Nadine, rețeta fericirii. De la fetița crescută în orfelinat, la femeia de suces de azi: „Soluţia este...”
Nadine vine cu o rețetă simplă, dar rară, pentru a avea succesul și fericirea garantate. vedeta explică din experiența sa de viață cele mai bune metode spre a fi mai buni.

Nadine a mărturisit cheia succesului personal, iar fanii au plecat urechile pentru a vedea dacă pot urma sfaturile date de vedetă.

Nadine nu a avut tocmai cea mai ușoară viață. Aceasta s-a confruntat cu mai multe vicii și provocări ce aveau să-și pună amprenta pe sufletul său. De aceea, fiind o persoană cu experiență de viață în spate și cunoscând traiul de ambele baricade,Nadine vorbește despre secretul fericirii.

Rețeta fericirii

Vedeta începe prin a spune că părinții reprezintă un element foarte important în creșterea și dezvoltarea oricărui viitor adult. Acest lucru se materializează prin părinți care își susțin copiii și le oferă iubire necondiționată. Mai apoi, următorul ingredient pentru rețeta fericirii este să te fi născut într-un loc cu posibilități, în caz contrar fiind țări unde regimul nu permite nici măcar părăsirea granițelor. Ultimul ingredient este sănătatea de care trebuie să avem grijă, fără de care nu putem ajunge prea departe în niciun context.

 

„Nenumărați factori trebuie să se întâmple pentru ca un om să se realizeze după bunul plac. Întâi trebuie să nu fi fost frânt de către ai lui (părinți care să-l facă să creadă că este incapabil sau de neiubit). În al doilea rând, trebuie să se fi născut într-un loc unde să se bucure de libertate, de oportunități. Există țări în lumea asta din care nu ai voie să pleci, ce să mai spunem despre accesul la informație și realizare profesională și personală. Mai este nevoie să te naști sănătos sau să ai acces la un sistem de sănătate care să îți ajute trupul și mintea pentru a întreprinde ce dorești”, a mărturisit ea.

Vezi și: Ce a determinat-o pe Nadine să renunțe la alcool: “Eu fumez și beau de la 14 ani. Nu m-a oprit nimeni”. Artista, dezvăluiri tulburătoare

Modestia și compasiunea

De asemenea, artista a mai precizat și că este neapărat necesar să ne păstrăm modestia și să mai aruncăm un ajutor celor care nu sunt la fel de norocoși ca noi. Nadine îndeamnă la a îi asculta și privi și pe cei care nu au putut din factori externi acestora și că, deși la 20 de ani aceasta considera că orice se poate, odată cu trecerea timpului a observat neputința altora, lucru ce o face să se întristeze cu varii sentimente de tristețe.

 

„De aceea este imperios necesar să fim modești, să avem compasiune pentru cei de pe margine, să dăm o mână de ajutor celui ce nu se descurcă și să mulțumim constant sorții că ne-a ales să fim de partea cealaltă a gardului, acolo unde se poate, pentru că pentru mulți nu se poate. Da, există „nu se poate”. La 20 de ani nu credeam că există, asta pentru că nu aveam inteligența de a vedea mai departe de lungul nasului. Dar azi, alegând să „văd”, să „aud” și să înțeleg, văd zbaterea fără succes a multora. Mă emoționează asta. Mă copleșește! De ce nu toți? De ce doar unii?”, a mai adăugat aceasta.

 

Cu toate acestea, vedeta oferă și metoda de rezolvare din punctul acesteia de vedere, iar aceasta presupune mărinimia declarată în fapte pentru semenii noștri. Fiecare persoană poate contribui prin a-și diminua iubirea de sine și prin a oferi mai mult altuia.

 

„Soluţia este să fim buni unii cu ceilalţi. Să ne iubim. Dar, cum am mai spus, pentru asta mai avem nevoie de câteva mii de ani. Vom ajunge acolo. Între timp, facem fiecare ce putem. Fiecare dintre noi să-şi diminueze orgoliul și să-şi deschidă mai mult inima”, explicat vedeta pe rețelele de socializare

Cum a scăpat de patima alcoolului

Totodată, pentru Nadine înseamnă calea spre succes și renunțarea la vicii, după cum am precizat și la început, vedeta a avut mai multe conjuncturi ce au prejudiciat-o în ceea ce înseamnă sănătate și echilibru mental. Nadine a mărturisit în cadrul unui interviu că a fost dependentă de alcool până ce a a rămas însărcinată. Ca și în cazul lui Connect-R, Nadine a realizat importanța venirii pe lume a propriului copil și a pus capăt viciilor ce l-ar fi putut afecta pe făt. Cu aceasta, a fost motivat și soțul ei, care s-a lăsat și acesta.

„Am tot băut până când am avut copilul. Mi-a fost groază că mergeam lângă el seara să îi citesc povești și miroseam a țigară și a alcool. A fost o combinație de rușine cu frică de eșec. Copilul m-a motivat să mă pun la loc. În plus, m-am regăsit în credință. Arhanghelul Mihail și Iisus Hristos m-au ajutat să scap de aceste vicii.

Vedeam alcoolul ca pe o entitate care putea fi scoasă în afara mea. Acum s-a lăsat și soțul meu. Eu am renunțat total la alcool pentru că unii dintre noi nu pot cu jumătăți de măsură. Eu nu sunt omul care să mănânce doar o amandină, să fumeze o țigară și să bea un pahar de vin. Dacă știu că nu am măsură, le-am tăiat pe toate”, a mai povestit Nadine, pentru Fanatik.

Data: 05 iun 2023, 18:04
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: copilărie  fericire  nadine  parinti  rețetă  succes 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...