Nadine, coșmarul copilăriei. Vedeta încă vindecă traumele din orfelinat: „Când am ieșit, iubeam să mă bat.”
Data actualizării:
Data publicării:
Nadine transmite publicului un mesaj puternic pe rețelele de socializare. Aceasta încă încearcă să vindece rănile produse încă din timpul copilăriei.

Nadine este una dintre personalitățile dragi din țara noastră, ea inspiră și transmite pozitivitate peste tot pe unde se afișează. Cu ocazia unei treziri spirituale, Nadine a ținut să transmită un mesaj publicului ei prin intermediul unei populare platforme de socializare.

Mesajul Nadinei

Artista a transmis mesajul emoționant publicului său prin care dorește să atragă atenția asupra controlului de sine și cum, prin începuturile sale, de la casa de copii, a reușit să sufere mai multe transformări. Astfel, Nadine proiectează un om cumpătat, un om care se abține, o persoană reținută. Aceasta relevă și câteva dintre metodele prin care reușește să se mențină sănătoasă spiritual.

„Seamănă vânt și vei culege pace este proiectul meu spiritual al anului.

Pentru mine, în afară de a-mi observa copilul crescând și transformându-se, cea mai mare bucurie este să șlefuiesc omul care sunt pentru a deveni cel din ideal.
În perioada asta lucrez la a-mi diminua și mai mult orgoliul și a anihila orice urmă de gând sau atitudine agresivă în caz de conflict. Cu excepția că îmi voi apăra trupul in caz de atac. Atât al meu cât și al altora - nu aș putea rămâne doar martor.
Din casa de copii am ieșit foarte violentă. Când am intrat la 6 ani, îmi era frică de bătaie, când am ieșit, în perioada preadolescenței, iubeam să mă bat. Abia așteptam ocazia unui conflict. Acel om încă există în mine, însă înlănțuit și bine păzit.
Testarea nu va fi ușoară cu siguranță.
Nu-mi place acea latură a mea căruia îi sare muștarul.
Mă micșorează... Nu-mi place când îndrăznesc să gândesc că vreau să pun pe cineva la punct.
Știu că granițele dintre noi sunt extrem de importante, deoarece unii pot intra cu bocancii în viața ta făcând ravagii, însă vreau ca mereu să reacționez conștientă că acel om, indiferent de nivelul sau de mitocănie, este rupt din Dumnezeu, doar că nu are habar.
De fiecare dată când îmi propun o astfel de transformare, viața mă pune constant în situația de a-mi testa "munca". Anul asta am dat greș odată, aici, pe Instagram. Am picat testul. Vor urma și altele.
Între timp, meditez cu specific pe această atitudine de "cine te crezi, bă, tu, ca să-mi vorbești tu mie așa?" Adică acea atitudine de om superior care trebuie să curețe din calea sa muritorii.
Meditez, stau în perioade lungi de introspecție, îmi analizez emoțiile generate de astfel de situații conflictuale, mă duc la rădăcina lor, adică atunci când au luat naștere prima oară. Fac simulări mentale pentru a înțelege ce fel de reacție s-ar potrivi mai bine în așa fel încât să nu rămân cu ciungă în cap. Iar dacă rămân, să înțeleg că aceea a fost cea mai bună soluție în acea situație. Mai ales că știu că am prostul obicei de a mă duce "la război cu țânțarii cu tunul".

Tu ai un proiect personal la care lucrezi? Ceva ce ține de omul care ești versus cel care îți dorești să devii?
Te îmbrățișez! ”, a transmis Nadine prin intermediul unei platforme de socializare.

Un alt episod al transformării de sine

Într-un alt episod, Nadine povestește cum a început lunga sa poveste de viață. Având o copilărie lipsită de îndrumare, aceasta a fost nevoită să învețe pe cont propriu cele mai dure legi ale vieții.

“Eu am debutat de tânără. Pe mine nu m-a ghidat nimeni, din păcate, nu am avut un adult în spate să mă ajute să fac diferența dintre bine și rău. Toate acele oportunități și toată atenția m-au transformat în ceva foarte urât. Am ales să plec pentru că deveneam un om cum nu mi-aș fi dorit să fiu. Deveneam un personaj.

A fost coșmarul meu, să devin personajul pe care îl vedeam la colegii de breaslă. Râsul într-un fel, mersul într-un fel, nenatural. Toate ideile, doar ca să dea bine, era în disonanță cu naturalețea fiecăruia.

Eu începeam să pun pe mine comportamente care dau bine, haine care nu îmi plac, dar dau bine. Îmi băgam cuvinte în gură doar ca să impresionez. Mă îndepărtam de mine. De aceea unii se refugiază în alcool, de aceea nu le țin căsniciile. Mie nu mi-ar fi ținut căsnicia dacă eram Nadine de la televizor.”, a declarat Nadine, pentru Fanatik.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: mesaj  nadine  orfelinat  retea socializare 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel