Nadine s-a mutat din România. Motivul pentru care a decis să părăsească țara: „Refuz să nu aflu ce pot afla sau să nu văd ceea ce pot vedea”
Data actualizării:
Data publicării:
Nadine a luat o decizie îndrăzneața. Și-a luat familia și s-a mutat din țară, pentru un an. Vedeta a ales un orășel din Franța, unde oamenii trăiesc total diferit de locurile pe care aceasta le cunoaște.

Nadine a reușit recent să își finalizeze studiile. Ultimii ani i-a petrecut printre cărți, încerând să recupereze și să repare ceea ce ea consideră o greșeală a tinereții. După ce a luat BAC-ul, vedeta a decis să mai facă un pas curajos, astfel că, la 44 de ani, și-a luat familia și s-a mutat în altă țară.

Nadine a luat BAC-ul cu o notă mare. Vedeta, în vârstă de 44 de ani, se pregătește de admiterea la facultate


„M-am mutat din țară pentru un an. Singurul lucru care real ma definește este acela că eu îmi îndeplinesc visurile. Le protejez, le respect și fac totul ca ele sa devină realitate. La asta ma pricep! Mi am dorit sa trăiesc in America, mi am dorit diploma de liceu, iar acum mi am dorit sa locuiesc in Franța( printre altele). Pentru fiecare vis in parte am știut la ce sa renunț, ce trebuie sa invat și ce trebuie sa schimb la mine pentru a deveni realitate. Sa ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi sa avem o viața bună pe acest pământ. Totodata, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l îndeplini? Găsești soluții la obstacolele din calea lor? Te imbratisez!”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Nadine, prima probă a Bacalaureatului, la 44 de ani: „Orice om poate repara o bucată din viața sa”

Motivul pentru care a luat această decizie


„M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși. De când mă trezesc și până mă culc cântă tot soiul de păsărele în rest, liniște.

Motivele pentru care ne am mutat sunt multiple, însă cel pe care îl voi menționa astăzi, și sub umbrela căruia intră toate celelalte, este spaima mea de a trăi o viață liniară. Cumva am reușit să transimt asta și familiei mele. Frumusețea vieții pe această lume nu mă lasă să trăiesc fără să o explorez pe cât mai multe planuri. Refuz să nu aflu ce pot afla sau să nu văd ceea ce pot vedea. Nu mă interesează bârfe, nu mă interesează cine cu cine și de ce, detest aceste informații, mă reduc ca om, în schimb vreau să știu despre umanitatea noastră, despre culturile pe care le au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului. Vreau să ating ziduri, vreau să percep nuanțe, pe scurt, vreau să explorez lumea. 

Din când în când simt nevoia să fac lucrurile altfel decât o făceam înainte și pentru asta am nevoie să creez mediul propice pentru schimbare. În cazul de față să mă trezesc vorbind o altă limbă, să mă uit în jur și să văd o altă arhitectură, iar obiceiurile vieții de zi cu zi să fie diferite. Așa simt că trăiesc, că nu mă plafonez, că sunt vie. 

Planul este ca o dată la câțiva ani să trăim o perioadă într-o altă țară/cultură/lume”, a explicat vedeta pe blogul ei. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bac  Franța  mutat  nadine 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel