaid), ”Beauty and the Beast”, ”Circle of Life” (The Lion King).

 

Spectacola: Va fi prima ta vizită în România? Ce știi despre țara noastră?

Nadia: Nu, nu am mai fost în România. Știu că peisajul rural al României este uimitor și că Bucureștiul este un oraș foarte modern pe care vreau să-l explorez în timp ce stăm acolo.

 

Spectacola: Ești o mamă, o profesionistă și o femeie de afaceri de succes. Cum reușești să joci toate aceste roluri în viața ta? Mai ai timp pentru tine?

Nadia: Este foarte greu să găsesc timp personal, mai ales după copil, dar nu aș schimba nimic. Echilibrul dintre maternitate și carieră este o adevărată luptă de zi cu zi. Uneori merge bine, alteori nu, dar eu continuu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nadia Boule (@nadiaboule)

 

Spectacola: Ai o pasiune profundă pentru wellness, ceea ce te-a determinat să creezi un portal. Spune-ne mai multe.

Nadia: Da, pe măsură ce îmbătrânesc devin și mai pasionată de wellness, pentru că pentru mine înseamnă că rămân sănătoasă -fizic și psihic- și pot face pe cât de mult posibil toate lucrurile pe care le iubesc. Așa că, acum câțiva ani, am creat wellbe.gr, care este o abordare holistică a sănătății. Oferim rețete, antrenamente, meditații ghidate, respirație și podcasturi și sunt foarte mândră de munca pe care o facem.

 

Spectacola: Un mesaj pentru publicul din România?

Nadia: Vom da tot posibilul pentru a face din concertul nostru Disney 100 un eveniment cu totul special și abia așteptăm să vă vedem!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Disney  nadia  sala palatului 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”




pixel